Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Dům je po babičce, postavil ho praděda, v samotném domě nikdo neumřel.
- Citovat
- Upravit
Farář, pokud nemá přímo zplnomocnění k exorcismu, je uplně na nic. Duše jsou jenom lidi, co potřebují komunikovat, vysvětlit, co se děje a odvést někým, kdo ví, kam a jak. Farář může vysvětit dům, ale stejně jako to nevyžene Vás to nevyžene ani duše, protože všichni jste stejní lidé, je akorát už není vidět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se doma bála když jsme se nastěhovali a já ten dům neměla ráda. Pak jsme si to zútulnili, ušila jsem si barevné závěsy, nakoupila pěkné povlečení a o dost se to zlepšilo, jak jsem k tomu získala pozitivní vztah, dům mě přestal strašit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenomže exorcista kvůli tomuhle nepřijde (ani bych ho nežádala). Něco Ti napíšu do sz.
- Citovat
- Upravit
@aiwwa píše:
Já se doma bála když jsme se nastěhovali a já ten dům neměla ráda. Pak jsme si to zútulnili, ušila jsem si barevné závěsy, nakoupila pěkné povlečení a o dost se to zlepšilo, jak jsem k tomu získala pozitivní vztah, dům mě přestal strašit.
Naprosto Ti rozumím
Ale tohle by šlo u nás těžko, útulný už je ![]()
- Citovat
- Upravit
Já tedy na tohle všechno věřím co se týče duchů a všeho možného ale taky jsem z toho stračně podělaná.
To se taky stalo u přítele doma bydleli v pronajatém bytě cca 2 roky byl dvou poschodový a nikdo z nás nebyl doma a pak jsme přišla nějak na stejno a na zemi v kuchyni pod stolem byla loužička krve ale nikde nic nebylo
koukali jsme pod stul nic, na stole též nic nebylo prostě nikde nic tak jsme to utřeli a nějak jsme to neřešili jen že přes noc se to tam objevilo znovu a to už jsem byla tak podělaná že sem v tom bytě už nikdy sama nebyla a nikdy jsme nezjistili co to vlastně bylo ale krev z ničeho nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My když hlídáme babi raťafáka tak pokaždé z ničeho nic se postaví do chodby a na něco štěká, ale úplně hrůzostrašně a minule to dělal u dcerky v pokoji. Budu rohy vysypávat solí a pálit šalvěj, sama o sobě se tu kolikrát cítím divně plus si musím koupit pryskyřici a nějaké kameny a udělám pár orgonitů. Mám doma knihu stínů, autora teď nevím. Raven něco tak mrknu jestli tam není něco na vyčištění domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus nejdřív si s tím dotyčným promluvit..říct, že by jsi mu moc ráda pomohla, že mu přeješ klid..ale poprosit ho taky, ať už vás neděsí. Uvidíš..když to nepřestane, šla bych za tím farářem.
My zas s mamkou, nezávisle na sobě, slyšíme občas na hřbitově, kde jsou pochováni moji prarodiče, hlasité mužské kroky v písečné cestičce, co tam vede. Ustane to vždycky, když se pokřižujeme..Resp. máma ty kroky slyšela nedávno, je to asi měsíc zpátky a volala mi co zažila a jaké kroky jsem tam tehdy (asi 5 let zpátky) slyšela já a byly to naprosto ty samé..někdo nemá klid.
Neznamená to rovnou, že vám chce ublížit. Nám tady taky chvíli „strašilo“ - dcera ve svých asi 3 letech viděla pořád na lustru „pána a paní“, usmívala se na ně a říkala, že oni na ní také. Tak jsem je taky vždycky pozdravila, i když jsem je neviděla. Pak jsme pátrali, ukazovali dceři různé fotky příbuzných apod. a ona pořád vrtěla hlavou, že ti to nejsou. Až nakonec mě napadlo půjčit si dole u pana domácího jeho album a ona bez mžiknutí oka poznala jeho rodiče. Tak jsme přemýšleli, co asi potřebují. Nakonec za pár týdnů nato manžel při vyklízení „starého stavení“, kde byl akorát neskutečný binec, narazil na urnu otce pana domácího!! Normálně ho tehdy nepohřbil a on ležel zapadnutý v příšerném binci. Tak jsme ho pohřbili po boku své manželky a od té doby klid.
Možná ti dotyčný taky dá nějak najevo, co potřebuje, když se ho zeptáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Já tedy na tohle všechno věřím co se týče duchů a všeho možného ale taky jsem z toho stračně podělaná.To se taky stalo u přítele doma bydleli v pronajatém bytě cca 2 roky byl dvou poschodový a nikdo z nás nebyl doma a pak jsme přišla nějak na stejno a na zemi v kuchyni pod stolem byla loužička krve ale nikde nic nebylokoukali jsme pod stul nic, na stole též nic nebylo prostě nikde nic tak jsme to utřeli a nějak jsme to neřešili jen že přes noc se to tam objevilo znovu a to už jsem byla tak podělaná že sem v tom bytě už nikdy sama nebyla a nikdy jsme nezjistili co to vlastně bylo ale krev z ničeho nic
Já když vím na 100%, kdo to je a že je hodný, tak se nebojím..je tu s námi a něco většinou potřebuje, s něčím pomoct..nemá smysl se ho bát..
Ale když nevím, o koho jde, např. na tom hřbitově, tak to se pak bojím..stejně bych se ale bála i žijícího chlapa, kdyby se ke mě po té cestičce blížil a divně na mě koukal.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolikrát, když začneš přemýšlet, co asi dotyčný potřebuje, aby měl klid nebo se ho rovnou zeptáš, tak tě sám navede..jako ti rodiče pana domácího. Ne vždy je potřeba nějakého exorcismu, vymýtání a já nevím čeho všeho ještě..někdy je to docela jednoduché, prostě brát duši jako normálního člověka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proste ti doma strasi nejaka zemrela duse co se nechce od toho mista odpoutat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
A co na to říká manžel?
Naštěstí je skvělý a nepovažuje mě za blázna. On sám taky zažil pár para věcí, u nás doma, takže ví. Ale oproti mě minimálně.
- Citovat
- Upravit
@Petruna21 píše:
Já tedy na tohle všechno věřím co se týče duchů a všeho možného ale taky jsem z toho stračně podělaná.To se taky stalo u přítele doma bydleli v pronajatém bytě cca 2 roky byl dvou poschodový a nikdo z nás nebyl doma a pak jsme přišla nějak na stejno a na zemi v kuchyni pod stolem byla loužička krve ale nikde nic nebylokoukali jsme pod stul nic, na stole též nic nebylo prostě nikde nic tak jsme to utřeli a nějak jsme to neřešili jen že přes noc se to tam objevilo znovu a to už jsem byla tak podělaná že sem v tom bytě už nikdy sama nebyla a nikdy jsme nezjistili co to vlastně bylo ale krev z ničeho nic
No, to je dost zajímavý…
- Citovat
- Upravit
Kočku jsme doma měli (před lety i psa) a trvalo to občas i tak.