Duch,nebo ryska + špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.21 16:38

@Milacek2016 takze bych mela mit ms bud cca za 14 dni, nebo za dyl a ovulaci taky netusim😀

• Citovat
  • Upravit
457
2.9.21 16:38
@Anonymní píše:
@Milacek2016 já mám ms uz dva roky silene nepravidelnou. V cervenci jsem ji vubec nemela v srpnu 11.8. + jsem ted krvacela 24.-25.8 a od ty doby me porad boli v podbrisku, jak jdybych to mela dostat

Takze pockej ty jsi krvacela 18.8 pak 24.8 znovu? nebo jen spinila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 16:39

@Milacek2016 krvacela a to dost.

• Citovat
  • Upravit
457
2.9.21 16:49
@Anonymní píše:
@Milacek2016 krvacela a to dost.

a nechteka by jsi radsi nasvtivit dr protoze si myskim ze je to zbytek hcg.nebi jeste zkus udelat jiny test mas doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 16:51

@Milacek2016 8.9. Jdu. Ma ted dovolenou.
Testy jsem si delala dneska. Ty dva rano a ten jeden odpol(tam je carka slabsi)

• Citovat
  • Upravit
457
2.9.21 16:53
@Anonymní píše:
@Milacek2016 8.9. Jdu. Ma ted dovolenou.
Testy jsem si delala dneska. Ty dva rano a ten jeden odpol(tam je carka slabsi)

Aha tak uvidis drzim palce.zkus jeste bud zitra nebo za 2 dny jestli bude carka silnejsi nebo slabsi.pak dej vedet.nebo zkus clear blue ale to ma mlu 25 takze nevim zda ti neco ukaze jestli chces tak kup a zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.9.21 11:38

Ahoj holky, snad nevadí že se přidám. Jsem dneska přesně týden po transferu (7.ket) a dnes mám i termín ms.. kvůli toho špinění jsem si udělala test (teď odpoledne) protože jsem předpokládala, že to nevyšlo a myslela si že si dám zítra pivo :lol: a tohle na mě vykouklo… Co myslíte? Není to jen ryska? Je to obyč test z DM tak vůbec nevím co si myslet… Díky za vaše zkušenosti… PS: vůbec jsem nečekala, že jednou budu patřit k ženám co fotí testy a postuji je na internet :lol: :lol: ale tak asi všechno jednou poprvé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.9.21 15:32

@sarka17 Gratuluji. Jsi určitě v tom. Já už 4. pokus neuspech, ale pořád tomu věřím, že to jednou klapne :) Takže máš po pivu, ale ten pocit bych chtěla taky zažít :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.21 07:02

Holky, prosím o radu. Včera, 20.9. se nedostavila MS, tak jsen testovala. Foto přikládám. Zároveň ale mírně špiním, tak mám strach. První těhu dopadlo v 7 týdnu špatně. K doktorovi jsem objednaná až v polovině října, dříve nebylo volno. Myslíte, že ještě počkat nebo raději volat Dr?

• Citovat
  • Upravit
152
21.9.21 07:08

Ahoj Anonyme. Pokud je to tvé těhotenství v pořádku, tak v půlce října prohlídka je akorát. Nic na tom nezměnis když půjdeš dřív. ;)
Maximálně bych tam asi zavolala, že špinís a on už ti na to něco dá. :) Taky jsem spinila dá se říct hned po pozitivním testu. A hned do týdne jsem potratila. Ale život jde dál. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.9.21 07:10
@Anonymní píše:
Holky, prosím o radu. Včera, 20.9. se nedostavila MS, tak jsen testovala. Foto přikládám. Zároveň ale mírně špiním, tak mám strach. První těhu dopadlo v 7 týdnu špatně. K doktorovi jsem objednaná až v polovině října, dříve nebylo volno. Myslíte, že ještě počkat nebo raději volat Dr?

Počkej, ono Dr stejně nic neudělá, může jít o biochemicke a rozjede se krvácení, ale špinění v době ms není ani v těhotenství nic zvláštního a bývá to i u prosperujícího těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.9.21 07:37
@Anonymní píše:
Holky, prosím o radu. Včera, 20.9. se nedostavila MS, tak jsen testovala. Foto přikládám. Zároveň ale mírně špiním, tak mám strach. První těhu dopadlo v 7 týdnu špatně. K doktorovi jsem objednaná až v polovině října, dříve nebylo volno. Myslíte, že ještě počkat nebo raději volat Dr?

Hezká čárka. Počkala bych ale na ten termín u doktora.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.21 11:20
@Anonymní píše:

Normální těhotenství. Špinění je normální, navíc píšeš lehké.. Raduj se a počkej si na kontrolu. Gratuluji! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex