Duch,nebo ryska + špinění

34
29.8.21 20:35

Duch nebo ryska +špineni

Ahoj holky 28dc sem začala špinit je to 3 den ale je to jen na utřeni žádná krev na vložce zkusila sem test a ukazal mi tohle brala sem utrogestan na srovnání cyklů a na druhy den začalo to špíněni co myslite je špatný test nebo tam je duch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
29.8.21 20:36

Vidím slabého ducha, budeš muset počkat a zopakovat za dva dny zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.8.21 20:40

@Kriss Tina dělala sem ho patek tak zkusím zítra ale nechápu to špíněni myslite že to může byt uhniždeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
29.8.21 20:40

Něco tam vidět je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.8.21 20:43

@selly1 tak ono můžeš mít i normálně ms, jsou ženy, které krvácí i v těhotenství, takže nějaké špinění na začátku nemusíš být nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.8.21 20:46

@Kriss Tina příští měsíc mam začít brat clostybegyt tak sem ztoho trošku jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
29.8.21 20:57
@selly1 píše:
Ahoj holky 28dc sem začala špinit je to 3 den ale je to jen na utřeni žádná krev na vložce zkusila sem test a ukazal mi tohle brala sem utrogestan na srovnání cyklů a na druhy den začalo to špíněni co myslite je špatný test nebo tam je duch?

No, tak asi tentokrat prisla ovulka sama, toto je pozitivni test. Jen proste otazka, jestli se udrzi. Drzim palce! Mozna si zas vem ten utrogestan nebo zavolej na gyndu, jestli hodne spinis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.8.21 21:01

@Petra Star je to jenom na utřeni ale dost mě to znepokojuje mam za sebou 3 zamlke potraty tak si radši udělám zitra ještě test a objednam se pak na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
29.8.21 21:19

@selly1 Ja jsem po IVF a tam vzdycky pri spineni nasazujou utrogestan. Ten ti urcite neuskodi, vem dva na noc. Jinak to spieni muze byt jen nidace, ale taky muzes mit hranicni progesteron. Ja vcera spinila jedno odpoledne 5+1tt a hned nervozita :) Ta carka je jasna, jen aby vydrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.8.21 21:27

Je tam dusik. Udelej zitra test, mel by silit. Dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 00:07

Podle mě rozhozenej cyklus, ta čárka je na tento dc hodně slabá, je to jen ryska, některé testy to dělají.

• Citovat
  • Upravit
278
30.8.21 13:03

Ahoj přidám se k vám co se testu tyče. 🙂 první proužek je v pátek to bylo 10 dpo pak v sobotu negativní v neděli je ten druhy test a dnes jen hoooodne nepatrný duch ze to neslo ani vyfotit tak co myslíte? 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 16:16

Dobry den, taky bych se chtela zeptat, jestli tam vidite carku. Ja uz jsem asi magor a vidim ji vsude😀

• Citovat
  • Upravit
457
2.9.21 16:33
@Anonymní píše:
Dobry den, taky bych se chtela zeptat, jestli tam vidite carku. Ja uz jsem asi magor a vidim ji vsude😀

ahoj jasne ze vidim krasna carka kdy mas mit ms? ovu vis kdy byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 16:35

@Milacek2016 já mám ms uz dva roky silene nepravidelnou. V cervenci jsem ji vubec nemela v srpnu 11.8. + jsem ted krvacela 24.-25.8 a od ty doby me porad boli v podbrisku, jak jdybych to mela dostat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex