Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@rozand prosim te vzdyt v kazdym baleni jsou dva. Taky to nechapu. Proste nejsem si jista tak udelam dalsi. ![]()
@Citronkalekninka
Byl tam jeden, je to značka pepino. Jojo koupim další jen se dostanu až v pondělí tak jsem to zkusila napsat sem jestli někdo nema podobnou zkušenost. To víte ženy, jsem nedockava. Každopádně mate pravdu, měla jsem koupit aspoň dva
@rozand
Holky co myslíte mám 5 dní spozdeni na testu je tam vidět taková druhá čárka ale rozmazana .
@hujerka no ja nevim.spis mi to prijde jak vadny test.a myslim ze 5 dni po uz by byla lepsi. Udelej dalsi
drzim pesti
Zdravím, jako nováček zatím anonimně. S manželem se od prosince snažíme o miminko, ale zatím nic. Poslední dobou mi začalo být špatně a bolí mě tam, co normálně ne. Zkusila jsem tedy včera udělat tt a myslím, že tam duch je, ale menses by měl dorazit zítra, tak zkusím ještě počkat. Ale je to prvně v životě, co mi tt ukázal aspoň ducha. Ovu byla 3.8.-4.8 ciklus 30 dní.
@Katka2323 predtim jsi byla anonym
pozor. Jak to vypada dnes? Testila jsi zase?
@Citronkalekninka Ještě ne. Neměla jsem doma test. Takže zítra. ![]()
@Citronkalekninka Ahoj, tak dneska jsem testila. Duch tam sice je, ale nepřijde mi, že by sílil ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidite neco? Je to test píše: Více
Tady mozna lepsi fotka