Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vy jste oba ateisti predpokladam..potom vira v odvedeni duse nemuze fungovat. Dusi odvede jen ciste verici clovek, obzvlast kdyz je tizena tezkym hrichem. Co vas dum, nestalo se tam neco* pokud ani knez, ani babaprababa nepomohli…rusite neco, nebo si vas neco vybralo. kdyz pisete, ze ten pocit byl mimo dum. co jste provedla posledni dobou* neco nekaleho* proc myslite, ze by vas „to“ sledovalo z domu*
Jsme ateisté, ale né úplně. Né v pojetí církevním. Zažíváme para jevy takže víme, že je něco mezi nebem a zemí. Nic nekalého neprovádíme, neprováděli jsme. Žijeme normálně, muž pracuje, neměla by být u nás negativní energie, nehádáme se, jsme veselá rodina, spokojená
Pro mnohé až nudná
V domě se žádná tragedie neodehrála, nikdo v domě ani na pozemku nezemřel, dům postavil praděda. Nikdo v rodině nebyl vrah, pokud vím tak ani zlej, ani psychopat… Nevím proč se mi to stalo mimo dům, bylo to poprvé v životě s pevně doufám že i naposled.
- Citovat
- Upravit
Ten dum je tedy vas a manzel „prisel“..nezemrel vam nekdo blizky, komu jste nemohla nebo neumela dat sbohem*nekdo rozhadany v rodine…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ten dum je tedy vas a manzel „prisel“..nezemrel vam nekdo blizky, komu jste nemohla nebo neumela dat sbohem*nekdo rozhadany v rodine…
První věty ano souhlasí, zpětně jsme měli oba dva dobré vztahy s příbuznými kteří tu již nejsou. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A pisete, ze vas to pronasleduje uz leta..odkdy tedy *
Už jsem to tu někde psala… Už v postýlce jsem vídala postavy… Pak jsem z toho měla noční můry, pak babi pozvala faráře, chvíli klid… Po třeba roce znovu… Kolem puberty poltergeistové projevy, hluk, rány, cinkání… Zase farář a zase chvíli klid. Pak s přítelem (budoucí manžel) i on, docela vyděšený po prvních zážitcích (světelná modrá koule, stav paralýzy, chroptějící hlava u jeho…spoustu zážitků jsme měli oba současně), během asi dvou let si zvykl. Pak těhu, a klid. Navazující druhé těhu, klid. Po cca dvou letech po druhém těhu pozvolný návrat para jevů, posledních 6 měs zesiluje
- Citovat
- Upravit
Nevyrcena pravda, zatajena lez, neumrel vam nekdo v utlem detstvinebo nekomu z vasi rodiny ci manzela, jeste kdyz jste byla dite ( a prakticky manzela neznala) Nema on neco na dusi
Ja vam nemuzu presne nic rict, ja bych musela vas dum videt a vas poznat. Zatim mi to vychazi na zatracenou dusi. Reaguje na vas a manzela, zatim ne na deti, ale i to muze nastat- bohuzel(hormonalni vykyvy v puberte). Vzhledem k tomu, ze vam knez cistil dum, odvazuji se rict, ze snad to umel a odvadecka nic nenasla - je to ve vas. Vy mate neco, co to tahne..a, muze to byt upozorneni na manzela(nevera, nemoc, finance) a manzelovi naopak ci vyhruzkou- dej si pozor vim.. Snazi se neco rict..Pokud se to deti zatim netyka a vy ci manzel nemate vykyvy nahlych nalad- nemusi to byt atak demonicke duse, ale spis spatne odvedena prace kneze. Na „ochranu“ zkuste ty bile svicky, alespon zmirnuji natlaky. kdyby to pokracovalo, budu diskusi sledovat.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Žádná nevyřčená pravda, žádná zatajená lež, ani nevěra, nemoc… Nic takového v tom není. Mě to pronásleduje od dětství s přestávkama, manžela do příchodu nikdy dřív. Na manžela to emocionálně nepůsobí, na mě ano, ubírá mi to energii, cítím se unavená, hůř spím, dříve ne, to až v posledních měsících. Odváděčka odvedla duši, ale vyslovila se že je tu ještě něco, nechce strašit, ale prý něco jo. A na to prý ona nestačí. Pozvaný jsme faráře, chvilku byl klid. Zvát už nikoho nechci, manžel uvažoval o té skupině Drábka, jak mi tu bylo doporučeno, ale já už nikoho nechci. Alespoň do doby, než mě situace nedonutí.
nevyrcena pravda, zatajena lez, neumrel vam nekdo v utlem detstvinebo nekomu z vasi rodiny ci manzela, jeste kdyz jste byla dite ( a prakticky manzela neznala) Nema on neco na dusi
Ja vam nemuzu presne nic rict, ja bych musela vas dum videt a vas poznat. Zatim mi to vychazi na zatracenou dusi. Reaguje na vas a manzela, zatim ne na deti, ale i to muze nastat- bohuzel(hormonalni vykyvy v puberte). Vzhledem k tomu, ze vam knez cistil dum, odvazuji se rict, ze snad to umel a odvadecka nic nenasla - je to ve vas. Vy mate neco, co to tahne..a, muze to byt upozorneni na manzela(nevera, nemoc, finance) a manzelovi naopak ci vyhruzkou- dej si pozor vim.. Snazi se neco rict..Pokud se to deti zatim netyka a vy ci manzel nemate vykyvy nahlych nalad- nemusi to byt atak demonicke duse, ale spis spatne odvedena prace kneze. Na „ochranu“ zkuste ty bile svicky, alespon zmirnuji natlaky. kdyby to pokracovalo, budu diskusi sledovat.
- Citovat
- Upravit
Jo a ty svíčky, zkusím to. Původně jsem nechtěla, protože pak vždycky něco bylo, projevy. Teď tu kvůli počasí každou chvíli nejde proud tak stejně pálím svíčky, tak už je to jedno.
- Citovat
- Upravit
Asi ne, nepamatuju si je. Ale budím se, nejedná se ale o běsy…
- Citovat
- Upravit
Ted to vidim… jaka jste povaha* Mozna jste sama odvadecka dusi a ony si to zadaji. Asi umite komunikovat s temi jinde a nechcete si to pripustit. asi proto to atakuje i manzela. Zkuila jste s „tim“ nekdy mluvit"*
- Citovat
- Upravit
Abych to vysvetlila, ja jsem na to v detstvi nebyla az tak jak vy, ale vedela jsem co se stane..pak zacaly ve snech ty stavy, nekdo me vola, bezne jsem videla postavy. no i me lecily protoze jsem zacala koktat a neumela nic vic rict… pak jsem sama zacala pronikat do taju duchu a proc a nac. a jsem ateistka, ale do kostela zajdu, bylo mi receno, ze musim. odvedla jsem uz „par“ dusi a bezne se rano budim s tim, ze se mi zas nekdo objevi. Ted uz i dite rika..maminko uz jdou( jsem z toho smutna, ikdyz vim, ze najednu stranu je to dar)
- Citovat
- Upravit
Nezkusila, jsem připos… strachy. Ale kvůli tomu se o to začínám trošku zajímat, abych byla v obraze. Přece jen se člověk bojí především toho, co nezná. Třeba se jednou bát přestanu. Ale že bych večer zapálila svíčku a začala s tím mluvit, to ne. Jak by to začalo reagovat, tak bych spanikařila.
Jaká jsem povaha? Jsem znamenní panna a vše sedí, víc asi nemusím dodávat ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Abych to vysvetlila, ja jsem na to v detstvi nebyla az tak jak vy, ale vedela jsem co se stane..pak zacaly ve snech ty stavy, nekdo me vola, bezne jsem videla postavy. no i me lecily protoze jsem zacala koktat a neumela nic vic rict… pak jsem sama zacala pronikat do taju duchu a proc a nac. a jsem ateistka, ale do kostela zajdu, bylo mi receno, ze musim. odvedla jsem uz „par“ dusi a bezne se rano budim s tim, ze se mi zas nekdo objevi. Ted uz i dite rika..maminko uz jdou( jsem z toho smutna, ikdyz vim, ze najednu stranu je to dar)
A to je právě ono, to co píšete. Vy jim dáte najevo že o nich víte, pomůžete jim a pak tu bude fronta
Mě jako dítě vzali k psychologovi
Já tenhle svět nikdy nevyhledávala, nezajímala se, nevyvolávala v dětství duchy, nenocovala na hřbitovech… Můj spirit vrchol byl, když jsem s manželem zajeli na hrad Housku
Zajímavý bylo, že se nám tam přihodila zajímavá paranormální věc, ne přímo na hradě, asi 50m od hradu za těma sochama co tam vedou v lese na vyhlídku. Oběma současně. Vrtá nám to hlavou do dneška
![]()
- Citovat
- Upravit
Moje děti mají bílá pyžamka často, jsou neutrální. Dětí se to asi zatím netýká, věk 6 a skoro 5. Nemají imaginární kamarády… V noci spí. Něco nahodilého lze vysvětlit racionálně. Nebojí se chodit potmě v domě, jsou veselé a v pohodě. Naproti tomu mě to pronásleduje od útlého dětství, co zde bydlí manžel, cca 11 let, tak od počátku vnímá ony jevy i on, ač předtím nikdy.