Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Katka2323 píše:
@Citronkalekninka Já to taky nechápu, že ten test vyšel negativně a nechápe to ani manžel. Byl hodně zklamaný, až měl slzy na krajíčku. Už se těšil na mimčo.![]()
![]()
Já teda budu asi za blbce, ale já taky těhotenství posuzovala podle jednoho testování (vždycky jsem dělala 2 testy, ale naráz)…
Děvčata, díky za zajem, ale testovat už nebudu. Aspoň jsme se doma tak domluvili a počkáme až co nám řekne paní doktorka na Gynekologii. Jinak mám od rána bolehlav, ještě k tomu dost silné tlaky v podbřišku, povedlo se mi zaspat do práce a rozbila jsem klientovi vázu. Takže mám dneska den blbec, jak vyšitej ![]()
Na gynekologii jdu příští týden ve čtvrtek. A musela jsem si sehnat pro mě lépe dostupnější ginekologii. Tak aby tam byl lékař od pondělí do pátku a v odpoledních hodinách.
Holky tak jsem si dělala druhy test… Kdy cca jít na kontrolu? Minuly týden test negativní ted pozitivní. Chtělo by to jeste tak 2 tydny asi počkat ze? Přitom s manželem jsme se nesnažili mame rok a pul starou holcicku, ale asi se nějak stalo… Pokud to teda nemůže byt např. cysta co jsem si četla ????
@Anonymní píše:
Holky tak jsem si dělala druhy test… Kdy cca jít na kontrolu? Minuly týden test negativní ted pozitivní. Chtělo by to jeste tak 2 tydny asi počkat ze? Přitom s manželem jsme se nesnažili mame rok a pul starou holcicku, ale asi se nějak stalo… Pokud to teda nemůže byt např. cysta co jsem si četla ????
Nevím, jestli cista, ale spíš to vypadá na pozitivní test.
Ahojky..holky vidite „ho“?prvni normal neupravena druha ztmavena..jsem 26dc vcera vysazeny duphac..pred.12 dny ovitrile (ctvrtek).. ![]()
Noo
takovou sem cekala
stejne jako ja..takze uvidime co bude dekuji ![]()
Holky tohle už na ducha nevypadá co?
mám chlapečka za 14dni mu bude rok
už se nemůžu dočkat na ten záhul co mě čeká ❤️️😂
Ahoj včera večer jsem dělala test ..hned po 3 minutách jsem se dívala a byl negativní hned jsem poslala kamarádce a vyhodila ..hned na to mi poslala fotku zpět stim že tam je jasně duch vidět tak se obracím na vás vidíte to taky ?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj včera večer jsem dělala test ..hned po 3 minutách jsem se dívala a byl negativní hned jsem poslala kamarádce a vyhodila ..hned na to mi poslala fotku zpět stim že tam je jasně duch vidět tak se obracím na vás vidíte to taky ?![]()
Nemas normalni fotku bez tech cmarancu?