Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
chci se poradit myslíte, že děti můžou vidět duchy???Mě mamka říkala, že, když se malé děti usmívaj tak, že je viděj, já mám 8tt Matyáška, a on pravidelně večer se usmívá ale to jsou tak nádherné usměvy a, když se nad něho nakloním já přestane potom se zas podívá do prostoru nebo nad sebe a směje se, mě umřela maminka 20.9.2013 tak si říkám jestli to není ona, že by se na něho koukala, přes den se totiž nesměje, a nebo jsem paranoidní z toho umrtí, jelikož to snážím blbě…Díky za odpověd
Já tomu věřím, děti jsou ještě čistý duše a vnímaj toho víc jak my…takže proč ne ![]()
Já tomu věřím, myslím si, že na světě existují i nevysvětlitelné věci. ![]()
Věřím tomu.Syn se od narození díval do rohu místnosti, šel mi mráz po zádech…I teď občas leží, kouká do stropu a usmívá se…
Někde jsem tu četla podobnou diskuzi, ale dítko bylo už staršá a i to mamince řekla že vidí třeba nějakou paní u zdi… takže ano, asi to možné je.. ty děti vnímají svět jinak, jsou ještě čistý
Jinak sestra měla imaginární(?) kamarádku, byla to prý holčička na stropě. Povídala si s ní, pořád o ní mluvila.Ale teď když se jí zeptám kdo to byl, tak řekne že si na to vůbec nepamatuje (cca 3 roky zpátky).
Verim tomu taky, i psi a kocky, ze je vidí, a jak už psaly holky, asou to cisté dušičky, vnímatí svet jinak než my, -am stejný názor, a ja osobně bych se tím nebála utěšovat, že maminka je s vámi ![]()
Vnímáš to dobře
Cca do 8 let věku jsou děti v kontaktu s duchovním světem
, můžeme se od nich dozvědět spoustu zajímavých věcí, vyplatí se je poslouchat, když máme pocit, že si pěkně vymýšlí
, přítomnost návštěvy z duchovního světa poznám i na našich kočkách, z jejich chování
![]()
@magicalee ahojky
![]()
Nejsem nijak nábožensky založená, ale tomuto věřím. Myslím, že nás obklopuje svět, který nejsme jako dospělý schopni vnímat nebo alespoň ne všichni
Upřímnou soustrast ![]()