Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aha,
jsem tady dnes poprvé, tak jsem to zkoušela:palec:
omlouvám se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dajkalka píše:
Aha,jsem tady dnes poprvé, tak jsem to zkoušela:palec:
omlouvám se
V pohodě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze včera
Taková,,vtipná situace".
Jsme s manželem v obýváku a slyšíme ránu v koupelně. Po pár minutách znovu. Manžel tam šel, prý spadla sprcha, tak jí namotal kolem baterie. Přišel a po chvíli zase rána sprchy. Já už se smála, on tam běžel, sprcha rozmotaná a ležela ve vaně
Nechal jí tak a šel zpět. Do půl hodiny dvě další rány sprchy o vanu, tak jí omotal zpět, ještě provlíknul. Za chvíli zase rána a zase úplně rozmotaná
tak jí odmontoval a vzal si jí do obýváku
Pak už byl klid
Říkám mu buď v klidu, to se jenom duch šel sprchovat
No byl hotovej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Duch?
Čtu si vaše příběhy a řekla jsem si, že se s vámi podělit o ten svůj. Třeba vás napadne nějaké logické vysvětlení. Na silvestra u nás byli známí, bavili jsme se, popíjeli a před půlnocí jsme začali chystat přípitek. Mám doma staré skleničky na víno po mojí milované babičce a dědečkovi, které jsem při té příležitosti vytáhla a ještě jsem kamarádům vyprávěla, že je mám po prarodičích, které jsem milovala a vlastně pořád miluji i když už s námi nejsou. O půlnoci jsme si připili, bavili jsme se dál a okolo půl třetí jsme šli spát. Já, manžel a děti, známý šli domů. Něco jsme v průběhu večera vypili, usnuli jsme tvrdě, ale přesto nás vzbudilo asi hodinu po usnuli divné šumění a hudba jako že starého gramofonu, vycházející z tabletu, který ležel v obýváku. Došli jsme tam, manžel vzal tablet do ruky a vypnul ho a šli jsme zase spát. V tu chvili mi to nepřišlo divné, až ráno když jsme o tom mluvili… Zapnula jsem tablet, jestli nebude něco třeba v historii nebo tak a hned jsem si všimla, že je na něm nastavený vypnutý zvuk. Neměl by tedy hrát i kdyby si na něm někdo něco pustil. V tu chvíli jsme měli oba s manželem husí kůži, nechápeme jak je možné, že se to stalo… Ta hudba co z něj tu noc vycházela byla taková jako starodávná… Tak si říkám, byla to náhoda, nebo jsem si svým vzpomínání přivolala babičku či dědu? Co myslíte? A včera jsem seděla sama v obýváku a na konferenčním stolku stála plyšová láhev, dívala jsem se do mobilu, nohy složené pod sebou a najednou ta láhev spadla sama od sebe na zem. Strašně jsem se lekla, ale četla jsem, že strach dodává energii duchům, tak jsem se strašně začala soustředit na film v televizi abych se nebála. Co myslíte, co to bylo? Mám z toho divný pocit…
- Citovat
- Upravit
S tou lahví bych to nijak neřešila, prostě jen spadla ale to s tou hudbou by už něco znamet mohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim děvčata, mam podobny problem. Na podzim mi zemrel deda, presne pulroku na to se narodil syn, temer ve stejny cas, co dedecek zemrel, jen o hodinu drive - v 1,06 rano. Uz v tehotenstvi se mi stavalo, ze me okolo treti hodiny ranni vzbudil divny smrad, jako kanaly, zkazene maso, neumim presneji identifikovat.. pes nejak nereaguje, jen se vzdycky pricupita podivat a odejde, nevyvadi. Simon (syn) pri prebalovani kouka samozrejme jinam, usmiva se, ale to bych rekla, ze vetsinou na mě. Zadne zvuky, nic takoveho nepozoruji. Jen ten zapach, obcas chlad a divny pocit. Nemáte někdo podobnou zkusenost? Ja se obavam, ze jsem jen paranoidni.. doufám! Jeste upresnim, deje se to jen, kdyz ma partner noční. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejste paranoidní - jste unavená a nevyspalá, to pak psychika může dělat divy, zejména když jste doma sama a bojíte se.
Kdyby to byly příznaky nějaké psychické nemoci, jako je paranoia, tak by vás nenapadlo o tom pochybovat a prostě byste věděla že to jsou signály - to je jedno čeho.
Pro lepší a hlubší spánek - zkuste pravidelně před usnutím jacobsnovu progresivní relaxaci - pokud u toho usnete, jedině dobře.
https://www.ulozto.cz/!Fc6NiRfHlyAq/01-jacobsonova-progresivn-relaxace-mp3
Pokud vám racionální vysvětlení nebude stačit a psychika pořád bude příliš vnímavá, tak jsou na řadě nějaké rituály.
Po vytření ložnice ji ještě jednou vezměte nějakými očistnými bylinkami. Prostě svařte tak dva, tři litry odvaru a čistým hadrem ještě jednou očistěte prostor - použijte třeba šalvěj, rozmarýn a měsíček. Nebo tam přidejte třeba sporýš či routu.
Vyrobte si lapač zlých snů - ideálně z věcí, které najdete venku, za pěkného dne při procházce s kočárem
https://www.lapacsnu.cz/…rtelapac.php
Stejně tak můžete zkusit chvíli zalaovat nějakou bílou svíčku a modlit se.
A před spaním buď používejte aromalampičku s nějakými oleji určenými na očistu prostoru a nebo si kupte třeba kadilo a naučte se vykuřovat.
https://www.kouzlovuni.cz/…sta-prostor/
Hlasuju za to neplatit šaraltánům, kteří zneužívají lidskou důvěřivost a úzkosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou Moc Vam dekuji za reakci, určitě nejaka doporučení vyzkouším, jsem z toho nesvá. Ale nikdy jsem se doma nebala, nic si nepřipouštěla.. ale teď jsem nejaka na pochybách o tom, zda tu ta možnost preci jen je, ci není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Věř mi. Sama občas pomáhám duchy a špatný energie v domech řešit a v 9 z 10 případů si to lidé jen namlouvají. Sama vím, jak si s tebou tvůj mozek umí pohrát. Kdyby jsi tam měla skutečně ducha, budou se ti dít věci, ze kterých budeš na Chocholouška.
@Janli Dá se nějak poznat, jestli si s člověkem pohrává psychika nebo má v domě opravdu ducha?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mám na vás dotaz. V pondělí to bude přesně měsíc co umřela manželova maminka (rakovina) a její sestře se o ní každou noc zda a je to čím dál víc intenzivnější dokonce začla kvůli tomu brát antidepresiva,říkala že naposled měla pocit, že jí sáhla na rameno a řekla ať se neotáčí
zajímalo by mě co by to mohlo znamenat,nebo jak pomoct. Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Což se nějak rozptýlit, jet do lázní, na wellnes na prodloužený víkend,vzít ji někam sebou, pokud nemá kamarádku..Musí to přebolet.Duchy bych v tom nehledala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit