Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
20.1.18 10:19

Tý jó vy mi dáváte jako 8o 8o se budu bát bejt sama doma!! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 10:30
@Petruna21 píše:
Tý jó vy mi dáváte jako 8o 8o se budu bát bejt sama doma!! :cert: :lol:

Hele nepotěším Tě. Strach z duchů Ti může paradoxně nějakého přitáhnout. Někteří se zvýšenou lidskou energií živí, hlavně strachem. Pak začnou sílit a Tobě bude připadat, že Ti hrabe.

Takže buď v klidu. Žádného doma nemáte. Nemusíš mít strach ani potmě, když jsi sama. 99% zvuků v bytě a domě lze úplně normálně vysvětlit, stejně tak stíny. A když nic jiného, musíš si uvědomit, že oni na Tebe nemůžou. Duch nemůže ublížit člověku. Zmůže se maximálně na odebírání energie, což většinou ani nezjistíš a pokud tím zesílí, tak na zvuky a pod. Takže fakt klid :hug:

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 10:33

No on je měnší problém já se doma bojím i tak :think: nebo ne že bojím mám hrozně divný pocit a jsem celá nesvá! To že mi přijde že někdy někoho vidím nebo mám takové tušení mi ani tak nevadí ale spíš strach z toho že budu slyšet zvuky a nebo cokoliv jiného. Minule byl přítel na noční a já měla u sebe sestřičku ta spala já usnula a pak buď to byl sen nebo ne tak jsem slyšela škrábání na dveře v obýváku ale nikde nikdo. A pes byl taky u nás tak že sem celou noc nespala a čekala do rána na přítele no děsný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 11:02
@Petruna21 píše:
No on je měnší problém já se doma bojím i tak :think: nebo ne že bojím mám hrozně divný pocit a jsem celá nesvá! To že mi přijde že někdy někoho vidím nebo mám takové tušení mi ani tak nevadí ale spíš strach z toho že budu slyšet zvuky a nebo cokoliv jiného. Minule byl přítel na noční a já měla u sebe sestřičku ta spala já usnula a pak buď to byl sen nebo ne tak jsem slyšela škrábání na dveře v obýváku ale nikde nikdo. A pes byl taky u nás tak že sem celou noc nespala a čekala do rána na přítele no děsný :roll:

Já Tě chápu, ten pocit je děsný :hug: Mě už se daří rozlišit, jestli jde jen o pocit ze tmy a ticha, nebo tam fakt něco je. Prostě to cítím, neumím to popsat. Není to tak dlouho, co jsem slyďela škrábání v obýváku na komodu, bylo to hlasitý a koukala jsem na komedii, takže žádné nega pocity předtím. Jsem si málem cvrnkla do spoďárů. Takže Tě chápu. Ale mohlo se Ti to i zdát, je tam jistá pravděpodobnost. Můžeš to tím omluvit. Já bohužel ne. Seděla jsem na pohovce. Pes na to reagoval?

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 11:14

No pes na to nereagoval byl u mě v posteli ležel mi u nahou a ani nedutal :nevim: ale někdy štěká a nikde nic není ani na chodbě nikoho neslyšíme ale štěká prostě zle agresivně jinak on je to mazel s každým kamarád něštěká skoro vůbec ale někdy ho to drapne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
20.1.18 11:16

Co se vám tam přihodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 11:23
@Petruna21 píše:
No pes na to nereagoval byl u mě v posteli ležel mi u nahou a ani nedutal :nevim: ale někdy štěká a nikde nic není ani na chodbě nikoho neslyšíme ale štěká prostě zle agresivně jinak on je to mazel s každým kamarád něštěká skoro vůbec ale někdy ho to drapne :roll:

Chápu že pozoruješ neobvyklé chování u psa, bezpříčinové. Je ale divný, že to škrábání neslyšel, když Ty ano. Spíš se přikloň k tomu že se Ti to zdálo, myslím že by v takové situaci vylítnul…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 11:24
@Konnny píše:
Co se vám tam přihodilo?

Omlouvám se ale nemůžu to tu napsat, přátelé to vědí, nechci aby si mě tu spojili s nickem ;)

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 11:32

No je možné že to byl sen ale tak živý sen že jsem vylítla všude rozsvítila a koukala se do každé místnosti a nemohla jsem prostě zabrat :oops: pořád sem koukala na ty dveře no hrozné to bylo :roll:.

@Konnny píše:
Co se vám tam přihodilo?

Taky jsem se chtěla zeptat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 11:35
@Petruna21 píše:
Taky jsem se chtěla zeptat :roll:

Nevím no… :nevim: Vymlouvat Ti to nebudu. Třeba to fakt něco bylo. Třeba pes spal a nezaregistroval to. Byl líný se zvednout :nevim: Je to bl. bý no. A partner nic neregistruje?

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 11:36

Partner vůbec a ten by z toho ani nic nedělal má to na salámu :lol: ten spí že by ho odnesli i z postelý tak tvrdé spaní co má on bych chtěla někdy mít :think:.
A vůbec to nějak neřeší ani jsem mu o tom neříkala nebo by na mě koukal jak na blázna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 11:40
@Petruna21 píše:
Partner vůbec a ten by z toho ani nic nedělal má to na salámu :lol: ten spí že by ho odnesli i z postelý tak tvrdé spaní co má on bych chtěla někdy mít :think:.
A vůbec to nějak neřeší ani jsem mu o tom neříkala nebo by na mě koukal jak na blázna :roll:

Ale no tak, přece Tě má rád, ne? ;) Určitě by na Tebe nekoukal jak na blázna. Ale taky záleží na tom, jak to sdělit. Každopádně mám skeptika a stejně se veze se mnou. Dřív nevěřil (ale utěšoval), časem zjistil že to je skutečný. Taky má tvrdý spaní :mrgreen: Taky závidím :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 11:45

Jeho by fakt odnesli i z postelý :mrgreen:
No právě jak mu to budu vysvětlovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 11:50
@Petruna21 píše:
Jeho by fakt odnesli i z postelý :mrgreen:
No právě jak mu to budu vysvětlovat :roll:

No prostě mu řekneš;,,miláčku, občas slýchám škrábání, zvuky v bytě. Asi mi hrabe, večer se tu sama bojím ;) Kdyby jsi měl nějakého hezkého kamaráda, co by tu se mnou mohl být při tvé noční za účelem ochrany, byla bych vděčná" :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 13:10

No jakmile bych se zmínila o kamarádovi tak by si o mě myslel že už jsem tuplovaný blázen :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat