Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Petruna21 píše:
Tý jó vy mi dáváte jako![]()
se budu bát bejt sama doma!!
![]()
Hele nepotěším Tě. Strach z duchů Ti může paradoxně nějakého přitáhnout. Někteří se zvýšenou lidskou energií živí, hlavně strachem. Pak začnou sílit a Tobě bude připadat, že Ti hrabe.
Takže buď v klidu. Žádného doma nemáte. Nemusíš mít strach ani potmě, když jsi sama. 99% zvuků v bytě a domě lze úplně normálně vysvětlit, stejně tak stíny. A když nic jiného, musíš si uvědomit, že oni na Tebe nemůžou. Duch nemůže ublížit člověku. Zmůže se maximálně na odebírání energie, což většinou ani nezjistíš a pokud tím zesílí, tak na zvuky a pod. Takže fakt klid ![]()
- Citovat
- Upravit
No on je měnší problém já se doma bojím i tak
nebo ne že bojím mám hrozně divný pocit a jsem celá nesvá! To že mi přijde že někdy někoho vidím nebo mám takové tušení mi ani tak nevadí ale spíš strach z toho že budu slyšet zvuky a nebo cokoliv jiného. Minule byl přítel na noční a já měla u sebe sestřičku ta spala já usnula a pak buď to byl sen nebo ne tak jsem slyšela škrábání na dveře v obýváku ale nikde nikdo. A pes byl taky u nás tak že sem celou noc nespala a čekala do rána na přítele no děsný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
No on je měnší problém já se doma bojím i taknebo ne že bojím mám hrozně divný pocit a jsem celá nesvá! To že mi přijde že někdy někoho vidím nebo mám takové tušení mi ani tak nevadí ale spíš strach z toho že budu slyšet zvuky a nebo cokoliv jiného. Minule byl přítel na noční a já měla u sebe sestřičku ta spala já usnula a pak buď to byl sen nebo ne tak jsem slyšela škrábání na dveře v obýváku ale nikde nikdo. A pes byl taky u nás tak že sem celou noc nespala a čekala do rána na přítele no děsný
Já Tě chápu, ten pocit je děsný
Mě už se daří rozlišit, jestli jde jen o pocit ze tmy a ticha, nebo tam fakt něco je. Prostě to cítím, neumím to popsat. Není to tak dlouho, co jsem slyďela škrábání v obýváku na komodu, bylo to hlasitý a koukala jsem na komedii, takže žádné nega pocity předtím. Jsem si málem cvrnkla do spoďárů. Takže Tě chápu. Ale mohlo se Ti to i zdát, je tam jistá pravděpodobnost. Můžeš to tím omluvit. Já bohužel ne. Seděla jsem na pohovce. Pes na to reagoval?
- Citovat
- Upravit
No pes na to nereagoval byl u mě v posteli ležel mi u nahou a ani nedutal
ale někdy štěká a nikde nic není ani na chodbě nikoho neslyšíme ale štěká prostě zle agresivně jinak on je to mazel s každým kamarád něštěká skoro vůbec ale někdy ho to drapne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
No pes na to nereagoval byl u mě v posteli ležel mi u nahou a ani nedutalale někdy štěká a nikde nic není ani na chodbě nikoho neslyšíme ale štěká prostě zle agresivně jinak on je to mazel s každým kamarád něštěká skoro vůbec ale někdy ho to drapne
Chápu že pozoruješ neobvyklé chování u psa, bezpříčinové. Je ale divný, že to škrábání neslyšel, když Ty ano. Spíš se přikloň k tomu že se Ti to zdálo, myslím že by v takové situaci vylítnul…
- Citovat
- Upravit
@Konnny píše:
Co se vám tam přihodilo?
Omlouvám se ale nemůžu to tu napsat, přátelé to vědí, nechci aby si mě tu spojili s nickem ![]()
- Citovat
- Upravit
No je možné že to byl sen ale tak živý sen že jsem vylítla všude rozsvítila a koukala se do každé místnosti a nemohla jsem prostě zabrat
pořád sem koukala na ty dveře no hrozné to bylo
.
@Konnny píše:
Co se vám tam přihodilo?
Taky jsem se chtěla zeptat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Taky jsem se chtěla zeptat
Nevím no…
Vymlouvat Ti to nebudu. Třeba to fakt něco bylo. Třeba pes spal a nezaregistroval to. Byl líný se zvednout
Je to bl. bý no. A partner nic neregistruje?
- Citovat
- Upravit
Partner vůbec a ten by z toho ani nic nedělal má to na salámu
ten spí že by ho odnesli i z postelý tak tvrdé spaní co má on bych chtěla někdy mít
.
A vůbec to nějak neřeší ani jsem mu o tom neříkala nebo by na mě koukal jak na blázna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Partner vůbec a ten by z toho ani nic nedělal má to na salámuten spí že by ho odnesli i z postelý tak tvrdé spaní co má on bych chtěla někdy mít
.
A vůbec to nějak neřeší ani jsem mu o tom neříkala nebo by na mě koukal jak na blázna
Ale no tak, přece Tě má rád, ne?
Určitě by na Tebe nekoukal jak na blázna. Ale taky záleží na tom, jak to sdělit. Každopádně mám skeptika a stejně se veze se mnou. Dřív nevěřil (ale utěšoval), časem zjistil že to je skutečný. Taky má tvrdý spaní
Taky závidím
![]()
- Citovat
- Upravit
Jeho by fakt odnesli i z postelý ![]()
No právě jak mu to budu vysvětlovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Jeho by fakt odnesli i z postelý
No právě jak mu to budu vysvětlovat
No prostě mu řekneš;,,miláčku, občas slýchám škrábání, zvuky v bytě. Asi mi hrabe, večer se tu sama bojím
Kdyby jsi měl nějakého hezkého kamaráda, co by tu se mnou mohl být při tvé noční za účelem ochrany, byla bych vděčná"
![]()
- Citovat
- Upravit
No jakmile bych se zmínila o kamarádovi tak by si o mě myslel že už jsem tuplovaný blázen
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit