Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
barrbucha
24.11.17 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskusi a chci se zeptat, jestli nemáte zkušenost s duchy. Já popravdě ani nevím, jestli nás chodí nějaký navštěvovat nebo mi jen hráblo. Jde o to, že se mi stalo pár divných věcí v bytě, kde jsme dřív bydleli (vypínání televize nebo přepínání kanálů, věci byly ráno úplně jinde než když jsem šla spát atd.). Teď rok a půl bydlíme v jiném bytě a už se mi párkrát stalo něco co si neumím vysvětlit. Jednou to byly pootevřené dveře do pokojíčku mé dcery, které jsem jako každý večer zavřela a dcerka spala s námi takže je neotevřela ona, potom se kolem 3. ráno sama od sebe spustila digestoř a párkrát jsem našla věci v jiné poloze než jsem je dala. Naposledy se mi to stalo dnes.. včera jsem šla spát někdy před půlnocí a vyházela jsem synovi několik plyšáků z postýlky. Všechny jsem je položila k postýlce na zem a nijak jsem je nesrovnávala (ano, já bordelář :oops: :lol: ) a když jsem se ve 4 vzbudila tak jsem viděla, že ten největší plyšák sedí a „kouká“ směrem ke mně! 8o Jsem si jistá a vsadila bych se o cokoliv, že jsem ho večer neposadila. No byla jsem tak podělaná strachy, že jsem se přikryla až po oči :D

napiš mi soukromou sz posšlu ti číslo na paní co fakt pomáhá…nám a hlavně bratrovi pomohla, bydlí ve starém doěm a tam se fakt děli věci..nechci ale její kontakt dávat veřejně

• Citovat
  • Upravit
733
24.11.17 09:06

Na duši věřím, že něco po smrti existuje, moje maminka přežila klinickou smrt, nikdy by ji nikdo nevymluvil že po smrti existuje život, její babička zemřela 2.5.1982 já se narodila 26.5.1982 babička ji doslova řekla že ona tam ještě nemá co dělat, že má doma krásnou dcerku, po tom „rozhovoru“ se mamka probudila.No a já pracuji jako zdravotní sestra, x krát sem se setkala se smrtí, no jednou jsem zažila něco divného. Prisla jsem na noční a viděla jsem jak holky už balily tělo, to zůstává ještě 2-3 hodiny na posteli než si ho odvezou sanitáři. Mno a holky zapomely vypnout monitor, tak jsem šla na pokoj, že ho vypnu a jak sem se blížila k posteli tak jsem najednou ucítila strašný chlad, jako bych byla v mrazáku, postavili se mi úplně chlupy po celým těle a měla jsem pocit že na mne někdo kouká. No vyletěla jsem z toho pokoje a kolegyně se úplně lekla jak jsem byla prý šedivá až zelená v obličeji. Otevrely sme okno a dušičku vypustily.Jo a jednou nám umíral takovej hodnej pan, dedula za kterým chodila jeho paní každý den o hulce, sotva chodila ale každý den ho proste navštívila, bylo to nádherné. Mno a pan už ztrácel pulz, tak sem šla k posteli a šeptala mu do ucha že ať vydrží ještě 15 min že začnou návštěvy a paní za ním přijde se rozloučit, holky vydržel, paní mu dala pusu a on umřel. Bylo to smutný a krásný zároveň, to jsme v práci s kolegyní brečela. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 09:08

@barrbucha Když já ani nevím jestli je to duch nebo se to vše dá nějak normálně vysvětlit. :nevim: předpokládám, že to paní dělá za peníze, je to tak?

• Citovat
  • Upravit
9243
24.11.17 09:12
@Anonymní píše:
@barrbucha Když já ani nevím jestli je to duch nebo se to vše dá nějak normálně vysvětlit. :nevim: předpokládám, že to paní dělá za peníze, je to tak?

O tom nepochybuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 09:13

@BB zlaticko Tak teď málem bulím i já. To je opravdu silný příběh :srdce:

• Citovat
  • Upravit
774
24.11.17 09:14

Já bych zašla na nejbližší faru, ať vám kněz dům vysvětí svěcenou vodou. Pomodlí se předepsané modlitby a vykropí místnosti. Určitě vám pomůže. My s tím máme velice dobrou zkušenost. A nejen my. V jedné hospodě nedaleko nás začali jak domácí, tak hosté vidět muže procházejícího zdí. Tehdy přiběhli majitelé hostince za panem farářem s očima navrch hlavy. Ten prostory vysvětil a od té doby už tam nikdo zdmi neprochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 09:15

@Konnny O tom, že je to duch nebo o tom, že to paní dělá za peníze? :D

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
24.11.17 09:16
@Anonymní píše:
@barrbucha Když já ani nevím jestli je to duch nebo se to vše dá nějak normálně vysvětlit. :nevim: předpokládám, že to paní dělá za peníze, je to tak?

ano, samozřejmě že to dělá za peníze, ale není to žádná suma, ona to sama zjistí co to je, co je s vámi, nebo přímo ve vás…já třeba měla neustále noční můry, nemohla jsem spát, nejsem nijak bojácná, ale jedno období jsme měla fakt děsy a nebyla jsem schopná jít třeba za barák na zahradu po tmě, no a paní zjistila že na mě bylo napojených asi 3 lidi co mě prostě vycucávali, brali mi energii, ona je odtsranila a je mi fajn, ona je prostě zvláštní, je anděl a je prostě napojená fakt na něco mezi…nechápu to, asi radši nechci a mému manželovi pomohla i se zdravotním problémem.

• Citovat
  • Upravit
9243
24.11.17 09:17
@Anonymní píše:
@Konnny O tom, že je to duch nebo o tom, že to paní dělá za peníze? :D

Myslím, že to spíš bude duch, než že to paní dělaá zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 09:24

@Konnny Sakra, teď se fakt bojím :D hele, ale do té digestoře den před tím vrtal můj chlap, kterej tomu prd rozumí, takže jsem se tím uklidňovala :D třeba je to moje babička, které jsem ze zdravotních důvodů nemohla jít na pohřeb :,(

• Citovat
  • Upravit
774
24.11.17 09:35

@BB zlaticko To jsem ráda, že máš taky takovou zkušenost. Já pracovala na interně, kde jsme se také často setkávali se smrtí. Úplně přesně jsme poznali ten okamžik, kdy duše už opustila tělo. Najednou se prostě výraz toho člověka změnil a bylo jasné, že tělo je jen schránka zanechaná na tomto světě. Jedna pacientka, věřící katolička, už byla v těžkém kómatu, nereagovala, ale známí se za ní chodili modlit. Jednou někoho z nich napadlo, že se paní ráda modlila růženec. Někdo jí ho dal do ruky (je to takový provázek s kuličkami, které se při jednotlivých modlitbách posunují). Kolem ní se lidé modlili a ona náhle začala posunovat v prstech jednotlivé kuličky dle toho, jak ostatní pronášeli modlitby. Lékaři se chodili na ni dívat a nechápali, jak člověk v tak hlubokém bezvědomí může toto dělat. Po nějaké době paní zemřela, aniž by se už probudila. Jen ten růženec pak stále svírala pevně v dlani.
A moje maminka si pamatovala, že když jí umírala babička, děti se za ni modlily, aby ještě nezemřela. Babička už byla spoustu dní v bezvědomí, dlouho na nic a na nikoho nereagovala. Najednou se však uprostřed modliteb prudce posadila, otevřela oči a řekla: „Děti, už se za mě nemodlete, já tam už chci jít, tam vám je tak krásně.“ Na to zase lehla, zavřela oči a příbuzní se přestali modlit. Pak babička během chvíle zesnula s nádherným úsměvem na tváři. Copak tam jen viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
24.11.17 09:36

Mě v bývalém bytě taky možná strašilo, byl to byt po pánovi, co se tam oběsil. Zapínala se v noci televize- to docela často, přetáčela elektronika, rozsvítila se v noci sama stojací lampa. Věci se tedy nepřemísťovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
24.11.17 09:49
@s.y.p.t.a píše:
@BB zlaticko To jsem ráda, že máš taky takovou zkušenost. Já pracovala na interně, kde jsme se také často setkávali se smrtí. Úplně přesně jsme poznali ten okamžik, kdy duše už opustila tělo. Najednou se prostě výraz toho člověka změnil a bylo jasné, že tělo je jen schránka zanechaná na tomto světě. Jedna pacientka, věřící katolička, už byla v těžkém kómatu, nereagovala, ale známí se za ní chodili modlit. Jednou někoho z nich napadlo, že se paní ráda modlila růženec. Někdo jí ho dal do ruky (je to takový provázek s kuličkami, které se při jednotlivých modlitbách posunují). Kolem ní se lidé modlili a ona náhle začala posunovat v prstech jednotlivé kuličky dle toho, jak ostatní pronášeli modlitby. Lékaři se chodili na ni dívat a nechápali, jak člověk v tak hlubokém bezvědomí může toto dělat. Po nějaké době paní zemřela, aniž by se už probudila. Jen ten růženec pak stále svírala pevně v dlani.
A moje maminka si pamatovala, že když jí umírala babička, děti se za ni modlily, aby ještě nezemřela. Babička už byla spoustu dní v bezvědomí, dlouho na nic a na nikoho nereagovala. Najednou se však uprostřed modliteb prudce posadila, otevřela oči a řekla: „Děti, už se za mě nemodlete, já tam už chci jít, tam vám je tak krásně.“ Na to zase lehla, zavřela oči a příbuzní se přestali modlit. Pak babička během chvíle zesnula s nádherným úsměvem na tváři. Copak tam jen viděla?

moje babička má 83 let a se svou sestřenicí se domluvily, že jak jedna z nich oejde na onen svět, dá té druhé vědět jak to tma je, no obě jsou zvědavé, teda byly, babička ale čeká amrně, je smutné, že jí to sestřenice aspoň nepříjde říct ve snu, jsme domluvená s babičkou na tom samém, že až umře, musí mi přijít říct jak to je, tak doufám, že se na mě nevyprdne jak teta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.11.17 09:53

Hele, já tomu neříkám duch, ale mateřská demence. On si s náma mozek celkem zahrává. Vypínání televize se dá jednoduše vysvětlit tím, že soused má za zdí taky televizi a signály z ovladačů jsou kompatibilní. Nezavřené dveře nebo hračka v jiné poloze jsou prkotiny, kterých jsi si nemusela všimnout. Věř mi, že pokud by jsi měla doma ducha, který by měl potřebu o sobě dávat vědět, vypadalo by to úplně jinak!

• Citovat
  • Upravit
774
24.11.17 10:00

@barrbucha Třeba prostě nemůže. Představ si třeba, že se za ní dveře jednoho pokoje pevně zavřely a ona je teď v úplně jiné místnosti a do té první se už vrátit nemůže. A nebo ji sestřenice navštívila, ale babička ji nebyla schopná vidět. Jednu ženu, o které vím, prý navštěvovaly duše z onoho světa, aby prosily o modlitbu nebo o napravení nějakého zlého skutku, který po sobě zanechaly. Jen tato omilostněná žena však byla schopná s nimi mluvit a vidět je, ostatní lidé kolem ní ne. Ale zprávy předávala příbuzným, kteří měli skutek napravit, a ti se divili, jak tohle může vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat