Duch u nás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
21.8.16 21:32

@Hanulka1256 Taky tomu verim a chapu co rikas.Mam podobne stavy a zazitky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.9.16 15:55

Dokud nepláče neřeš to..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 19:22

duch!!

Verite na duchy? ja jo napr : byla jsem v kuchyni a najednou slisim nejake rany z obyvaku a najednou je tam má teta ktera uz zemrela pul minuty na me kouka ja nani zacala jsem se hrozne bat a ona s tim kladivem sla ke mne a chtela me nejak obejmout sla jsem za muzem do koupelny a ona v zracadle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 19:23
@Dušiska píše:

no už mi tekly slzy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 19:23
@Dušiska píše:

no už mi tekly slzy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 19:29
@jahoda 2 píše:

věř protože je to pravda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 19:29
@jahoda 2 píše:

věř protože je to pravda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
24.11.16 19:32

@BáraDaníčková Hustý.Vypadá však, že s tím kladivem něc potřebuje. Neměli jste nějaké nedokončené práce či spory nebo tak? Nebo před něčím varovala.

Ale abych pravdu řekla, malá mi dnes po 14dnech klidných nocí, zase hystericky řvala a v noci mi furt přišlo, že u nás někdo je. Viděla jsem u dveří siluetu a když jsem rozsvítila nikdo tam nebyl, a když jsem zasla zase tam byla. Žaluzky máme zatažený, takže téměř totál tma. Malá začela hystericky v noci řvát a taky tam ukazovala.No prostě divné.Nu.Tak snad dnes bude klid a nebo taky ne no už jsem s tím tak nějak smířená, že furt řvala a, že po 14 dnech klidu asi zase začne nu.Jen se divím, že kolem uplňku spala jako tvrdolín a kolem novoluní řve. Zvláštní. Taky je tu dnes celý den docela zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.16 15:30
@jahoda 2 píše:
@BáraDaníčková Hustý.Vypadá však, že s tím kladivem něc potřebuje. Neměli jste nějaké nedokončené práce či spory nebo tak? Nebo před něčím varovala.Ale abych pravdu řekla, malá mi dnes po 14dnech klidných nocí, zase hystericky řvala a v noci mi furt přišlo, že u nás někdo je. Viděla jsem u dveří siluetu a když jsem rozsvítila nikdo tam nebyl, a když jsem zasla zase tam byla. Žaluzky máme zatažený, takže téměř totál tma. Malá začela hystericky v noci řvát a taky tam ukazovala.No prostě divné.Nu.Tak snad dnes bude klid a nebo taky ne no už jsem s tím tak nějak smířená, že furt řvala a, že po 14 dnech klidu asi zase začne nu.Jen se divím, že kolem uplňku spala jako tvrdolín a kolem novoluní řve. Zvláštní. Taky je tu dnes celý den docela zima.

no jo já si mislím že děti mají čisté duše a prostě není moc pravděpodobné že mají halucinace a vidiny. Jinak před týdnem jsem spala z ničeho nic cizí hlas na mě zařval:Počkej ty budeš mít starosti!:a pak to zmizelo a neměla jsem starosti a ted je mám takže tak no. A teda bojím se no. Jinak včera jsem měla živísen že mi zemřel pradědeček a stalo se jako prečela jsem ale nikdy bych neřekla že budu mít živé sny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
26.11.16 07:49

@BáraDaníčková Ano ano oni do 3let maji deti otevrene vedomi a vii.Ale,ma zo sve ale castecne totiz neumi rozlisovat mezi snem a zkutecnosti.Nu jenze zo bych musela byt asi dite, jelikoz to mam od 2let do ted a halusky tedy urcite nemam.
S tim, ze me nekdo varuje ci upozornuje dopredu, ze nekdo umre nebo ze se neco stane mam tez. Prectete si me komentare hodne dozadu, jestli Vas to zajima. Rekla bych, ze jsem medium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová