Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, nic tam není že? Děkuji
Ne. Bohuzel negativni test
Holky teď ráno
tak asi otěhotnět v době ms je možné nebo co to bylo. Kdy zajít k lékaři ? Děkuji ženy
@Anonymní píše:
Holky teď ránotak asi otěhotnět v době ms je možné nebo co to bylo. Kdy zajít k lékaři ? Děkuji ženy
Objednat se s pozitivním testem shruba 2 až 3 týdny po termínu vynechane ms
@Anonymní píše:
Holky teď ránotak asi otěhotnět v době ms je možné nebo co to bylo. Kdy zajít k lékaři ? Děkuji ženy
Jiste že to je mozne. Vsechno je mozne. Ticha gratulace.
Ahoj, měla jste některá falešného ducha na Intined? Mně ukázal minulý měsíc a teď zase. Nevím, jestli půjde vidět na fotce ![]()
Ahoj, prosím Vás stala se mi taková divná věc a nevím co si o tom myslet. 1.3 byl sex byl to cca třetí den slabé až žádné ms a teď 11.3 negativní TT 12.3. Jasně pozitivní a teď zase negativní. Mám před ms ale těžko říct kdy jí dostanu mám to nepravidelně. No ale mám silné bolesti teď tři dny jako při silné ms otekla a na hmat bolava prsa a bradavky a tak dál. Vsugerovane to není není nic plánované
Mám 9 měsíců po porodu. No a nevím jestli je tam souvislost ale pes se odemne nehne a pořád mi olizuje nohy
napadlo mě biochemicke těhu? Děkuji za zkušenosti rady
Ahoj snažilky, vidíte tam duxha? Nebo to je vadny test?
trosku sem ho škrabla nehtem mi spadl ![]()
@Evatova bohužel z toho testu pořádně nejde nic vidět, vypadá spíš jako špinavý. Zkus nový a uvidíš
![]()
@Michaela02993 špinavý není, nebylo jak ho ušpinit
ráno zkusim
@Evatova jen říkám že to tak vypadá asi skrz to jak je trochu škrábnutý
kolik dní máš zpoždění?
@Michaela02993 dnes to je druhy den, ale uz jsem to takhle mela a pak to dostala . Holt pockam a udelam dalsi test
dekuju ![]()
@Evatova to chápu, občas se stává že MS přijde později a holky jsou pak zklamané. Tak budu držet palce aby ti to vyšlo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,je to duch, nebo rozpita barva? Díky
Já Teda nevím, něco tam vidět jde ale přijde mi že ta čárka není celá. Zkus další test za 2 dny a uvidíš