Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115714
24.1.18 13:56

Já myslím, že by mohlo pomoci pořídit psa nebo kočku. U nás to pomohlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.1.18 14:03

No to ne, to za nic neruč. :lol: Můžeš to pojmenovat dům hrůzy, určitě tě navštíví plno lidí. :lol: To není špatný nápad, musíš na tom nějak vydělat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
24.1.18 15:34
@Lady_Anne píše:
No to ne, to za nic neruč. :lol: Můžeš to pojmenovat dům hrůzy, určitě tě navštíví plno lidí. :lol: To není špatný nápad, musíš na tom nějak vydělat. :lol:

Aby se to nerozkriklo a nenavstivilo ji spis vic duchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.1.18 15:37
@saphire píše:
Aby se to nerozkriklo a nenavstivilo ji spis vic duchu :lol:

A ještě aby nechtěli ten svůj výkon zaplatit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.1.18 15:49
@LimitedEdition píše:
Manžel tu kdysi krátce po nastěhování viděl ženu. Vzbudil se, tma a jen okny prosvítalo světlo z pouliční lampy a u nohou mu stála nějaká ženská postava a dívala se směrem k obýváku kde jsem byla já s dcerou, která mi plakala bolestí, protože mi jí macecha málem dostala do nemocnice když si hrála hru snědla jsem Šalamounovo houno. Říkal, že byl úplně paralyzovaný, nemohl se hnout a chtěl křičet, ale nevydal ani hlásku. Pak se mu povedlo zavřít oči a jak je otevřel byla pryč a normálně vztal. Byl úplně zelený. A pak když jsem usla v obýváku jednou tak cítil vedle sebe jak si někdo jakoby lehá a prohýbala se normálně matrace tak že natáhl ruku ať se k němu přitulím a nenahmatal mě tak se zvedl, rozvítil a tam nikdo. Takže bych i věřila, že hafan něco zmerčil. I dcera, která tam teď má pokoj kolikrát začala v noci strašně brečet a nešla utišit a pak tam jednu dobu odmítala spát, že tam je bubák.

jenze TOHLE je klasicka spankova paralyza. Obcas to mivam a projevuje se to presne takto: clovek se probudi, citi ci vidi pritomnost nejake bytosti v mistnosti a nemuze se hybat ani promluvit, citi brneni v celem tele. Po nejake chvilce to prejde a prizrak zmizi.

Ja mela jednou spankovou paralyzu jako z ucebnice psychologie. Spala jsem a pak prisla moje spolubydlici, triskla dvermi a probudila me, ale ne uplne. Neuvedomovala jsem si to, ale mela jsem spankovou paralyzu. Naraz si za mne nekdo lehl. Uplne jsem citila, jak se pod nim prohla matrace, slysela jsem, jak zafunel, neco mi zasypal do ucha, ja uplne podelana strachem, myslela jsem si, ze si ke mne lehl nejaky cizi chlap a chce me znasilnit. Pak si prez me prehodil ruku a zacal mi svirat hrudnik, nemohla jsem se nadechnout, nemohla jsem se pohnout, nedokazala jsem zavolat o pomoc. Srdce mi busilo, ze mi malem vyskocilo z hrudniku. HRUUUUUUUUUUZA.

A nakonec se z toho vyklubala obycejna spankova paralyza. Nikdo me neprisel znasilnit, vsechno to byly projevy te paralyzy.

Příspěvek upraven 24.01.18 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.1.18 15:49
@aiwwa píše:
Já myslím, že by mohlo pomoci pořídit psa nebo kočku. U nás to pomohlo. :lol:

Když nic jinýho, sváděla bych zvuky od bouchání, kroků po škrábání na zvíře. Horší je, že by to zvíře sledovalo a já bych byla připos… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.1.18 15:51
@Lady_Anne píše:
No to ne, to za nic neruč. :lol: Můžeš to pojmenovat dům hrůzy, určitě tě navštíví plno lidí. :lol: To není špatný nápad, musíš na tom nějak vydělat. :lol:

Ale když já cizí lidi nerada :oops: :lol: Já ráda klid, v rámci možností ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.1.18 16:11
@Borůvka1990 píše:
Ale když já cizí lidi nerada :oops: :lol: Já ráda klid, v rámci možností ;) :lol:

Tak to na tom nevyděláš. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.1.18 17:10
@Lady_Anne píše:
Tak to na tom nevyděláš. :mrgreen: :lol:

Nouzí netrpíme, takže to máme jako poslední možnost :nevim: :mrgreen: Necháme si to do důchodu jako podnikatelský nápad :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.1.18 17:22
@Borůvka1990 píše:
Ale když já cizí lidi nerada :oops: :lol: Já ráda klid, v rámci možností ;) :lol:

Hele tak podle toho, co popisuješ, že doma zažíváš, tak tam máš plno lidí už teď a klidu pomálu :mrgreen: ;)
To já bych radši dav živých lidí, než dav duchů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.1.18 17:32
@Evulina píše:
Hele tak podle toho, co popisuješ, že doma zažíváš, tak tam máš plno lidí už teď a klidu pomálu :mrgreen: ;)
To já bych radši dav živých lidí, než dav duchů..

Jenže tyhle,,lidi" nás rušej jen občas a spoustu bouchání a pod už umim ignorovat ;) :mrgreen: No když bych si měla vybrat, snad radši dav duchů, než živých lidí :oops: :lol: Řekla bych že mrtvý jsou otravný, ale nemůžou za to. Což se o živých říct nedá :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.1.18 17:42
@Borůvka1990 píše:
Jenže tyhle,,lidi" nás rušej jen občas a spoustu bouchání a pod už umim ignorovat ;) :mrgreen: No když bych si měla vybrat, snad radši dav duchů, než živých lidí :oops: :lol: Řekla bych že mrtvý jsou otravný, ale nemůžou za to. Což se o živých říct nedá :P :lol:

No popravdě mě by asi vadilo obojí, jak živí, tak mrtví „čumilové“ :mrgreen:. Ale ty s těma mrtvýma bohužel nic nenaděláš, fakt klobouk dolů, jak to dáváš..
Mě by zas přivádělo k šílenství, že bych věděla, že třeba na mě někdo kouká a já to ani nevím, protože bych ho neviděla. Dokážu si představit spoustu situací, kdy bych zrovna nechtěla, aby na mě někdo čučel v soukromí.. 8) U těch živých lidí aspoň člověk ví, kde jsou, protože je vidí..
Ale je dobré, že na to máš svůj pevný názor, děláš to, jak to citíš a to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.1.18 18:11
@Evulina píše:
No popravdě mě by asi vadilo obojí, jak živí, tak mrtví „čumilové“ :mrgreen:. Ale ty s těma mrtvýma bohužel nic nenaděláš, fakt klobouk dolů, jak to dáváš..
Mě by zas přivádělo k šílenství, že bych věděla, že třeba na mě někdo kouká a já to ani nevím, protože bych ho neviděla. Dokážu si představit spoustu situací, kdy bych zrovna nechtěla, aby na mě někdo čučel v soukromí.. 8) U těch živých lidí aspoň člověk ví, kde jsou, protože je vidí..
Ale je dobré, že na to máš svůj pevný názor, děláš to, jak to citíš a to je dobře.

Jsou chvíle, kdy si říkám, že by na mě nic koukat nemuselo :oops: :lol: A nemluvím o sprchování :oops: :P V takovou chvíli je ale nevnímám :P Měla jsem s tím problém v pubertě. Měla jsem pocit že se na mě něco dívá a styděla jsem se. V dospělosti už ne. Je mi to nějak jedno. Jestli chtěj koukat, tak ať koukaj. Nejsem exhibicionistka, ale ani stydlivka, asi něco mezi. Jasně že bych byla radši kdyby tu nic nebylo. Někdy si říkám že to tak má být. Že to stejně nejde změnit a smiřuju se s tím ;) Kdyby se Ti něco začlo zjevovat či stávat, tak by jsi se s tím asi těžce smiřovala. Ale kdyby jsi se s tím setkávala od mala, naučila by jsi se s tím žít. I když by jsi nebyla odvařená 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 22:36

Tak to bych asi nedala :cert:
Držím palce, at´se to co nejdříve vyřeší :palec:

• Citovat
  • Upravit
5425
24.1.18 22:38
@Anonymní píše: