Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115714
22.1.18 13:17
Anonymní píše:
Přesně tak!!! Když slyším ránu v kuchyni, tak si říkám, že to bylo nádobí, třeba poklice (nedávno rána že tam běžel manžel, fakt si myslel že se urvala horní linka :P ale nikde nic ;) ), koupelnu vysvětluju že spadla sprcha, předsíň kabát, atd atd. Prostě pohoda klídek :lol: Dnes kolem 5 ráno jsem cítila škrábání na rošt, pod sebou, tak jsem si řekla že to je pavouk (bl. bý je že kdybych si měla skutečně vybrat mezi pavoukem nebo duchem, beru ducha :mrgreen: ). Ale fakt to chce si to vysvětlit, pochybnosti sice zůstávají, ale člověk aspoň nemá strach z každýho upšouknutí :mrgreen: U Tvých kocourů si taky myslím že se jim něco zdává :nevim: :lol:

tak náš kococur dost často upřeně kouká na schody do podkroví a kolikrát je jasně slyšet praskání, jak kdyby někdo šel dolů. jednou mě to vzbudilo a byla jsem si jistá, že někdo šel po schodech. Byla jsem sama doma a kocour seděl pod schody a syčel.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 13:21
@LenaMarry píše:
Ahoj, tak se taky přidám. Doma nám sice asi nestraší, i když naše kočka občas ježí chlupy směrem k prázdnému gauči. Říkám tomu duchovi Oskar, je to náš domácí duch a neškodí. Jsem realista, ale na duchy věřím. Pracovala jsem 2 roky v jednom domově seniorů, jsem zdravotní sestra, a tam se dělo hooodně věcí. Je to domov zaměřený na seniory s demencí, tak si člověk říká, že mají prostě halucinace, ale v tom případě jsem dementní taky :mrgreen: Nicméně v celém domově je strašně silné elektromagnetické pole a při dlouhodobém vystavení této energii může být ovlivněná psychika i zdraví. Některé situace jsem ale i tak nedokázala vysvětlit. Např. jednou nám v noci zmizela paní s Alzheimerem, všichni z personálu jsme začali prohledávat celý domov. 3× po sobě zazvonil telefon pokaždé na jiném místě, nikdo se mi do něj neozval. Pak jsem šla hledat ven před domov, před vchodem jsem uviděla tu paní jenom v košilce a papučích(byl leden a mrzlo).Když jsem ji vzala na pokoj a ptala se jí proč odešla, tak mi řekla, že si pro ni přišel manžel, již dávno mrtvý, to si ale neuvědomovala. Tak jsem jí řekla, že ho pošlu pryč a řeknu mu, aby přišel až ráno, že je noc a zima. Byla jen trochu podchlazená, ale už neutekla. Poté, co jsem ale opustila její pokoj, tak se na chodbě rozsvítilo a hned zhaslo světlo(jsou tam vypínače, které se samy zhasnou až po nějaké době). Takže jsem prošla tou chodbou a řekla duchovi ať odejde, ať mi tu paní tam v noci nechá, že mu ji nedám. Pak byl klid, ale další den ráno měla paní strašně vysoký krevní tlak. A taky ti lidé tam často vídali duchy. Dokonce jeden pán popsal, že viděl v jídelně člověka, se kterým se ale nikdy nesetkal v realitě ani ho neviděl, ale ten člověk tam před časem zemřel (měl zjizvený obličej). Ten pán, co ho viděl měl demenci, nemohl si to vymyslet. Nebo nám zvonili na signalizačním zařízení jména lidí, kteří byli dávno mrtví a smazaní z databáze. (Jsou to náramky na ruku, který mají klienti a je na něj nahrané jejich jméno, když klient zmáčkne tlačíto na náramku, objeví se na zařízení, co vypadá jak mobil, kdo a z jakého pokoje zrovna zvoní. Když člověk zemře, data se smažou a náramek se nahraje na jiného člověka. Náramky měli i lidé, kteří je neuměli použít a z jejich náramku nám pak třeba v noci signalizovalo jméno mrtvého člověka, který ho měl předtím. Ale jen někteří mrtví se tak ozývali jednou za čas. I když byl třeba náramek v šuplíku a na pokoji jen ležící klienti. :roll:
Nebo, když se něco klientovi přihodilo, volali jsme sanitku, náramek se sundal z ruky a dal do trezoru. Po nějaké době se objevilo jméno toho klienta na signalizaci, ten byl ale v nemocnici a náramek v trezoru zamčený. Ovšem, pak nám dali z nemocnice vědět, že ten klient zemřel. A to se dělo opakovaně. Umíralo tam hodně lidí a hodně duší, tam nějakým způsobem zůstávalo.

Tak to je masakr!!! Fakt Tě obdivuju, že jsi to dávala. Ale i za tu práci jako takovou :kytka: Kdysi jsem byla v nemocnici v České Lípě, chodila jsem tam sama takovým podchodem pod zemí, je tam někde pitevna nebo márnice, fakt nevím, ale bylo tam přítmí a strašně jsem se tam bála chodit, bylo mi 16 a ležela jsem snad na dětském. Ale nikdy jsem tam nic neviděla, žádný jev, ani jsem neměla nějak zvláštní pocit, energii nebo tak, pouze ten strach z prostředí. Zařízení ve kterém jsi pracovala by pro mne byl strašák :oops:

• Citovat
  • Upravit
91
22.1.18 13:26
@LenaMarry píše:
Ahoj, tak se taky přidám. Doma nám sice asi nestraší, i když naše kočka občas ježí chlupy směrem k prázdnému gauči. Říkám tomu duchovi Oskar, je to náš domácí duch a neškodí. Jsem realista, ale na duchy věřím. Pracovala jsem 2 roky v jednom domově seniorů, jsem zdravotní sestra, a tam se dělo hooodně věcí. Je to domov zaměřený na seniory s demencí, tak si člověk říká, že mají prostě halucinace, ale v tom případě jsem dementní taky :mrgreen: Nicméně v celém domově je strašně silné elektromagnetické pole a při dlouhodobém vystavení této energii může být ovlivněná psychika i zdraví. Některé situace jsem ale i tak nedokázala vysvětlit. Např. jednou nám v noci zmizela paní s Alzheimerem, všichni z personálu jsme začali prohledávat celý domov. 3× po sobě zazvonil telefon pokaždé na jiném místě, nikdo se mi do něj neozval. Pak jsem šla hledat ven před domov, před vchodem jsem uviděla tu paní jenom v košilce a papučích(byl leden a mrzlo).Když jsem ji vzala na pokoj a ptala se jí proč odešla, tak mi řekla, že si pro ni přišel manžel, již dávno mrtvý, to si ale neuvědomovala. Tak jsem jí řekla, že ho pošlu pryč a řeknu mu, aby přišel až ráno, že je noc a zima. Byla jen trochu podchlazená, ale už neutekla. Poté, co jsem ale opustila její pokoj, tak se na chodbě rozsvítilo a hned zhaslo světlo(jsou tam vypínače, které se samy zhasnou až po nějaké době). Takže jsem prošla tou chodbou a řekla duchovi ať odejde, ať mi tu paní tam v noci nechá, že mu ji nedám. Pak byl klid, ale další den ráno měla paní strašně vysoký krevní tlak. A taky ti lidé tam často vídali duchy. Dokonce jeden pán popsal, že viděl v jídelně člověka, se kterým se ale nikdy nesetkal v realitě ani ho neviděl, ale ten člověk tam před časem zemřel (měl zjizvený obličej). Ten pán, co ho viděl měl demenci, nemohl si to vymyslet. Nebo nám zvonili na signalizačním zařízení jména lidí, kteří byli dávno mrtví a smazaní z databáze. (Jsou to náramky na ruku, který mají klienti a je na něj nahrané jejich jméno, když klient zmáčkne tlačíto na náramku, objeví se na zařízení, co vypadá jak mobil, kdo a z jakého pokoje zrovna zvoní. Když člověk zemře, data se smažou a náramek se nahraje na jiného člověka. Náramky měli i lidé, kteří je neuměli použít a z jejich náramku nám pak třeba v noci signalizovalo jméno mrtvého člověka, který ho měl předtím. Ale jen někteří mrtví se tak ozývali jednou za čas. I když byl třeba náramek v šuplíku a na pokoji jen ležící klienti. :roll:
Nebo, když se něco klientovi přihodilo, volali jsme sanitku, náramek se sundal z ruky a dal do trezoru. Po nějaké době se objevilo jméno toho klienta na signalizaci, ten byl ale v nemocnici a náramek v trezoru zamčený. Ovšem, pak nám dali z nemocnice vědět, že ten klient zemřel. A to se dělo opakovaně. Umíralo tam hodně lidí a hodně duší, tam nějakým způsobem zůstávalo.

Taky pracuji jako sestřička, ale na dětském a mě se v ambulanci často otevírají zavírají těžké vchodové dveře, chodíme koukat s paní doktorkou, ale nikde nikdo… Ale smekám, v takovém zařízení bych asi zešílela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 13:29
@aiwwa píše:
tak náš kococur dost často upřeně kouká na schody do podkroví a kolikrát je jasně slyšet praskání, jak kdyby někdo šel dolů. jednou mě to vzbudilo a byla jsem si jistá, že někdo šel po schodech. Byla jsem sama doma a kocour seděl pod schody a syčel.. :lol:

No twl chudák kocour :P 8o Taky slýcháme kroky, ale nemáme kocoura, který by to špicloval ;)

• Citovat
  • Upravit
115714
22.1.18 13:31

Ale zas je fakt, že od doby, co kocoura máme, tak se tu tolik nebojím. Říkám si, že kdyby něco, tak mě upozorní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115714
22.1.18 13:33

Jo a nedávno jsem slyšela z kuchyně zvuky, jak kdyby někdo krájel cibuli. :lol: Taky slušné psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 13:37
@aiwwa píše:
ale zas je fakt, že od doby, co kocoura máme, tak se tu tolik nebojím. Říkám si, že kdyby něco, tak mě upozorní. :D

No právě :lol: On hlídá i co není vidět :lol: Mě by z toho šlehlo :P

@aiwwa píše:
Anonymní: jo a nedávno jsem slyšela z kuchyně zvuky, jak kdyby někdo krájel cibuli. :lol: Taky slušné psycho.

To věřím ;) Občas slýchám jak si někdo míchá v kuchyni kafe, nebo čaj, prostě hrnek a lžičku :zed: To slyšel i manžel. Člověk pak neví kam si má sednout na židli, aby nesednul duchovi na klín :P :jazyk: Si z toho dělám srandu, ale já musim, jsem taková pořád, pardon 8)

• Citovat
  • Upravit
7041
22.1.18 13:45

Kdyby sis z toho nedelala srandu tak zcvoknes :D
Mne dneska neco bouchlo do steny v obyvaku(ja v loznici) a pak se “to” sesunulo dolu… no hele asi to bylo v te komode co mam v loznici :mrgreen: kontrolovat jsem to nesla i kdyz je den, malem jsem spadla z postele kdyz jsem to uslysela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 13:48
@saphire píše:
Kdyby sis z toho nedelala srandu tak zcvoknes :D
Mne dneska neco bouchlo do steny v obyvaku(ja v loznici) a pak se “to” sesunulo dolu… no hele asi to bylo v te komode co mam v loznici :mrgreen: kontrolovat jsem to nesla i kdyz je den, malem jsem spadla z postele kdyz jsem to uslysela :lol:

To je fakt, ale veselá kopa jsem jenom za světla :P Máš mě vidět, když jsem ve sklepě a prdne žárovka, nebo v jedný koupelně kde není okno, když třeba sedím na wecku nebo jsem ve vaně :lol: Syn vždycky přiběhne s čelovkou :P

Měla jsi se jít podívat, myslím že jsi neudělala dobře ;) Mohla jsi dojít k vysvětlujícímu zjištění, třeba něco zklouzlo za komodu či tak, já radši kontroluju ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.18 13:50

@saphire
A nebo ten duch je fetišista a hrabal Ti v prádle 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
7041
22.1.18 13:51

Komodu mam pred ocima a zvuk prisel z obyvaku kde na te stene nic neni :D tak jsem to svedla na komodu protoze je to bezpecnejsi vysvetleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
22.1.18 13:51

:lol: ze lezl zrovna tam kdyz ted spodarky susim na vesaku, to si nepomohl teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 13:52

Holky, neskutečně mi tu voní hovězí svíčková na smetaně, se bojim, abych nenalákala cizí duchy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.18 13:54

Jó takhlé :pankac: :lol: Takže si taky nalháváš vysvětlení :P ale jo, určitě to tak bylo :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
251
22.1.18 14:02

Je lepší si to tak vysvětlit, to mě trochu uklidňuje. Ale když jsem bydlela u rodičů, tak jsme s mamkou slýchaly podobný zvuky. Třeba jsem byla v kuchyni a slyšela, jak se v obýváku otáčí točící židle (vrzala), nebo jak někdo ťuká na klávesnici u počítače, rány v koupelně. Mizely věci a za rok se třeba objevily na místě, kde se každý týden uklízí, takže bychom je tam viděly. :nevim: Já se od mala bála ve svém pokoji, když jsme si pořídili psa, tak byl schopný půl hodiny ležet u prahu do pokoje, koukal tam a vrtěl ocasem. :mrgreen: Jestli tam něco bylo ani nechci vědět. :lol: Pavouk? To by musel být mega pavouk. :lol: Jo, kocourovi se určitě něco zdálo, ale musím říct, že jsem se docela lekla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat