Duch v domě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.18 23:39
@Anonymní píše:
Mate dite..reaguje na to* (nejde mi otaznik)
@Anonymní píše:
@Petruna21 bila je u deti nevinnost „bozi milosti“ duchove se jich prakticky nemuzou dotknout. do 3 let funguje bezmezne, pote…je na citlivosti a charakteru ditete

Moje děti mají bílá pyžamka často, jsou neutrální. Dětí se to asi zatím netýká, věk 6 a skoro 5. Nemají imaginární kamarády… V noci spí. Něco nahodilého lze vysvětlit racionálně. Nebojí se chodit potmě v domě, jsou veselé a v pohodě. Naproti tomu mě to pronásleduje od útlého dětství, co zde bydlí manžel, cca 11 let, tak od počátku vnímá ony jevy i on, ač předtím nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:45
@Anonymní píše:
Vy jste oba ateisti predpokladam..potom vira v odvedeni duse nemuze fungovat. Dusi odvede jen ciste verici clovek, obzvlast kdyz je tizena tezkym hrichem. Co vas dum, nestalo se tam neco* pokud ani knez, ani babaprababa nepomohli…rusite neco, nebo si vas neco vybralo. kdyz pisete, ze ten pocit byl mimo dum. co jste provedla posledni dobou* neco nekaleho* proc myslite, ze by vas „to“ sledovalo z domu*

Jsme ateisté, ale né úplně. Né v pojetí církevním. Zažíváme para jevy takže víme, že je něco mezi nebem a zemí. Nic nekalého neprovádíme, neprováděli jsme. Žijeme normálně, muž pracuje, neměla by být u nás negativní energie, nehádáme se, jsme veselá rodina, spokojená :nevim: Pro mnohé až nudná :lol: V domě se žádná tragedie neodehrála, nikdo v domě ani na pozemku nezemřel, dům postavil praděda. Nikdo v rodině nebyl vrah, pokud vím tak ani zlej, ani psychopat… Nevím proč se mi to stalo mimo dům, bylo to poprvé v životě s pevně doufám že i naposled.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:45

Ten dum je tedy vas a manzel „prisel“..nezemrel vam nekdo blizky, komu jste nemohla nebo neumela dat sbohem*nekdo rozhadany v rodine…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:49

A pisete, ze vas to pronasleduje uz leta..odkdy tedy *

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:49
@Anonymní píše:
Ten dum je tedy vas a manzel „prisel“..nezemrel vam nekdo blizky, komu jste nemohla nebo neumela dat sbohem*nekdo rozhadany v rodine…

První věty ano souhlasí, zpětně jsme měli oba dva dobré vztahy s příbuznými kteří tu již nejsou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:55
@Anonymní píše:
A pisete, ze vas to pronasleduje uz leta..odkdy tedy *

Už jsem to tu někde psala… Už v postýlce jsem vídala postavy… Pak jsem z toho měla noční můry, pak babi pozvala faráře, chvíli klid… Po třeba roce znovu… Kolem puberty poltergeistové projevy, hluk, rány, cinkání… Zase farář a zase chvíli klid. Pak s přítelem (budoucí manžel) i on, docela vyděšený po prvních zážitcích (světelná modrá koule, stav paralýzy, chroptějící hlava u jeho…spoustu zážitků jsme měli oba současně), během asi dvou let si zvykl. Pak těhu, a klid. Navazující druhé těhu, klid. Po cca dvou letech po druhém těhu pozvolný návrat para jevů, posledních 6 měs zesiluje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:11

Nevyrcena pravda, zatajena lez, neumrel vam nekdo v utlem detstvinebo nekomu z vasi rodiny ci manzela, jeste kdyz jste byla dite ( a prakticky manzela neznala) Nema on neco na dusi
Ja vam nemuzu presne nic rict, ja bych musela vas dum videt a vas poznat. Zatim mi to vychazi na zatracenou dusi. Reaguje na vas a manzela, zatim ne na deti, ale i to muze nastat- bohuzel(hormonalni vykyvy v puberte). Vzhledem k tomu, ze vam knez cistil dum, odvazuji se rict, ze snad to umel a odvadecka nic nenasla - je to ve vas. Vy mate neco, co to tahne..a, muze to byt upozorneni na manzela(nevera, nemoc, finance) a manzelovi naopak ci vyhruzkou- dej si pozor vim.. Snazi se neco rict..Pokud se to deti zatim netyka a vy ci manzel nemate vykyvy nahlych nalad- nemusi to byt atak demonicke duse, ale spis spatne odvedena prace kneze. Na „ochranu“ zkuste ty bile svicky, alespon zmirnuji natlaky. kdyby to pokracovalo, budu diskusi sledovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:19
@Anonymní píše:
nevyrcena pravda, zatajena lez, neumrel vam nekdo v utlem detstvinebo nekomu z vasi rodiny ci manzela, jeste kdyz jste byla dite ( a prakticky manzela neznala) Nema on neco na dusi
Ja vam nemuzu presne nic rict, ja bych musela vas dum videt a vas poznat. Zatim mi to vychazi na zatracenou dusi. Reaguje na vas a manzela, zatim ne na deti, ale i to muze nastat- bohuzel(hormonalni vykyvy v puberte). Vzhledem k tomu, ze vam knez cistil dum, odvazuji se rict, ze snad to umel a odvadecka nic nenasla - je to ve vas. Vy mate neco, co to tahne..a, muze to byt upozorneni na manzela(nevera, nemoc, finance) a manzelovi naopak ci vyhruzkou- dej si pozor vim.. Snazi se neco rict..Pokud se to deti zatim netyka a vy ci manzel nemate vykyvy nahlych nalad- nemusi to byt atak demonicke duse, ale spis spatne odvedena prace kneze. Na „ochranu“ zkuste ty bile svicky, alespon zmirnuji natlaky. kdyby to pokracovalo, budu diskusi sledovat.
Žádná nevyřčená pravda, žádná zatajená lež, ani nevěra, nemoc… Nic takového v tom není. Mě to pronásleduje od dětství s přestávkama, manžela do příchodu nikdy dřív. Na manžela to emocionálně nepůsobí, na mě ano, ubírá mi to energii, cítím se unavená, hůř spím, dříve ne, to až v posledních měsících. Odváděčka odvedla duši, ale vyslovila se že je tu ještě něco, nechce strašit, ale prý něco jo. A na to prý ona nestačí. Pozvaný jsme faráře, chvilku byl klid. Zvát už nikoho nechci, manžel uvažoval o té skupině Drábka, jak mi tu bylo doporučeno, ale já už nikoho nechci. Alespoň do doby, než mě situace nedonutí.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:22

Mate zle sny?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:22

Jo a ty svíčky, zkusím to. Původně jsem nechtěla, protože pak vždycky něco bylo, projevy. Teď tu kvůli počasí každou chvíli nejde proud tak stejně pálím svíčky, tak už je to jedno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:23

Asi ne, nepamatuju si je. Ale budím se, nejedná se ale o běsy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:29

Ted to vidim… jaka jste povaha* Mozna jste sama odvadecka dusi a ony si to zadaji. Asi umite komunikovat s temi jinde a nechcete si to pripustit. asi proto to atakuje i manzela. Zkuila jste s „tim“ nekdy mluvit"*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 00:36

Abych to vysvetlila, ja jsem na to v detstvi nebyla az tak jak vy, ale vedela jsem co se stane..pak zacaly ve snech ty stavy, nekdo me vola, bezne jsem videla postavy. no i me lecily protoze jsem zacala koktat a neumela nic vic rict… pak jsem sama zacala pronikat do taju duchu a proc a nac. a jsem ateistka, ale do kostela zajdu, bylo mi receno, ze musim. odvedla jsem uz „par“ dusi a bezne se rano budim s tim, ze se mi zas nekdo objevi. Ted uz i dite rika..maminko uz jdou( jsem z toho smutna, ikdyz vim, ze najednu stranu je to dar)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 09:40

Nezkusila, jsem připos… strachy. Ale kvůli tomu se o to začínám trošku zajímat, abych byla v obraze. Přece jen se člověk bojí především toho, co nezná. Třeba se jednou bát přestanu. Ale že bych večer zapálila svíčku a začala s tím mluvit, to ne. Jak by to začalo reagovat, tak bych spanikařila.

Jaká jsem povaha? Jsem znamenní panna a vše sedí, víc asi nemusím dodávat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 09:46
@Anonymní píše:
Abych to vysvetlila, ja jsem na to v detstvi nebyla az tak jak vy, ale vedela jsem co se stane..pak zacaly ve snech ty stavy, nekdo me vola, bezne jsem videla postavy. no i me lecily protoze jsem zacala koktat a neumela nic vic rict… pak jsem sama zacala pronikat do taju duchu a proc a nac. a jsem ateistka, ale do kostela zajdu, bylo mi receno, ze musim. odvedla jsem uz „par“ dusi a bezne se rano budim s tim, ze se mi zas nekdo objevi. Ted uz i dite rika..maminko uz jdou( jsem z toho smutna, ikdyz vim, ze najednu stranu je to dar)

A to je právě ono, to co píšete. Vy jim dáte najevo že o nich víte, pomůžete jim a pak tu bude fronta :lol: Mě jako dítě vzali k psychologovi ;) Já tenhle svět nikdy nevyhledávala, nezajímala se, nevyvolávala v dětství duchy, nenocovala na hřbitovech… Můj spirit vrchol byl, když jsem s manželem zajeli na hrad Housku :lol: Zajímavý bylo, že se nám tam přihodila zajímavá paranormální věc, ne přímo na hradě, asi 50m od hradu za těma sochama co tam vedou v lese na vyhlídku. Oběma současně. Vrtá nám to hlavou do dneška :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat