Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky, neskutečně mi tu voní hovězí svíčková na smetaně, se bojim, abych nenalákala cizí duchy
Na to bych si dávala pozor, svíčkovou určitě milujou.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady_Anne píše:
Je lepší si to tak vysvětlit, to mě trochu uklidňuje. Ale když jsem bydlela u rodičů, tak jsme s mamkou slýchaly podobný zvuky. Třeba jsem byla v kuchyni a slyšela, jak se v obýváku otáčí točící židle (vrzala), nebo jak někdo ťuká na klávesnici u počítače, rány v koupelně. Mizely věci a za rok se třeba objevily na místě, kde se každý týden uklízí, takže bychom je tam viděly.Já se od mala bála ve svém pokoji, když jsme si pořídili psa, tak byl schopný půl hodiny ležet u prahu do pokoje, koukal tam a vrtěl ocasem.
Jestli tam něco bylo ani nechci vědět.
Pavouk? To by musel být mega pavouk.
Jo, kocourovi se určitě něco zdálo, ale musím říct, že jsem se docela lekla.
Koukám taky super zážitky
Takže když to shrneme, byl to ajťák co si občas odskočil do koupelny
A měl rád pejsky
Né fakt, je to děsivý
![]()
- Citovat
- Upravit
@Lady_Anne píše:
Na to bych si dávala pozor, svíčkovou určitě milujou.![]()
No právě, kdo nemá rád svíčkovou
Jestli bude v noci mejdan, doufám že budou alespoň kastroly vylízaný ![]()
- Citovat
- Upravit
No aspon by po sobe mohli umyt nadobi, aby byli taky uzitecni
![]()
Ja si vzpomnela na zazitek z detstvi kdy jsem videla mamku odchazet z horniho patra pryc a za minutu vysla z kuchyne (takze neodesla)
svedlo se to na moji horecku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 píše:
Ted jsem si vzpomněla na čes. dokument Pološero, kde v jednom díle s nazvem Tajemné energie řešili jeden mlýn ve kterém se v minulem století stala několikánasobná brutalní vražda. Ten dům se jmenoval Rajský mlyn a koupil ho nějaký muž který se v dokumentu svěřoval jak tam něco cítí a nenechá ho to spát atd. potom tam přišel nějakej dědula s proutkem a řikal že je tam hodně negativní energie a že je to nevhodný k bydlení. Nedavno..no nedávno asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že z toho mlýna už stojí jen torzo, takže musel být zbouraný nějak kratce po natočení dokumentu. Zajímalo by mě proč ho majitel zboural a nebo jestli ho majitel prodal někomu a ten dotyčný ho nechal zničit?Každopadně mi přitom díle běhal mraz po celém těle a ještě je jeden díl s nazvem Tajemná místa ČR a ten byl taky pro mne docela dost děsivej
Fuj, jak to čtu…mám ve zvyku si zjišťovat max informace o tom co mě zajímá. Jedno z toho jsou i kriminální případy, psychlogie. Jak se teď stala ta vražda v zahrádkářské kolonii, jedna z obětí dávala ne dlouho předtím dotaz, jak se zbavit negativních energii v přístavbě té chaty. Upřímně jak jsem to četla, úplně mě mrazilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no aspon by po sobe mohli umyt nadobi, aby byli taky uzitecni![]()
Ja si vzpomnela na zazitek z detstvi kdy jsem videla mamku odchazet z horniho patra pryc a za minutu vysla z kuchyne (takze neodesla)svedlo se to na moji horecku
A nemohla to být horečka?
Není to spíš dejavu? ![]()
No nejen že nejsou užiteční, ještě nedodržujou noční klid a neplatí za podnájem
![]()
- Citovat
- Upravit
@Origamia píše:
Fuj, jak to čtu…mám ve zvyku si zjišťovat max informace o tom co mě zajímá. Jedno z toho jsou i kriminální případy, psychlogie. Jak se teď stala ta vražda v zahrádkářské kolonii, jedna z obětí dávala ne dlouho předtím dotaz, jak se zbavit negativních energii v přístavbě té chaty. Upřímně jak jsem to četla, úplně mě mrazilo.
Jako že by to mohlo mít souvislost?
Leda že by pachatele něco posedlo ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja nevim, ale pamatuju si to zive dodneska..brr. Jinak na dejavu trpim celkem dost..ale i 2-3minutove useky, ne jen okamzik
ja jsem horem spodem exot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja nevim, ale pamatuju si to zive dodneska..brr. Jinak na dejavu trpim celkem dost..ale i 2-3minutove useky, ne jen okamzikja jsem horem spodem exot
A zajímáš se o to?
O dejavu? Moc se v tom nevyznám, ale třeba máš nějaký jasnovidecký dar
Exot nejsi a na léky vždycky času dost ![]()
- Citovat
- Upravit
Koukám taky super zážitkyTakže když to shrneme, byl to ajťák co si občas odskočil do koupelny
A měl rád pejsky
Né fakt, je to děsivý
![]()
Sranda musí být, jinak bych se z toho zcvokla.
Naštěstí to není nějak často. Tohle je ještě nic oproti tomu, co jsem zažila u kamarádky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, kdo nemá rád svíčkovouJestli bude v noci mejdan, doufám že budou alespoň kastroly vylízaný
No, měla bys jim tam nechat lísteček s cenou. Jen ať ti to pěkně zaplatí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady_Anne píše:
Sranda musí být, jinak bych se z toho zcvokla.Naštěstí to není nějak často. Tohle je ještě nic oproti tomu, co jsem zažila u kamarádky.
A co jsi tam zažila? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lady_Anne píše:
No, měla bys jim tam nechat lísteček s cenou. Jen ať ti to pěkně zaplatí.
Hele to mě nenapadlo
Ale abych je neurazila
![]()
- Citovat
- Upravit
@Konnny píše:
@Lady_Anne Co jsi zažila?
Napíšu ti to do SZ, kamarádka sem občas chodí a nechci, aby mě poznala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit