Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda má nějaká zkušenost. 14 dní vynechana HA. Chtěla jsem se zeptat jaká je šance na otehotneni. Momentálně dělané 3 testy, a bohužel / čárka a první foto // docela jedna slabá, ale zbytek po 1 carce. Měl někdo podobný problém? Děkuji
@Nikw99 píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda má nějaká zkušenost. 14 dní vynechana HA. Chtěla jsem se zeptat jaká je šance na otehotneni. Momentálně dělané 3 testy, a bohužel / čárka a první foto // docela jedna slabá, ale zbytek po 1 carce. Měl někdo podobný problém? Děkuji
No já bych řekla, že to vynechání je delší než 14 dní
. Každopádně sama vidíš. Takže jaká je šance asi tusis..
@EvieK no jako podle testu koukám že asi nulová
proto píšu jestli někdo nemá zkušenost, sama tomu nějak nerozumím🤔
@Nikw99 píše:
@EvieK no jako podle testu koukám že asi nulováproto píšu jestli někdo nemá zkušenost, sama tomu nějak nerozumím🤔
Si ze mě děláš srandu, ne? 😂 😂 nebo ty slabé čárky nevidíš schválně? 😂
@EvieK já píšu o těch papírových testech jak jsou 3 pod sebou, tam je pouze po jedné / a jedna // s tím že jedna je slabá. Ten digi je dělaný dřív než ty papírový. Proto jsem se ptala.
@Nikw99 píše:
@EvieK já píšu o těch papírových testech jak jsou 3 pod sebou, tam je pouze po jedné / a jedna // s tím že jedna je slabá. Ten digi je dělaný dřív než ty papírový. Proto jsem se ptala.
Být tebou jdu na gyndu. Každý test má/může mít jinou citlivost a pokud nechceš být těhotná, tak ber antikoncepci jak máš.