Příznaky těhotenství nebo gyn. problém?

Anonymní
21.2.23 14:05

Priznaky tehotenstvi nebo gyn. problem?

Ahoj holky, mam takovej problem, ktery trva cca 3 tydny. Zacla mi bolest pri sexu, jako by mi tam dole neco prekazelo, ze jsem hodne sevrena a pritel se do me nedostane, pripadne to dost boli a to se nikdy predtim nedelo. Mam silene vykyvy nalad, nevim co se deje. Jednou brecim, pak jsem nasrana, pak vesela jak dite. Dost jsem pribrala, ale to je spis spatnou stravou. Ale natekly mi prsa (hlavne bradavky), nemam absolutne chut na sex ani se nedokazu sama vzrusit. S pritelem ochranu nepouzivame ani prasky neberu, je to 2 tydny, co se do me pritel udelal v dobe ovulace :oops: Bolest trva cca 3 tydny, zbytek zacal posledni tyden i s bolesti vajecniku, plus teda mam vytok. A tak mi to na tehotenstvi nesedi, proroze to jsou teprve 2 tydny od nehody, leda ze bych otehotnela z “kapicek lasky,” protoze jsme si davali predtim vzdy pozor. Myslite, ze to muze byt znamka tehotenstvi? 8o Dite momentalne neplanujem… Test 3× negativni, ale je to stale kratka doba. Dnes jdu na gyndu, tak uvidime zda nemam jen nejaky problem.

Mela jste nektera takove priznaky? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6914
21.2.23 14:17

Těhotná nejspíš nejsi, na příznaky je brzo. V případě dalších potíží zajdi k lékaři. A skonči s touhle pitomostí alá „dítě neplánujeme, tak se nijak nechráníme“. Takových husiček se tu už naplakalo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.2.23 14:28

14dni po sexu v době ovulace už bys měla pozitivní test, kdybys byla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35928
21.2.23 15:01

Test už by ti to nejspíš ukázal. Dítě nechcete, ale souložíte na ostro? Dřív nebo později se ti může stát, že budeš těhotná. Jestli nechceš řešit případný potrat tak se chraňte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 15:16
@JancaS84 píše:
Test už by ti to nejspíš ukázal. Dítě nechcete, ale souložíte na ostro? Dřív nebo později se ti může stát, že budeš těhotná. Jestli nechceš řešit případný potrat tak se chraňte

Ja deti chci moc, nevadilo by nam kdyby se to stalo, jen to neni zatim planovane. Tak uvidime no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15174
21.2.23 15:27

Takže přítel dítě neplanuje a ty se snažíš potají otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí