Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky bolí mě břicho jako ms, dělala jsem si test 5. 6. a 7. den po IVF je tam slabý duch. Na pátým jsem taky možná něco viděla 6.den je tam slaboulinký duch ale ten 7.den už je výrazný. Myslíte že se můžu trošku radovat? 🥺 🤔
@Nik Eva něco mikro tam je, ale musí to v prní řadě sílit a pak zesílit. Naděje tam je, s radováním se ještě chvilku vydrž. Držím pěsti, jsem dnes 2 dny po transferu, tak vím, jaké to čekání je.
Ještě bych pockala, ale něco milililinko na tom posledním vidím, ale za mě je ještě opravdu brzy
moc držím palce ![]()
Taky bych počkala. Klidně můžeš testovat každý den, ale obden by mělo být viditelné zesílení. Hodně štěstí ![]()
Děkuju holky za velkou podporu, snad se povede, byla bych moc šťastná jako každá budoucí maminka. Poprvé mi to nevyšlo teď jsem byla podruhé na vkladu a dali mi dvě vajíčka tak snad se povede. Přeji všem snažilkám moc štěstíčka 💋
Ahoj, chtěla bych od vás radu jsem 5 dní po IUI a už 6 dní mám opožděnou menstruace, dneska ráno jsem zkusila test a byl na něm slabý duch co si o tom myslíte? Já vim že musím ještě počkat ale myslíte že je to na dobré cestě?🤭
Ahojky tak jsem se testovala 8. Den ráno po vkladu a myslím že ten duch je silnější, ale zkoušela jsem jiný test a tam bylo bílo, tak jsem zkoušela ty co zkouším od začátku, myslíte že to může slábnout nebo už jen sílit? Nebo může to označovat jen rysku která nic neznamená?
Podle me krasne sili ale pouzivej jen jeden druh testu, at vidis rozdily.
Tady to vypada na kazdy jiny test, tudiz ti zo vlastne nic nerekne.
Holky máte s těmito testy zkušenosti? Livsane po 2ks krásně ukazují a Adiel po 5ks jen slaboulinký duchy.🥺
@Nik Eva adiel jsem měla jednou a stál úplně za prd. Livsane je dobrá značka a ty testy jsou hezky široký, tak je to tam krásně vidět. Jak pokračuješ?
Přesně tak holky budu pokračovat s testama od značky livsane, dnes jedu koupit další tři balení. A co myslíte když už my osmý den ukazovalo silnou čárku kolika procentní šance to je? Nebo se opravdu čeká až na testy u doktora?
@Nik Eva je to určitě dobre znameni, ale člověk teď musí být trpělivý, musí se potvrdit hcg v krvi, pak záleží, jak se embryjko bude vyvíjet, pak se čeká na první kontrolu, zda bude vidět na ultrazvuku…pořád samé cekani, doufani a strach. První trimestr byl pro mě nejhorší, pořád jsem se bála, jestli je všechno v pořádku. Lepší je se zaměstnat něčím jiným a to čekání si krátit.