Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5498
5.10.18 11:41
@Katka2323 píše:
@Citronkalekninka Já to taky nechápu, že ten test vyšel negativně a nechápe to ani manžel. Byl hodně zklamaný, až měl slzy na krajíčku. Už se těšil na mimčo. :,( :,( :(

Já teda budu asi za blbce, ale já taky těhotenství posuzovala podle jednoho testování (vždycky jsem dělala 2 testy, ale naráz)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
5.10.18 11:42

@Katka2323 A neměla bys jednodušší chodit na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.10.18 12:01

@Katka2323 tak jaaaak? Jsme zvedavee :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.10.18 13:39

Děvčata, díky za zajem, ale testovat už nebudu. Aspoň jsme se doma tak domluvili a počkáme až co nám řekne paní doktorka na Gynekologii. Jinak mám od rána bolehlav, ještě k tomu dost silné tlaky v podbřišku, povedlo se mi zaspat do práce a rozbila jsem klientovi vázu. Takže mám dneska den blbec, jak vyšitej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.10.18 14:41

Na gynekologii jdu příští týden ve čtvrtek. A musela jsem si sehnat pro mě lépe dostupnější ginekologii. Tak aby tam byl lékař od pondělí do pátku a v odpoledních hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 08:54

Druhy test

Holky tak jsem si dělala druhy test… Kdy cca jít na kontrolu? Minuly týden test negativní ted pozitivní. Chtělo by to jeste tak 2 tydny asi počkat ze? Přitom s manželem jsme se nesnažili mame rok a pul starou holcicku, ale asi se nějak stalo… Pokud to teda nemůže byt např. cysta co jsem si četla ????

• Citovat
  • Upravit
60
9.10.18 21:45
@Anonymní píše:
Holky tak jsem si dělala druhy test… Kdy cca jít na kontrolu? Minuly týden test negativní ted pozitivní. Chtělo by to jeste tak 2 tydny asi počkat ze? Přitom s manželem jsme se nesnažili mame rok a pul starou holcicku, ale asi se nějak stalo… Pokud to teda nemůže byt např. cysta co jsem si četla ????

Nevím, jestli cista, ale spíš to vypadá na pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.11.18 15:26

Ahojky..holky vidite „ho“?prvni normal neupravena druha ztmavena..jsem 26dc vcera vysazeny duphac..pred.12 dny ovitrile (ctvrtek).. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
13.11.18 15:43

Na tej první něco vidím, na tej druhej nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.11.18 15:57

Noo :mrgreen: takovou sem cekala :mrgreen: stejne jako ja..takze uvidime co bude dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.19 11:08

❤️

Holky tohle už na ducha nevypadá co? :D mám chlapečka za 14dni mu bude rok :) už se nemůžu dočkat na ten záhul co mě čeká ❤️️😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
28.1.19 12:38

@Karolinka2021 no to je jasně pozitivní, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.1.19 20:11

@Karolinka2021 Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 20:56

Ahoj včera večer jsem dělala test ..hned po 3 minutách jsem se dívala a byl negativní hned jsem poslala kamarádce a vyhodila ..hned na to mi poslala fotku zpět stim že tam je jasně duch vidět tak se obracím na vás vidíte to taky ? :) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1231
29.1.19 07:59
@Anonymní píše:
Ahoj včera večer jsem dělala test ..hned po 3 minutách jsem se dívala a byl negativní hned jsem poslala kamarádce a vyhodila ..hned na to mi poslala fotku zpět stim že tam je jasně duch vidět tak se obracím na vás vidíte to taky ? :) :nevim:

Nemas normalni fotku bez tech cmarancu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital