Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.18 22:07

Nedávno jsem s někým (omlouvám se-nepamatuju s kým) řešila víno a zmínila se, že nám v lednici větrá dobré červené. Tak jsem si teď po tom vrzání v kuchyni nalila a duchove vyližte mi pjedel :P

• Citovat
  • Upravit
9947
19.1.18 22:24

Tak to bych se zbláznila :roll: a v tu ránu bych byla buď u manžela na WC nebo utekla před barak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 22:34
@Petruna21 píše:
Tak to bych se zbláznila :roll: a v tu ránu bych byla buď u manžela na WC nebo utekla před barak :lol:

Nezbláznila. Věř mi. Já jsem racionálně uvažující člověk a tak si říkám, že mi jen hrabe :P A manželovi taky, návštěvě někdy taky :P No dobře, asi tu fakt něco je. Ale venku je kosa a navíc, když je něco doma, tak může být i něco venku. To je logický. A může to být horší. No, už bych neměla chlastat :zed: :P (jsem měla skleničku)

• Citovat
  • Upravit
9947
19.1.18 22:38

NE já bych se fakt bála :roll: a asi bych tam nedokázala být třeba přes noc sama i takhle mám divný pocit natož být v takovém baráku bych nespala celou noc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 22:59
@Petruna21 píše:
NE já bych se fakt bála :roll: a asi bych tam nedokázala být třeba přes noc sama i takhle mám divný pocit natož být v takovém baráku bych nespala celou noc :oops:

Ale já se taky bojím, ne že ne :nevim: Jenže co mám dělat :think: Člověku nezbyde než,,to nějak přežít". Manžel mi navíc řekl, že byl asi bl. bý nápad zvát faráře, že jsme toho ducha nejen nevypudily, ale ještě možná naštvaly. Teda pokud to duch je ;) Taky v posledních měsících špatně spím. Navíc občas,,něco" zahlídnu už i ve dne. Je to pěkně drzý :lol: Někdy slyším jak ke mě někdo jde, za zádama, normálně ve dne když vařím nebo uklízím, jsem si jistá na 100%, mluvím na něho a otočím se že neodpovídá a tam nikdo. To si připadám jako cvok :lol: A co hůř, nedávno se mi něco přihodilo mimo dům i pozemek a to jsem se v zoufalství málem rozbrečela, a to že nebrečím nikdy. To bylo poprvý, co mě něco takovýho dostalo do kolen.

• Citovat
  • Upravit
9947
19.1.18 23:01

Jako obdivuji tě :oops: já bych se z toho zbláznila a byla schopna spát u rodičů kdyby přítel nebyl doma já bych si na to asi nezvykla já jsem fakt strašpitel :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 23:08
@Petruna21 píše:
Jako obdivuji tě :oops: já bych se z toho zbláznila a byla schopna spát u rodičů kdyby přítel nebyl doma já bych si na to asi nezvykla já jsem fakt strašpitel :oops: :oops:

Neobdivuj mě prosímtě, mívám chvíle, kdy si připadám na dně :oops: My nejsme křesťané, jsme, dalo by se říct ateisté. Někdy si říkám, že když (pokud) jsou duchové, tak to znamená že existují i démoni atd. Nebo můžou. A pokud jsou případy (byť vzácné, pač je většina případů psychického původu) reálné, tedy že existuje skutečné-jiné zlo, zlo nelidského původu, pak i andělé můžou existovat. Každá mince má dvě strany…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:15

Zapal BILOU kostelni svici, postrikanou svetcenou vodou. Pred prah domu nasyp bilou kridu. Rekni dusi, ze o ni vis a at odejde v miru. Trochu me desi ten zapach..zapach siri demonicke duse.(mate dite?.oblekat na spani do bile)Pak tedy kriz nad kazde dvere a pokd mozno navsteva kneze, co to bude brat vazne.. Prosim o anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:22
@Anonymní píše:
Zapal BILOU kostelni svici, postrikanou svetcenou vodou. Pred prah domu nasyp bilou kridu. Rekni dusi, ze o ni vis a at odejde v miru. Trochu me desi ten zapach..zapach siri demonicke duse.(mate dite?.oblekat na spani do bile)Pak tedy kriz nad kazde dvere a pokd mozno navsteva kneze, co to bude brat vazne.. Prosim o anonym.

Byla u nás paní co odvádí duše (né podvodnice), byl u nás farář a vysvětil dům, očistil ho od všeho zlého atd (se v tom až tak nevyznám). Postříkal všechny místnosti svěcenou vodou. Sypalajsem všude sůl a všichni jsme,,to" žádali, ať to pokojně odejde. Prd platný. Nastěhovat Biskupa leda…

• Citovat
  • Upravit
9947
19.1.18 23:27

No je to hrozné já už bych byla v blázinci a to myslím vážně já bych to nejspíš psychicky nedávala :nevim:.

@Anonymní píše:

No ty vol* 8o proč dítě do bílého??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 23:27

Mate dite..reaguje na to* (nejde mi otaznik)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:29

@Petruna21 bila je u deti nevinnost „bozi milosti“ duchove se jich prakticky nemuzou dotknout. do 3 let funguje bezmezne, pote…je na citlivosti a charakteru ditete

• Citovat
  • Upravit
9947
19.1.18 23:31
@Anonymní píše:
@Petruna21 bila je u deti nevinnost „bozi milosti“ duchove se jich prakticky nemuzou dotknout. do 3 let funguje bezmezne, pote…je na citlivosti a charakteru ditete

Aha 8o pane bože proč já tuhle čtu před spaním bude mi zase hrabat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 23:34

@Petruna21
I na cvokhaus možná časem dojde. Jestli na mě něco šáhne nebo se mi to zjeví v plné kráse, tak zatluču ceduli na prodej :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 23:39

Vy jste oba ateisti predpokladam..potom vira v odvedeni duse nemuze fungovat. Dusi odvede jen ciste verici clovek, obzvlast kdyz je tizena tezkym hrichem. Co vas dum, nestalo se tam neco* pokud ani knez, ani babaprababa nepomohli…rusite neco, nebo si vas neco vybralo. kdyz pisete, ze ten pocit byl mimo dum. co jste provedla posledni dobou* neco nekaleho* proc myslite, ze by vas „to“ sledovalo z domu*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat