Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda úplně něco miniaturního při zkoumání vidím, ale v tuhle chvíli fakt těžko říct, jak to dopadne.
Doporučuje se během snažení se chovat jako bys už těhotná byla, takže já bych si to pivo nedala, to asi není taková oběť, ne? A počkala s testem ještě pár dnů alespoň. ![]()
Náznak tam je. Já při snažení nepila vůbec. První snažení nám trvalo přes 5 let. No teď je nejstarší dceři necelých 11 let a já jsem 17 let abstinent ![]()
No při důkladném zkoumání tam něco slaboučkýho vidím, ale je to mamatest, takže bych si jedno pivo klidně dala.
Tyhle testy dělají tyhle duchy často teď jsem měla 2 měsíce pokaždé a dokonce i v limitu krásné viditelného.. Lepší koupit jinou značku. Mě se osvědčily Dr. Max
@Anonymní píše: Více
Ja vidim teda krásného ducha, samozřejmě ze tady na foto je to blbě vidět, ale jelikož vím, ze je to foceno s bleskem a to je blbě vidět, tak vidím růžovou silnou čárkou
na 10 dpo moc hezké. Zkus fotit bez blesku ale.
Ahoj, co myslíte? Včera ráno odečteno v limitu, dnes ale tt negativní úplně. Dnes 12 DPO
Testovací čárka je taková divná, neúplná. Holt budeš muset ještě pár dní počkat.
Něco velmi slabého tam vidím. Ale je to slabší než u anonymu 10 minut před Tebou.
Děkuji všem za názory a hlasování v anketě. Dnes ráno už to duch nebyl, ale opravdová slabá čárka, a já jsem ráda, že jsem si to pivko nedala ![]()
Dr. Max ukázal toto. Díky @sobtik za doporučení.
Příspěvek upraven 05.07.25 v 12:07
Zdravím, dnes ráno mi na testu vykoukl stínek. Vidíte ho taky? Je to duch nebo ryska? Nebo vůbec nic?
Je to Mamatest a jsem tak 10 dpo. Vím, že je brzo, ale chtěla jsem vědět, jestli si dneska můžu dát pivko na grilovačce s čistým svědomím… Teď nevím.