Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
22.1.18 14:05
Holky, neskutečně mi tu voní hovězí svíčková na smetaně, se bojim, abych nenalákala cizí duchy :mrgreen:

Na to bych si dávala pozor, svíčkovou určitě milujou. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 14:28
@Lady_Anne píše:
Je lepší si to tak vysvětlit, to mě trochu uklidňuje. Ale když jsem bydlela u rodičů, tak jsme s mamkou slýchaly podobný zvuky. Třeba jsem byla v kuchyni a slyšela, jak se v obýváku otáčí točící židle (vrzala), nebo jak někdo ťuká na klávesnici u počítače, rány v koupelně. Mizely věci a za rok se třeba objevily na místě, kde se každý týden uklízí, takže bychom je tam viděly. :nevim: Já se od mala bála ve svém pokoji, když jsme si pořídili psa, tak byl schopný půl hodiny ležet u prahu do pokoje, koukal tam a vrtěl ocasem. :mrgreen: Jestli tam něco bylo ani nechci vědět. :lol: Pavouk? To by musel být mega pavouk. :lol: Jo, kocourovi se určitě něco zdálo, ale musím říct, že jsem se docela lekla. :lol:

Koukám taky super zážitky :P Takže když to shrneme, byl to ajťák co si občas odskočil do koupelny :lol: A měl rád pejsky :P Né fakt, je to děsivý :? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.18 14:29
@Lady_Anne píše:
Na to bych si dávala pozor, svíčkovou určitě milujou. :think: :lol:

No právě, kdo nemá rád svíčkovou :nevim: Jestli bude v noci mejdan, doufám že budou alespoň kastroly vylízaný :P

• Citovat
  • Upravit
7041
22.1.18 15:30

No aspon by po sobe mohli umyt nadobi, aby byli taky uzitecni :mrgreen: :lol:
Ja si vzpomnela na zazitek z detstvi kdy jsem videla mamku odchazet z horniho patra pryc a za minutu vysla z kuchyne (takze neodesla) :mrgreen: svedlo se to na moji horecku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
22.1.18 15:35
@Jitulinka.1 píše:
Ted jsem si vzpomněla na čes. dokument Pološero, kde v jednom díle s nazvem Tajemné energie řešili jeden mlýn ve kterém se v minulem století stala několikánasobná brutalní vražda. Ten dům se jmenoval Rajský mlyn a koupil ho nějaký muž který se v dokumentu svěřoval jak tam něco cítí a nenechá ho to spát atd. potom tam přišel nějakej dědula s proutkem a řikal že je tam hodně negativní energie a že je to nevhodný k bydlení. Nedavno..no nedávno asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že z toho mlýna už stojí jen torzo, takže musel být zbouraný nějak kratce po natočení dokumentu. Zajímalo by mě proč ho majitel zboural a nebo jestli ho majitel prodal někomu a ten dotyčný ho nechal zničit :nevim:?Každopadně mi přitom díle běhal mraz po celém těle a ještě je jeden díl s nazvem Tajemná místa ČR a ten byl taky pro mne docela dost děsivej 8o

Fuj, jak to čtu…mám ve zvyku si zjišťovat max informace o tom co mě zajímá. Jedno z toho jsou i kriminální případy, psychlogie. Jak se teď stala ta vražda v zahrádkářské kolonii, jedna z obětí dávala ne dlouho předtím dotaz, jak se zbavit negativních energii v přístavbě té chaty. Upřímně jak jsem to četla, úplně mě mrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 16:01
no aspon by po sobe mohli umyt nadobi, aby byli taky uzitecni :mrgreen: :lol:
Ja si vzpomnela na zazitek z detstvi kdy jsem videla mamku odchazet z horniho patra pryc a za minutu vysla z kuchyne (takze neodesla) :mrgreen: svedlo se to na moji horecku :mrgreen:

A nemohla to být horečka? :think: :mrgreen: :jazyk: Není to spíš dejavu? :think:

No nejen že nejsou užiteční, ještě nedodržujou noční klid a neplatí za podnájem :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.18 16:02
@Origamia píše:
Fuj, jak to čtu…mám ve zvyku si zjišťovat max informace o tom co mě zajímá. Jedno z toho jsou i kriminální případy, psychlogie. Jak se teď stala ta vražda v zahrádkářské kolonii, jedna z obětí dávala ne dlouho předtím dotaz, jak se zbavit negativních energii v přístavbě té chaty. Upřímně jak jsem to četla, úplně mě mrazilo.

8o 8o 8o Jako že by to mohlo mít souvislost? :nevim: Leda že by pachatele něco posedlo :?

• Citovat
  • Upravit
7041
22.1.18 16:05

Ja nevim, ale pamatuju si to zive dodneska..brr. Jinak na dejavu trpim celkem dost..ale i 2-3minutove useky, ne jen okamzik :lol: ja jsem horem spodem exot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 16:06
ja nevim, ale pamatuju si to zive dodneska..brr. Jinak na dejavu trpim celkem dost..ale i 2-3minutove useky, ne jen okamzik :lol: ja jsem horem spodem exot :lol:

A zajímáš se o to? :nevim: O dejavu? Moc se v tom nevyznám, ale třeba máš nějaký jasnovidecký dar :nevim: Exot nejsi a na léky vždycky času dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
251
22.1.18 16:16
Koukám taky super zážitky :P Takže když to shrneme, byl to ajťák co si občas odskočil do koupelny :lol: A měl rád pejsky :P Né fakt, je to děsivý :? ;)

Sranda musí být, jinak bych se z toho zcvokla. :lol: Naštěstí to není nějak často. Tohle je ještě nic oproti tomu, co jsem zažila u kamarádky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.1.18 16:18
No právě, kdo nemá rád svíčkovou :nevim: Jestli bude v noci mejdan, doufám že budou alespoň kastroly vylízaný :P

No, měla bys jim tam nechat lísteček s cenou. Jen ať ti to pěkně zaplatí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.1.18 16:18

@Lady_Anne Co jsi zažila? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 16:22
@Lady_Anne píše:
Sranda musí být, jinak bych se z toho zcvokla. :lol: Naštěstí to není nějak často. Tohle je ještě nic oproti tomu, co jsem zažila u kamarádky. :roll:

A co jsi tam zažila? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.18 16:24
@Lady_Anne píše:
No, měla bys jim tam nechat lísteček s cenou. Jen ať ti to pěkně zaplatí. :P

Hele to mě nenapadlo 8o :lol: Ale abych je neurazila :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
251
22.1.18 16:25
@Konnny píše:
@Lady_Anne Co jsi zažila? 8o

Napíšu ti to do SZ, kamarádka sem občas chodí a nechci, aby mě poznala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat