Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Mě stačí pes který mi dělá společnost
dalších chlapa do baráku nechci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 píše:
Mě stačí pes který mi dělá společnost![]()
dalších chlapa do baráku nechci
![]()
No počkej, ve Tvým stavu to neříkej dvakrát
![]()
- Citovat
- Upravit
Vidíte já s tím duchem co mám asi doma chci komunikovat a on se mnou ne
ale strašit mě v noci občas to mu jde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 píše:
Vidíte já s tím duchem co mám asi doma chci komunikovat a on se mnou neale strašit mě v noci občas to mu jde
![]()
Tak to jsi odvaha
Já jsem srab
Jak to zkoušíš? ![]()
- Citovat
- Upravit
Zapálim večer bílou svíčku, mám u sebe kamínek-křištál aby mi ten duch neublížil a normálně s ním mluvím jako s člověkem co ode mne chce
a nebo at aspon ve snu mi to naznačí a nikdy nic ale rambajs dělá pořád…Možná že ho baví jen prudit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem si vzpomněla na čes. dokument Pološero, kde v jednom díle s nazvem Tajemné energie řešili jeden mlýn ve kterém se v minulem století stala několikánasobná brutalní vražda. Ten dům se jmenoval Rajský mlyn a koupil ho nějaký muž který se v dokumentu svěřoval jak tam něco cítí a nenechá ho to spát atd. potom tam přišel nějakej dědula s proutkem a řikal že je tam hodně negativní energie a že je to nevhodný k bydlení. Nedavno..no nedávno asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že z toho mlýna už stojí jen torzo, takže musel být zbouraný nějak kratce po natočení dokumentu. Zajímalo by mě proč ho majitel zboural a nebo jestli ho majitel prodal někomu a ten dotyčný ho nechal zničit
?Každopadně mi přitom díle běhal mraz po celém těle a ještě je jeden díl s nazvem Tajemná místa ČR a ten byl taky pro mne docela dost děsivej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
No počkej, ve Tvým stavu to neříkej dvakrát![]()
Nooo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že se tu většina přiklání k tomu názoru, že jde o něco paranormálního, ale tak nějak mě napadlo jestli to nemůže být otrava oxidem uhelnatým? V menších dávkách není smrtelný, ale u některých lidí se můžou objevit příznaky a jedním z příznaků jsou i halucinace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
počkej až na Tebe od někud vyskočí, nebo z Tebe strhne peřinu, to se mi kdysi stalo a já v afektu skočila pro peřinu a spala jsem schovaná pod ní, ani dýchat jsem nemohla
![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitulinka.1 píše:
Ted jsem si vzpomněla na čes. dokument Pološero, kde v jednom díle s nazvem Tajemné energie řešili jeden mlýn ve kterém se v minulem století stala několikánasobná brutalní vražda. Ten dům se jmenoval Rajský mlyn a koupil ho nějaký muž který se v dokumentu svěřoval jak tam něco cítí a nenechá ho to spát atd. potom tam přišel nějakej dědula s proutkem a řikal že je tam hodně negativní energie a že je to nevhodný k bydlení. Nedavno..no nedávno asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že z toho mlýna už stojí jen torzo, takže musel být zbouraný nějak kratce po natočení dokumentu. Zajímalo by mě proč ho majitel zboural a nebo jestli ho majitel prodal někomu a ten dotyčný ho nechal zničit?Každopadně mi přitom díle běhal mraz po celém těle a ještě je jeden díl s nazvem Tajemná místa ČR a ten byl taky pro mne docela dost děsivej
Já se těmhle pořadům vyhýbám, i hororům, thrilerům s podobnou tematikou a pod. Nechci abych byla ovlivněná. Info pouze na netu v psané formě
![]()
- Citovat
- Upravit
@ruzoveflamingo2 píše:
Vím, že se tu většina přiklání k tomu názoru, že jde o něco paranormálního, ale tak nějak mě napadlo jestli to nemůže být otrava oxidem uhelnatým? V menších dávkách není smrtelný, ale u některých lidí se můžou objevit příznaky a jedním z příznaků jsou i halucinace.
U nás těžko
Topíme od října do dubna, ale tyhle jevy se u nás dějí celoročně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitulinka.1 píše:
Nooooo to už bych tak statečná nebyla![]()
No vidíš
Nejhorší je, že spokojeně spíš, najednou z Tebe něco ztrhle přikrývku, Ty se lekneš jak krá…, vyskočíš a sebereš jí, přetáhneš jí přes hlavu, nemůžeš z toho usnout, druhý den přemítáš a dojdeš ke zjištění, že byla odhozena víc jak dva metry od postele. Pak následující dny špatně usínáš, pač se bojíš zda něco bude nebo ne, jenže to prostě nevíš. K večeru už nepiješ, aby se Ti nedej bože nechtělo o půlnoci na wecko. Fakt paráda
Jeden incident Tě odrovná na dny až týdny a zbude doživotní vzpomínka, při které máš stažené půlky
Pak si přečteš na emiminu jak Ti někdo napíše, že se s tím snaží skámošit ![]()
- Citovat
- Upravit
Proč?
Nemá žádnýho kamaráda nebo kolegu? Aspoň ošklivýho?
Nepodceňuj ho, určitě by Ti věřil