Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Milacek2016 já mám ms uz dva roky silene nepravidelnou. V cervenci jsem ji vubec nemela v srpnu 11.8. + jsem ted krvacela 24.-25.8 a od ty doby me porad boli v podbrisku, jak jdybych to mela dostat
Takze pockej ty jsi krvacela 18.8 pak 24.8 znovu? nebo jen spinila?
@Anonymní píše:
@Milacek2016 krvacela a to dost.
a nechteka by jsi radsi nasvtivit dr protoze si myskim ze je to zbytek hcg.nebi jeste zkus udelat jiny test mas doma?
@Milacek2016 8.9. Jdu. Ma ted dovolenou.
Testy jsem si delala dneska. Ty dva rano a ten jeden odpol(tam je carka slabsi)
@Anonymní píše:
@Milacek2016 8.9. Jdu. Ma ted dovolenou.
Testy jsem si delala dneska. Ty dva rano a ten jeden odpol(tam je carka slabsi)
Aha tak uvidis drzim palce.zkus jeste bud zitra nebo za 2 dny jestli bude carka silnejsi nebo slabsi.pak dej vedet.nebo zkus clear blue ale to ma mlu 25 takze nevim zda ti neco ukaze jestli chces tak kup a zkus.
Ahoj holky, snad nevadí že se přidám. Jsem dneska přesně týden po transferu (7.ket) a dnes mám i termín ms.. kvůli toho špinění jsem si udělala test (teď odpoledne) protože jsem předpokládala, že to nevyšlo a myslela si že si dám zítra pivo
a tohle na mě vykouklo… Co myslíte? Není to jen ryska? Je to obyč test z DM tak vůbec nevím co si myslet… Díky za vaše zkušenosti… PS: vůbec jsem nečekala, že jednou budu patřit k ženám co fotí testy a postuji je na internet
ale tak asi všechno jednou poprvé
![]()
@sarka17 Gratuluji. Jsi určitě v tom. Já už 4. pokus neuspech, ale pořád tomu věřím, že to jednou klapne
Takže máš po pivu, ale ten pocit bych chtěla taky zažít
![]()
Holky, prosím o radu. Včera, 20.9. se nedostavila MS, tak jsen testovala. Foto přikládám. Zároveň ale mírně špiním, tak mám strach. První těhu dopadlo v 7 týdnu špatně. K doktorovi jsem objednaná až v polovině října, dříve nebylo volno. Myslíte, že ještě počkat nebo raději volat Dr?
Ahoj Anonyme. Pokud je to tvé těhotenství v pořádku, tak v půlce října prohlídka je akorát. Nic na tom nezměnis když půjdeš dřív. ![]()
Maximálně bych tam asi zavolala, že špinís a on už ti na to něco dá.
Taky jsem spinila dá se říct hned po pozitivním testu. A hned do týdne jsem potratila. Ale život jde dál. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, prosím o radu. Včera, 20.9. se nedostavila MS, tak jsen testovala. Foto přikládám. Zároveň ale mírně špiním, tak mám strach. První těhu dopadlo v 7 týdnu špatně. K doktorovi jsem objednaná až v polovině října, dříve nebylo volno. Myslíte, že ještě počkat nebo raději volat Dr?
Počkej, ono Dr stejně nic neudělá, může jít o biochemicke a rozjede se krvácení, ale špinění v době ms není ani v těhotenství nic zvláštního a bývá to i u prosperujícího těhotenství.
@Anonymní píše:
Hezká čárka. Počkala bych ale na ten termín u doktora.
Držím palce.
@Anonymní píše:
Normální těhotenství. Špinění je normální, navíc píšeš lehké.. Raduj se a počkej si na kontrolu. Gratuluji! ![]()
@Milacek2016 takze bych mela mit ms bud cca za 14 dni, nebo za dyl a ovulaci taky netusim😀