Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.18 14:10
@Petruna21 píše:
No jakmile bych se zmínila o kamarádovi tak by si o mě myslel že už jsem tuplovaný blázen :mrgreen: :lol: :lol:

Proč? :lol: Nemá žádnýho kamaráda nebo kolegu? Aspoň ošklivýho? :P :lol: Nepodceňuj ho, určitě by Ti věřil :palec:

• Citovat
  • Upravit
9947
20.1.18 14:33

Mě stačí pes který mi dělá společnost :lol: :D dalších chlapa do baráku nechci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 14:38
@Petruna21 píše:
Mě stačí pes který mi dělá společnost :lol: :D dalších chlapa do baráku nechci :lol: :lol:

No počkej, ve Tvým stavu to neříkej dvakrát :P :P

• Citovat
  • Upravit
775
20.1.18 15:02

Vidíte já s tím duchem co mám asi doma chci komunikovat a on se mnou ne :mrgreen: ale strašit mě v noci občas to mu jde :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 17:43
@Jitulinka.1 píše:
Vidíte já s tím duchem co mám asi doma chci komunikovat a on se mnou ne :mrgreen: ale strašit mě v noci občas to mu jde :cert: :lol:

Tak to jsi odvaha 8o :palec: Já jsem srab :oops: Jak to zkoušíš? :think:

• Citovat
  • Upravit
775
21.1.18 12:03

Zapálim večer bílou svíčku, mám u sebe kamínek-křištál aby mi ten duch neublížil a normálně s ním mluvím jako s člověkem co ode mne chce :cert: a nebo at aspon ve snu mi to naznačí a nikdy nic ale rambajs dělá pořád…Možná že ho baví jen prudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
21.1.18 13:13

Ted jsem si vzpomněla na čes. dokument Pološero, kde v jednom díle s nazvem Tajemné energie řešili jeden mlýn ve kterém se v minulem století stala několikánasobná brutalní vražda. Ten dům se jmenoval Rajský mlyn a koupil ho nějaký muž který se v dokumentu svěřoval jak tam něco cítí a nenechá ho to spát atd. potom tam přišel nějakej dědula s proutkem a řikal že je tam hodně negativní energie a že je to nevhodný k bydlení. Nedavno..no nedávno asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že z toho mlýna už stojí jen torzo, takže musel být zbouraný nějak kratce po natočení dokumentu. Zajímalo by mě proč ho majitel zboural a nebo jestli ho majitel prodal někomu a ten dotyčný ho nechal zničit :nevim:?Každopadně mi přitom díle běhal mraz po celém těle a ještě je jeden díl s nazvem Tajemná místa ČR a ten byl taky pro mne docela dost děsivej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.1.18 13:23
Anonymní píše:
No počkej, ve Tvým stavu to neříkej dvakrát :P :P

Nooo :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 14:58

Vím, že se tu většina přiklání k tomu názoru, že jde o něco paranormálního, ale tak nějak mě napadlo jestli to nemůže být otrava oxidem uhelnatým? V menších dávkách není smrtelný, ale u některých lidí se můžou objevit příznaky a jedním z příznaků jsou i halucinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 16:42

:P počkej až na Tebe od někud vyskočí, nebo z Tebe strhne peřinu, to se mi kdysi stalo a já v afektu skočila pro peřinu a spala jsem schovaná pod ní, ani dýchat jsem nemohla :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 16:43
@Jitulinka.1 píše:
Ted jsem si vzpomněla na čes. dokument Pološero, kde v jednom díle s nazvem Tajemné energie řešili jeden mlýn ve kterém se v minulem století stala několikánasobná brutalní vražda. Ten dům se jmenoval Rajský mlyn a koupil ho nějaký muž který se v dokumentu svěřoval jak tam něco cítí a nenechá ho to spát atd. potom tam přišel nějakej dědula s proutkem a řikal že je tam hodně negativní energie a že je to nevhodný k bydlení. Nedavno..no nedávno asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že z toho mlýna už stojí jen torzo, takže musel být zbouraný nějak kratce po natočení dokumentu. Zajímalo by mě proč ho majitel zboural a nebo jestli ho majitel prodal někomu a ten dotyčný ho nechal zničit :nevim:?Každopadně mi přitom díle běhal mraz po celém těle a ještě je jeden díl s nazvem Tajemná místa ČR a ten byl taky pro mne docela dost děsivej 8o

Já se těmhle pořadům vyhýbám, i hororům, thrilerům s podobnou tematikou a pod. Nechci abych byla ovlivněná. Info pouze na netu v psané formě :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 16:44
@Petruna21 píše:
Nooo :P :lol:
:potlesk: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 16:46
@ruzoveflamingo2 píše:
Vím, že se tu většina přiklání k tomu názoru, že jde o něco paranormálního, ale tak nějak mě napadlo jestli to nemůže být otrava oxidem uhelnatým? V menších dávkách není smrtelný, ale u některých lidí se můžou objevit příznaky a jedním z příznaků jsou i halucinace.

U nás těžko :lol: Topíme od října do dubna, ale tyhle jevy se u nás dějí celoročně ;)

• Citovat
  • Upravit
775
21.1.18 17:27

Nooooo to už bych tak statečná nebyla 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 18:07
@Jitulinka.1 píše:
Nooooo to už bych tak statečná nebyla 8o :mrgreen:

No vidíš :jazyk: Nejhorší je, že spokojeně spíš, najednou z Tebe něco ztrhle přikrývku, Ty se lekneš jak krá…, vyskočíš a sebereš jí, přetáhneš jí přes hlavu, nemůžeš z toho usnout, druhý den přemítáš a dojdeš ke zjištění, že byla odhozena víc jak dva metry od postele. Pak následující dny špatně usínáš, pač se bojíš zda něco bude nebo ne, jenže to prostě nevíš. K večeru už nepiješ, aby se Ti nedej bože nechtělo o půlnoci na wecko. Fakt paráda :lol: 8) Jeden incident Tě odrovná na dny až týdny a zbude doživotní vzpomínka, při které máš stažené půlky :mrgreen: Pak si přečteš na emiminu jak Ti někdo napíše, že se s tím snaží skámošit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat