Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Katka2323 sakra
moc me to mrzi
@Mandarinka11 gratuluju
to je krasne tehotnej test ![]()
@Katka2323 ale ten test z toho 29.9. je proste pozitivni. Je tam krasne videt ta druha carka. Ja to nechapu. Co se tak projevu? Biochemicke? Nebo falesne pozitivni? Nikdy se mi nestalo. Proste kdyz byl duch (a jeste slabsi nez ten tvuj) tak jsem byla tehotna.
Ahoj holky, pisu anonymnw omlouvam se, ale prosim poradte je to duch? Mam 4 dny po ovu a cca 8 dni pred ocekacanou ms, v srpnu jsem vysadila prasky. Snazime se 2mesic v den ovu, ted me boli prsa a v krizich tak nevim
dekujii Limetka
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pisu anonymnw omlouvam se, ale prosim poradte je to duch? Mam 4 dny po ovu a cca 8 dni pred ocekacanou ms, v srpnu jsem vysadila prasky. Snazime se 2mesic v den ovu, ted me boli prsa a v krizich tak nevimdekujii Limetka
Je to duch ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pisu anonymnw omlouvam se, ale prosim poradte je to duch? Mam 4 dny po ovu a cca 8 dni pred ocekacanou ms, v srpnu jsem vysadila prasky. Snazime se 2mesic v den ovu, ted me boli prsa a v krizich tak nevimdekujii Limetka
jj je to duch ![]()
@Citronkalekninka Já to taky nechápu, že ten test vyšel negativně a nechápe to ani manžel. Byl hodně zklamaný, až měl slzy na krajíčku. Už se těšil na mimčo.
![]()
Ahojte holky prosím co myslite, vidíte tam něco? Mám zpoždění a mám pocit ze je tam slaba čárka co myslíte?
@Anonymní píše:
Ahojte holky prosím co myslite, vidíte tam něco? Mám zpoždění a mám pocit ze je tam slaba čárka co myslíte?
Joo je tam
![]()
@Anonymní píše:
podle mě tam je ![]()
Tak jsem asi totálni idiot a fakt už teda nevím? Po včerejšku, kdy mi vyšel negativní test, jsem se jen chtěla ujistit, že teda těhu nejsem a tak jsem si teď dopoledne udělala jiný Tt a tam zas jako duch? Já jsem fakt asi idiot, nebo nevím, co to má být? Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Vypadá dokonce podobně, jako na fotkách z 29.9.
![]()
@Anonymní píše:
Ano taky vidim
ale promin tu otazku…ale ty testujes 4dny po sexu?!
jako vazne?