Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Psycholog na prd. Malovala jsem, vyzvídal a já neměla vůbec chuť něco říkat, ani důvěru
Jsem si z něho začala střílet a výsledek byl,,bujná fantazie"
![]()
Aspoň už jsem k němu nikdy nemusela
![]()
Když jsem najednou slyšela, jak se dospělí baví, že viděli stín, že v noci slyšeli kroky, v tu chvíli se mi ulevilo a dala jsem jim to sežrat
Farář světil a modlil se, a chvíli byl klid, jako by to na čas potlačil. Neumím to moc vysvětlit. Před pár týdny jsem ho tu měla taky, my jsme ateisté, tak jsem se bála že nepřijde, není to ten původní farář, ten už nežije, tenhle je jiný. No ale přišel, ani nevydíral, abychom přišli do kostelaNazývala jsem je bláznama s bujnou fantazií
![]()
Od babi jsem se dočkala omluvy a faráře. Matku raději nekomentovat, ta řekla že za to můžu já, že jsem to prý přitáhla
![]()
Už ale neřekla, jak a odkud
![]()
![]()
A naše extrémně křesťanská tetka, když přijela ze slovenska, to bylo něco… Byl zákaz o tom mluvit, když přijede na návštěvu. Pochopitelně jezdila z daleka, tak u nás pár dní spávala. No a jednou v noci vyletěla z postele, křičela, že jí něco chytlo ledovýma rukama za nohy a že jí stál u postele stín s rudýma očima.
Do rána spala s babičkou, slyšela jsem babičku (též křesťanku ale ani do kostela skoro nechodila
), jak jí říká vyser se už na to modlení, nemůžu kvůli tobě spát
Pak už jezdila se svěcenou vodou ze slovenska
![]()
Jednou přitáhla kříže, sundala obrázky a rozvěsila je. Po jejím odjezdu jsme to vraceli do původního stavu, akorát já si jeden nechala nad postelí. Vlastně jsem si na něj vzpoměla až teď, už tam není a ani nevím kde je.
Manžel mu to i cvaknul, nic nechtěl, ale manžel řekl že každé práci náleží odměna
Ale nepomohlo to
![]()
To jsi s ním pěkně vypekla. ![]()
No, myslím, že to teta musela pěkně koukat.
Tak aspoň, že babička se ti potom snažila pomoct. Tvojí mamku teda nechápu, jak bys za to asi nemohla nebo jak bys to měla přitáhnout.
To už sis od mala asi na nějaký zvuky a tak trochu zvykla, ne? Já si vážně neumím představit, že by se mi tohle dělo. Už bych tam asi nebydlela.
Jenže otázka je, jestli je to tím domem, když to vnímáš už od mala.
To vím, že jsi tu psala o tom knězovi i o nějaké paní, co u vás byla. Upřímně už by mě ani nenapadalo kdo by s tím mohl pomoct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No psychologům nějak nevěřím. Nerada se svěřuju cizím lidem, natož někomu, kdo vyloženě vyzvídá ![]()
No teta byla silně věřící, slovenka, no
Babička bývala spravedlivá, mám na ní pěkné vzpomínky. V podstatě mě vychovala. O máti radši nemluvit… Je nezodpovědná, sobecká. Vztahy na bodu mrazu. Nebo spíš nulový kontakt ![]()
Taky nevím kdo by pomohl. Popravdě, jak mi holky doporučují skupinu pana Drábka, nebudu je zvát, ani nikoho jiného. Už tu nikoho nechci. Každej akorát řekne že odvedl duši, že je tu ještě něco jiného, že to tu vysvětil a očistil a pá pá. Na to stačim i sama ![]()
Jsem zvyklá na ledacos. Někdy mě tmavá postava vyděsí, někdy ne. Někdy mě bouchání, rány vyděsí, jindy ne. Naposledy mě opravdu hodně vyděsilo silné škrábání na komodu, fakt hlasité, a pak jistý incident venku, kdy jsem za tmy viděla u lesa tmavou postavu vydávající fakt děsivý zvuk, jako silné chrčení, nikdy, fakt přísahám nikdy jsem nic takového neslyšela. To jsem se málem rozbrečela, protože jsem šla sama potmě z vesnice domů a nacházela jsem se na periferii obce, dost daleko od zahrady natož od domu a široko daleko nikdo. Měla jsem strach že mě to sleduje a zaútočí to. Často chodívám venku za tmy sama a nikdy se mi nic nestalo!!! Člověk může slyšet zvuk od zvířete, divočáka…si odkašle a oni utečou, se bojí víc jak člověk
Takže ani zvířat se nebojím (jen na jaře respekt z bachyně s mladýma, to zas jo
), něco takovýho jako tohle bylo poprvý. Annonymka v diskuzi psala, proč by mě to prý sledovalo z domu. Myslím, né jsem si skoro jistá, že tohle bylo něco jiného. Fuj fuj fuj ![]()
- Citovat
- Upravit
To se ti nedivím, taky se nerada svěřuju cizím lidem. Jsem dost uzavřený, tichý člověk. ![]()
Myslíš, že už ani nestojí za to to zkusit? Ale nedivím se ti, že po tolika pokusech už ani nemáš chuť to zkoušet. Ani nechci vědět, co by to mohlo být, když ti řekli, že duše to není. ![]()
Páni, tak to bych asi hodně rychle utíkala. Máš na takové věci „štěstí“. To až vypadá, že je nějak vyloženě přitahuješ.
Já bych si už normálně říkala, jestli mi vážně nehrabe.
To si říká už i jedna moje kamarádka, když mi vypráví, co se jí doma děje.
Taky to nemá chudák jednoduchý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se ti nedivím, taky se nerada svěřuju cizím lidem. Jsem dost uzavřený, tichý člověk.
Myslíš, že už ani nestojí za to to zkusit? Ale nedivím se ti, že po tolika pokusech už ani nemáš chuť to zkoušet. Ani nechci vědět, co by to mohlo být, když ti řekli, že duše to není.
Páni, tak to bych asi hodně rychle utíkala. Máš na takové věci „štěstí“. To až vypadá, že je nějak vyloženě přitahuješ.Já bych si už normálně říkala, jestli mi vážně nehrabe.
To si říká už i jedna moje kamarádka, když mi vypráví, co se jí doma děje.
Taky to nemá chudák jednoduchý.
Spíš mě to unavuje
Takový to čekání že se něco stane, pak už jsi v pohodě a říkáš si bude klid, a najednou bum když to nečekáš
Za blázna by mě považovsli cizí lidi v reálu, proto se s tím nikde nechlubím
Návštěvám z řad příbuzných to říkat nemusím, těm to,,řeknou" duchové sami ![]()
Nevím co tu je, ale neubližuje nám to, děti jsou v pohodě, občas to dá o sobě vědět zřetelně a děsivě, ale nehoní nás to po baráku s kosou
Takže třeba démona bych vyloučila. Ta pravděpodobnost něčeho démonického je fakt mizivá
Změny chování nemáme, úzkostnýma (ani jinýma) poruchama netrpíme. Jen se někdy bojim, no ![]()
- Citovat
- Upravit
Spíš mě to unavuje
Nevím co tu je, ale neubližuje nám to, děti jsou v pohodě, občas to dá o sobě vědět zřetelně a děsivě, ale nehoní nás to po baráku s kosouTakový to čekání že se něco stane, pak už jsi v pohodě a říkáš si bude klid, a najednou bum když to nečekáš
Za blázna by mě považovsli cizí lidi v reálu, proto se s tím nikde nechlubím
![]()
Návštěvám z řad příbuzných to říkat nemusím, těm to,,řeknou" duchové sami
Takže třeba démona bych vyloučila. Ta pravděpodobnost něčeho démonického je fakt mizivá
Změny chování nemáme, úzkostnýma (ani jinýma) poruchama netrpíme. Jen se někdy bojim, no
To se nedivím, že tě to unavuje. Noo, to chápu, někteří by tě asi hnali do blázince.
Takže návštěvy to vnímaj taky?
To k vám musí chodit hodně lidí. ![]()
Tak snad to nic takového nebude. Hlavně ať vám to teď dá pokoj na co nejdýl, nejlépe navždy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady_Anne píše:
To se nedivím, že tě to unavuje. Noo, to chápu, někteří by tě asi hnali do blázince.Takže návštěvy to vnímaj taky?
To k vám musí chodit hodně lidí.
Tak snad to nic takového nebude. Hlavně ať vám to teď dá pokoj na co nejdýl, nejlépe navždy.
![]()
Návštěvy chodí, proč by ne, ale bydlet by tu nemohli
Vnímají to a spíš jim to přijde zajímavý, než děsivý.
Asi proto, že vědí, že odjedou ![]()
Děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Návštěvy chodí, proč by ne, ale bydlet by tu nemohliVnímají to a spíš jim to přijde zajímavý, než děsivý.
Asi proto, že vědí, že odjedou
Děkuju
Tak to máte trochu jako atrakci.
Bys měla začít vybírat vstupné.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No psychologům nějak nevěřím. Nerada se svěřuju cizím lidem, natož někomu, kdo vyloženě vyzvídá
No teta byla silně věřící, slovenka, no
![]()
Babička bývala spravedlivá, mám na ní pěkné vzpomínky. V podstatě mě vychovala. O máti radši nemluvit… Je nezodpovědná, sobecká. Vztahy na bodu mrazu. Nebo spíš nulový kontakt
Taky nevím kdo by pomohl. Popravdě, jak mi holky doporučují skupinu pana Drábka, nebudu je zvát, ani nikoho jiného. Už tu nikoho nechci. Každej akorát řekne že odvedl duši, že je tu ještě něco jiného, že to tu vysvětil a očistil a pá pá. Na to stačim i sama
Jsem zvyklá na ledacos. Někdy mě tmavá postava vyděsí, někdy ne. Někdy mě bouchání, rány vyděsí, jindy ne. Naposledy mě opravdu hodně vyděsilo silné škrábání na komodu, fakt hlasité, a pak jistý incident venku, kdy jsem za tmy viděla u lesa tmavou postavu vydávající fakt děsivý zvuk, jako silné chrčení, nikdy, fakt přísahám nikdy jsem nic takového neslyšela. To jsem se málem rozbrečela, protože jsem šla sama potmě z vesnice domů a nacházela jsem se na periferii obce, dost daleko od zahrady natož od domu a široko daleko nikdo. Měla jsem strach že mě to sleduje a zaútočí to. Často chodívám venku za tmy sama a nikdy se mi nic nestalo!!! Člověk může slyšet zvuk od zvířete, divočáka…si odkašle a oni utečou, se bojí víc jak člověkTakže ani zvířat se nebojím (jen na jaře respekt z bachyně s mladýma, to zas jo
![]()
), něco takovýho jako tohle bylo poprvý. Annonymka v diskuzi psala, proč by mě to prý sledovalo z domu. Myslím, né jsem si skoro jistá, že tohle bylo něco jiného. Fuj fuj fuj
Hele, myslím, že to „něco jiného“, co oni tam cítí, jsi prostě ty. Když máš tyhle stavy i mimo dům, tak to na dům vázané není. Máš asi určitý vhled do věcí mezi nebem a zemí, větší, než většinová populace. Je to možná dar i prokletí zároveň. Držím ti moc palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady_Anne píše:
Tak to máte trochu jako atrakci.Bys měla začít vybírat vstupné.
![]()
Ale ručit za nic nebudu
A manžel by oodál prodával zázračný lék proti koktání z leknutí
Takové malé rodinné podnikání
![]()
- Citovat
- Upravit
No, třeba by to ty duchy odradilo, že jsou předmětem byznysu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
No, třeba by to ty duchy odradilo, že jsou předmětem byznysu
To nevim…
Aby si nezačali víc nárokovat dům, když jim je výdělek k ničemu
![]()
- Citovat
- Upravit
No nevím, myslím, že duchům je k ničemu i ten dům ne?
Já to myslela jako tak, jestli by je to nepřestalo bavit, když by jste je brali jakože s humorem..ale mě se to mluví že, když mi doma nestraší. Těch příhod s duchama jsem zažila jen pár a náhodně, nejsou to každodenní zážitky a doslova spolužití s nimi.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
No nevím, myslím, že duchům je k ničemu i ten dům ne?
Já to myslela jako tak, jestli by je to nepřestalo bavit, když by jste je brali jakože s humorem..ale mě se to mluví že, když mi doma nestraší. Těch příhod s duchama jsem zažila jen pár a náhodně, nejsou to každodenní zážitky a doslova spolužití s nimi..
Jsem to špatně pochopila
My je bereme s humorem, akorát já né potmě když jsem sama
![]()
- Citovat
- Upravit
Psycholog na prd. Malovala jsem, vyzvídal a já neměla vůbec chuť něco říkat, ani důvěru
Jsem si z něho začala střílet a výsledek byl,,bujná fantazie"
Aspoň už jsem k němu nikdy nemusela

Když jsem najednou slyšela, jak se dospělí baví, že viděli stín, že v noci slyšeli kroky, v tu chvíli se mi ulevilo a dala jsem jim to sežrat
Nazývala jsem je bláznama s bujnou fantazií
Od babi jsem se dočkala omluvy a faráře. Matku raději nekomentovat, ta řekla že za to můžu já, že jsem to prý přitáhla
Už ale neřekla, jak a odkud
A naše extrémně křesťanská tetka, když přijela ze slovenska, to bylo něco… Byl zákaz o tom mluvit, když přijede na návštěvu. Pochopitelně jezdila z daleka, tak u nás pár dní spávala. No a jednou v noci vyletěla z postele, křičela, že jí něco chytlo ledovýma rukama za nohy a že jí stál u postele stín s rudýma očima.
Do rána spala s babičkou, slyšela jsem babičku (též křesťanku ale ani do kostela skoro nechodila
), jak jí říká vyser se už na to modlení, nemůžu kvůli tobě spát
Pak už jezdila se svěcenou vodou ze slovenska
Jednou přitáhla kříže, sundala obrázky a rozvěsila je. Po jejím odjezdu jsme to vraceli do původního stavu, akorát já si jeden nechala nad postelí. Vlastně jsem si na něj vzpoměla až teď, už tam není a ani nevím kde je. 
Farář světil a modlil se, a chvíli byl klid, jako by to na čas potlačil. Neumím to moc vysvětlit. Před pár týdny jsem ho tu měla taky, my jsme ateisté, tak jsem se bála že nepřijde, není to ten původní farář, ten už nežije, tenhle je jiný. No ale přišel, ani nevydíral, abychom přišli do kostela
Manžel mu to i cvaknul, nic nechtěl, ale manžel řekl že každé práci náleží odměna
Ale nepomohlo to