Duch u nás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
4.1.14 15:19

duch u nás????

Ahojky holky,
chci se poradit myslíte, že děti můžou vidět duchy???Mě mamka říkala, že, když se malé děti usmívaj tak, že je viděj, já mám 8tt Matyáška, a on pravidelně večer se usmívá ale to jsou tak nádherné usměvy a, když se nad něho nakloním já přestane potom se zas podívá do prostoru nebo nad sebe a směje se, mě umřela maminka 20.9.2013 tak si říkám jestli to není ona, že by se na něho koukala, přes den se totiž nesměje, a nebo jsem paranoidní z toho umrtí, jelikož to snážím blbě…Díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
4.1.14 15:21

Jo muze to byt mozne, nebo nejaka hra stinu.

• Citovat
  • Upravit
Elessar
4.1.14 15:21

Já tomu věřím, děti jsou ještě čistý duše a vnímaj toho víc jak my…takže proč ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4620
4.1.14 15:25

Na duchy neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 15:26

Myslim ze je to mozne :kytka: Uprimnou soustrast :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.1.14 15:28

Já tomu věřím, myslím si, že na světě existují i nevysvětlitelné věci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15

Věřím tomu.Syn se od narození díval do rohu místnosti, šel mi mráz po zádech…I teď občas leží, kouká do stropu a usmívá se…

• Citovat
  • Upravit
6971

Někde jsem tu četla podobnou diskuzi, ale dítko bylo už staršá a i to mamince řekla že vidí třeba nějakou paní u zdi… takže ano, asi to možné je.. ty děti vnímají svět jinak, jsou ještě čistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.1.14 15:30

Děkuji za odpověd všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 15:31

@ninuska100 Nemas zac ;) Uprimnou soustrast :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
4.1.14 15:31

Jinak sestra měla imaginární(?) kamarádku, byla to prý holčička na stropě. Povídala si s ní, pořád o ní mluvila.Ale teď když se jí zeptám kdo to byl, tak řekne že si na to vůbec nepamatuje (cca 3 roky zpátky).

• Citovat
  • Upravit
7
4.1.14 15:36

Já osobně tomu nevěřím, ale možné je asi všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
4.1.14 15:40

Verim tomu taky, i psi a kocky, ze je vidí, a jak už psaly holky, asou to cisté dušičky, vnímatí svet jinak než my, -am stejný názor, a ja osobně bych se tím nebála utěšovat, že maminka je s vámi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
54030
4.1.14 15:54

Vnímáš to dobře :andel: :kytka: Cca do 8 let věku jsou děti v kontaktu s duchovním světem :srdce: :andel:, můžeme se od nich dozvědět spoustu zajímavých věcí, vyplatí se je poslouchat, když máme pocit, že si pěkně vymýšlí :mrgreen:, přítomnost návštěvy z duchovního světa poznám i na našich kočkách, z jejich chování :srdce: :andel: :hug:

@magicalee ahojky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.1.14 16:03

Nejsem nijak nábožensky založená, ale tomuto věřím. Myslím, že nás obklopuje svět, který nejsme jako dospělý schopni vnímat nebo alespoň ne všichni :kytka: Upřímnou soustrast :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová