Duch u nás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
4.1.14 16:04

Můj 3,5 letý syn už docela dlouho řiká, mami tam je duch, když se zeptám kde, řekne tam v pokojičku u postele, já ho nikdy neviděla, ale vim, že tady ducha máme, sem tam za sebou citim postavu, jinak nic. Řiká se, že děti duchy vidi a já tomu věřim nebo syn by si to asi jen tak nevymyslel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.1.14 16:16

Ahojky, také tomu věřím. Syn má 5 měsíců, už to tak nepozoruji, ale cca ve třech měsících koukal večer vždy do stejného rohu místnosti a taky se smál.. Bála jsem se být s ním sama v ložnici, šel mi z toho mráz po zádech. Jinak já jako dítě, cca 3 roky, si pamatuji, že jsem v ložnici z postýlky také viděla postavu co sedí na skříni - je to jediné co si z toho věku pamatuji a dodnes to nechápu. Mimochodem teď máme ložnici, tak kde ji měli tenkrát naši.. - zdědili jsme dům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.1.14 16:19

Něco může vidět, ale nemusí to být jen duch. První dcera byla hodně uplakané miminko, ale vždy se zklidnila v koupelně na přebalováku. Kolikrát jsem tam stála třeba půl hodiny, protože zbytek dne pak už jen řvala. Mladší dcera (2,5) tam skoro pokaždé tak zvláštně kouká okolo. Teď nedavno si půjčila do ruky šroubovací deodorant, podívala se někam za mě, natahla s ním ruku a zeptala se: „Umíte to otevřít?“ Tak nevím, co tam obě tak fascinuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.1.14 16:23

Já tomu věřím a proto si nerada čtu takové diskuze bo se pak bojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
4.1.14 16:30
  • Citovat
  • Upravit
4.1.14 16:46

Jééé, určitě, určitě je to Tvá maminka :andel: Určitě tomu věřím a máš štěstí, že máš maminku zase u sebe :andel:
My když koupili starý dům, téměř 200let starý, který jsme koupili po nejakem německém vojáku z povolání, bylo jich tam spousta. Někdy jsem se opravdu bála, než jsem si zvykla.
Hodně se nám stávalo, že když jsme dali malou spát do patra, slyšeli jsme skrz chůvičku kroky, hlasy a různé zvuky.Nebo byl v ložnici najednou vítr, ale dveře i okna zavřená, bylo toho spousta a i můj muž, který se mi smál j, měl brzy oči asi takhle 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
4.1.14 17:21

No tak ja tomu take verim.. deti jsou na to vnimave. i ja si pamatuju z detstvi ze jsem vidavala doma ruzny lidi. Dokonce si pamatuju prababicku, normalne sedavala v kresle.. zemrela nez jsem se narodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
4.1.14 17:35

Proč já tohle čtu :lol: :lol: :lol: zas neusnu, ale jako mazec holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 18:41

@chelsea001 Presne :lol: Taky neusnu :oops: :lol: :cert: Je to dost strasidelny :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.1.14 18:43

Mě nejvíc dostala příhoda s deodorantem v koupelně.. 8o to by mě omejvali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 18:46

@Lejaa 8o Jaka? Tu jsem necetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.1.14 18:48

@syselinka :D normálně jsem chtěla začít mlátit do monitoru abych zabila tu mušku:D:d :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.1.14 19:16

@kaja00 tohle..:-)

@Karleon píše:
Něco může vidět, ale nemusí to být jen duch. První dcera byla hodně uplakané miminko, ale vždy se zklidnila v koupelně na přebalováku. Kolikrát jsem tam stála třeba půl hodiny, protože zbytek dne pak už jen řvala. Mladší dcera (2,5) tam skoro pokaždé tak zvláštně kouká okolo. Teď nedavno si půjčila do ruky šroubovací deodorant, podívala se někam za mě, natahla s ním ruku a zeptala se: „Umíte to otevřít?“ Tak nevím, co tam obě tak fascinuje :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.1.14 19:31

@Lejaa Já už jsem delší dobu přesvědčená, že ve vesmíru nejsme sami, takže mě to u těch holek už tak nebere. Ale zatím teda nejsem ve fázi, kdy bych to chtěla i vidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 19:35

@Lejaa 8o Fuj :D Tak to je mazec :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie