Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Chjo
Chtěla jsem založit nové téma, ale mám vyčerpáno, to je jedno.
Byl u nás kněz, očistil, vysvětil. Opravdu jsem se pak cítila dobře. Před pár dny jsem slyšela venku od lesa divný zvuky, jsem si málem cvrnkla. Viděla jsem cosi u křoví, manžel to tam druhý den prošel, nic neobjevil. Vybavil mě pepřákem, prý ať si dám kudlu do boty, nebo prostě nechodím ven za tmy. No nic.
Včera jsem viděla dva stíny doma, tmavé stíny, zahlédla jsem je v rozmezí několika minut, poprvý periferně, podruhý na přímo že jsem se lekla. Manžel se naštval a šel do chodby, řekl ať to vypadne a dá mi to pokoj.
Dnes ráno jsem mluvila s kamarádkou, řekla že působím unaveně, řekla jsem že už pár nocí skoro nespím. Ptala se proč, tak jsem jí něco málo řekla. Řekla tak pozvěte kněze (tak jako radí každý), jenže ten tu byl. Fakt se cítím unavená. Né že bych nebyla schopná fungovat, ale energií neoplývám. Nedávno jsem cítila změnu energie nebo atmosféry kolem mne, slyšela jsem vlastní dech, jako by zhoustl vzduch, fakt divný (né strašidelný) pocit. Takže paní co odvádí duše a jiné entity, která mi byla doporučena několika lidma a fakt né podvodnice nepomohla, kněz nepomohl, sůl v rohách nepomáhá, v podstatě už pomůže asi jen psychiatr, o kterém začínám vážně uvažovat. Zajímavý je, že se mi vždycky něco stane když to nečekám, v obyčejnou chvíli, když jsem pozitivně naladěná. Rovnou říkám, že až se mi zjeví něco zhmotněnýho s ksichtem, budu na Primě ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě se tohle dít tak už ležím na psychárně nebo já bych se zbláznila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však už to mám za pár
Teď jsem v pohodě, ale zítra budu nejspíš sama doma, tak trošku očekávám teror
Dneska jsem si říkala, že bych to mohla nějak zdokumentovat, ale nevím jak
Víš, že bych jim to v případě nutnosti ukázala v Bohnicích ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jdu se s Vámi podělit o mou dnešní zkušenost. Před několika lety se sám zabil celkem blbým způsobem kamarád (podřezal si sám krk) nikdo nechápe jak to sám mohl udělat, ale trpěl bipolární poruchou, bral léky, ale asi mu to přeskakovalo, občas viděl svět trochu jinak než normálně. jenže mi dnes ve snu volal
ve snu mi zvonil telefon, vzala jsem to a tam Laďa…říká, jak se mám a tak, že mě strašně dlouho neviděl a rád by to napravil, že rád pokecá a jestli by k nám mohl přijet a tak nějak jsem z něj pochopila že minimálně na jednu noc. V tom snu mi nějak nedošlo že mi volá mrtvý člověk, ale v podvědomí mě něco upozorňovalo, že není v pořádku a mohl by mě i manželovi ublížit, tak jsme mu řekla, že se domluvím s manželem a že se mu ozvu. pak jsem se vzbudila, po cestě do práce jsme „na něj“ mluvila v autě a řekla mu, že nechci aby k nám chdoil, že si to nepřeji, že se omlouvám, ale nemám z něj dobrý pocit a a´t už mě nikdy nekontaktuje…(pro někoho asi úlet si tak povídat v autě, ale co už) celý den jsme dnes taková trochu nervózní, jakobych někoho zklamala a trochu naštvala, dopoledne jsem volala manželovi a vše mu řekla, tak mi řekl, že je to pěknej mazec takovej sen… no to je. ![]()
- Citovat
- Upravit
@barrbucha píše:
Ahoj, jdu se s Vámi podělit o mou dnešní zkušenost. Před několika lety se sám zabil celkem blbým způsobem kamarád (podřezal si sám krk) nikdo nechápe jak to sám mohl udělat, ale trpěl bipolární poruchou, bral léky, ale asi mu to přeskakovalo, občas viděl svět trochu jinak než normálně. jenže mi dnes ve snu volalve snu mi zvonil telefon, vzala jsem to a tam Laďa…říká, jak se mám a tak, že mě strašně dlouho neviděl a rád by to napravil, že rád pokecá a jestli by k nám mohl přijet a tak nějak jsem z něj pochopila že minimálně na jednu noc. V tom snu mi nějak nedošlo že mi volá mrtvý člověk, ale v podvědomí mě něco upozorňovalo, že není v pořádku a mohl by mě i manželovi ublížit, tak jsme mu řekla, že se domluvím s manželem a že se mu ozvu. pak jsem se vzbudila, po cestě do práce jsme „na něj“ mluvila v autě a řekla mu, že nechci aby k nám chdoil, že si to nepřeji, že se omlouvám, ale nemám z něj dobrý pocit a a´t už mě nikdy nekontaktuje…(pro někoho asi úlet si tak povídat v autě, ale co už) celý den jsme dnes taková trochu nervózní, jakobych někoho zklamala a trochu naštvala, dopoledne jsem volala manželovi a vše mu řekla, tak mi řekl, že je to pěknej mazec takovej sen… no to je.
Pěkný ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak kdyz se tu tak delite o pribehy ze zivota tak se taky pridam.. ![]()
Bydlela jsem v dome kde vzdycky strasilo, zvuky, ja vecne vydesena, jako mala jsem si chodila hrat na pudu - zateplena, s kobercem a pak jsem ze dne na den prestala protoze jsem mela pocit ze me neco porad sleduje a ja se pritom vyzivala v tom jak jsem si mluvila se sebou a neviditelnymi kamosi
pak jsme meli krusny realny zivot tak jsem nejak neresila para jevy… no a nejakou dobu jsem tam pak nezila a pak se zase uz se synem prestehovala zpatky.
Nejednou si maly stezoval ze se boji, neodbyla jsem ho a rozsvitila mu a byla s nim dokud neusnul, ruzne zvuky jsem uz brala jako mistni folklor a jen vecer jsem pripo*rana prebihala z obyvaciho pokoje do loznice. Ale posledni zazitek stal zato a paradoxne jsem o tom ani nevedela, stalo se to memu partnerovi…vzbudil se vecer v lete a pry nekdo u postele stal, dodnes ma chlupy hruzou postavene kdyz na to vzpomene, a ja se ho tehdy v polospanku nevedomky ptala co se deje jestli mu je horko ![]()
Ted bydlime u nej, opet na baracku, a opet zvuky. Nekdy cele dny nic neresim a pak slysim zvuky, kroky na pude, rany…a nejsem jedina
coz znamena ze nejsem navedeny blazen
na pude muj slysel kroky spolu se mnou, v miste kde je halda krabic a skrini tudiz logicky tam nikdo chodit nemuze…v druhe polovine domu slysi zase jeho rodice rany, prijdou se zeptat jestli jsme to slyseli ze to byla rana jako z dela a my teda nevime
a naopak. Partner vnima cas od casu otresy zniceho nic… jeden zvuk jsme ted identifikovali ze sklepa, obcas se pri rozjeti vody ci topeni kotel tak trese ze je to mazec…ovsem tyto zvuky slysime i kdyz topeni nejede a nikdo vodu nepousti (mame samostatny kotel).
Tak jsem sama zvedava kdy tomu bude konec nebo kdy se tomu opet prizpusobim jako beznemu folkloru zdejsiho domu ![]()
Ale nikoho nepotkavam a kdyz periferne neco uvidim tak se uz zbabele nepodivam
a po precteni vasich zazitku budu urcite nadskakovat z kazdeho sustnuti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si říkám, že já to čtu
. Ještě když jsem nucená v noci chodit na záchod, protože těhotenské bříško mi už nedovolí jinak.
Dnes raději už nebudu vzpomínat, ale já na tohle taky hodně věřím, jelikož jsem již podobné zážitky měla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monalisasmile @Jitulinka.1 Holky buďte v klidu já si minule v posteli četla od začátku a byla jsem doma sama a taky mi pak pěkně v noci hrabalo slyšela sem že mi někdo škrábe na dveře byla sem tak posran* že jsem celou noc nespala puštěnou televizi a usla sem až když přišel přítel z noční tak že děs
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty máš samé lepší případy se z tebe poser*
já být na tvém místě tak už ležím na psychárně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fujky teda…
Jinak mam doma kocoura, obcas tak cuci doblba ale nikdy pred nicim nezdrhal (jemu totiz hrabe bezne a ze stopro stavu klidu je schopen prejit do stavu torpedo)
tak si rikam aspon tak, kdyz se maly boji tak vsechno zkontroluju a jsem nesva ale s tim nic nenadelam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nemám k tomu daleko
Před chvílí jsem šla za manželem do kuchyně (máme dubový podlahy a v kuchyni trošku vrže), přijdu tam a on nikde
Tak ho hledám a on že sedí celou dobu na wc ![]()
- Citovat
- Upravit
My když měli doma pejska, tak se taky někam zadíval a naježil hřbet. No už zvíře nechci, akorát by mě děsilo ještě víc
Aktuálně mě vyděsí i vlastní stín
Jak říká manžel, pošli to do pjedele jako já, a zhluboka se nadechni. Se mu ve dne tlemim, pač on je při para jevu (viz včerejšek) zaky zesjanej ![]()
- Citovat
- Upravit
Ono to chce hlavně rozlišovat, co lze vysvětlit a co už nelze. A pak taky záleží co si člověk chce zdůvodnit a co ne. Já jsem třeba skeptik a pokud to není fakt nějaký mazec, tak to přirozeně zdůvodňuji, i kdyby to samé někdo jiný nazval 100% para jevem