Duch v domě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@arinecka jistě já dala čtyři miliony za dům a pozemky abych je nechala nějakému duchovi…
@Evulina právě nejsem věřící a do teď sem nevěřila ani na takové „věci“ … Pracuji ve zdravotnictví a zažila jsem už tolik smrti atd a nikdy nic takového… Proto je pro mě šok a nepříjemné co se tady děje. Nějak asi nedokážu mluvit na „ducha“. Už jen z toho co teď píšu si připadám jak cvok .
Nejsi malinko precitlivela?
tak tam normalne zij a neres hlouposti. Co bys jako chtela delat? Jako jo, jestli tam nekoho mas, jiste ho zajima kolim si za to dala
psala jsem ti jen svou zkusenost. Uz to tak mame desaty rok a kupodivu jsme vsichni ok. Tak to tak neprozivej, hned ti bude lip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s.shirley píše:
Zdravim děvčata, mam podobny problem. Na podzim mi zemrel deda, presne pulroku na to se narodil syn, temer ve stejny cas, co dedecek zemrel, jen o hodinu drive - v 1,06 rano. Uz v tehotenstvi se mi stavalo, ze me okolo treti hodiny ranni vzbudil divny smrad, jako kanaly, zkazene maso, neumim presneji identifikovat.. pes nejak nereaguje, jen se vzdycky pricupita podivat a odejde, nevyvadi. Simon (syn) pri prebalovani kouka samozrejme jinam, usmiva se, ale to bych rekla, ze vetsinou na mě. Zadne zvuky, nic takoveho nepozoruji. Jen ten zapach, obcas chlad a divny pocit. Nemáte někdo podobnou zkusenost? Ja se obavam, ze jsem jen paranoidni.. doufám! Jeste upresnim, deje se to jen, kdyz ma partner noční.
Tak s tím zápachem přidám svoji zkušenost. Když v nemocnici umřela babička, která bydlela s námi , tak když jsme ten den přišli z práce po celém domě strašně, ale opravdu intenzivně smrdělo něco, co bylo jak píšeš kanály. Nešlo to vyvětrat, všechny odpady jsme propláchli a nic nepomohlo. Takhle to bylo až do pohřbu - přišli jsme po pohřbu babičky domů a doma byl naopak zase úplně svěží, krásně čistý vzduch, jako vyprané prádlo. Ale tohle byla jenom jedna zvláštní věc z ostatních, které jsme po úmrtí babičky mohli prožít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@arinecka jistě já dala čtyři miliony za dům a pozemky abych je nechala nějakému duchovi…
@Evulina právě nejsem věřící a do teď sem nevěřila ani na takové „věci“ … Pracuji ve zdravotnictví a zažila jsem už tolik smrti atd a nikdy nic takového… Proto je pro mě šok a nepříjemné co se tady děje. Nějak asi nedokážu mluvit na „ducha“. Už jen z toho co teď píšu si připadám jak cvok .
Myslím, že nikdo nemůže na 100% tvrdit, že lidstvo ví všechno svou pidičástí mozečku, co používá a že nemůže nic, co lidstvo dosud neobjasnilo, existovat.
Takže si fakt vůbec nemusíš připadat jako blázen.
Neděje se tohle vždy a každému, já taky zažila více úmrtí v rodině atd. a ne vždy se toto dělo a děje. Ale někdy holt se k něčemu nachomýtnu no..to samé se asi stalo tobě.
Nemusíš „umět“ na něj mluvit..mluv s ním, jako s kýmkoli živým, třeba „Hele ahoj, já bych tu ráda bydlela, myslíš, že by to šlo? Budeme se tady o dům starat, neboj..jen nás prosím s dcerkou nestrašte..přeju vám pokoj a klid..“
Nebo tak něco..
Já sice věřící jsem, ale nejsem přívrženec takových těch rituálů v kostele, ani naučených modliteb. Nejlepší je s „s ním“ povídat, úplně normálně, svýma slovama. V duchu většinou..ale klidně i nahlas. Necítím se jako blázen, když to dělám
(ale je fakt, že blázni se většinou sami jako blázni necítí, že
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidi syn ducha?
Nevim zda he diskuze jeste aktualni, ale i pres to…potrebuji poradit. Osmnactimesicni syn zacina v noci hystericky plakat, nechce byt v postylce ani v loznici, ukazuje na neco a krici. Musim dodat, ze v byte bydlime, na konci dubna, rok a najemce pred nami zde zemrel a byl nalezen az po trech tydnech. Vim, ue je mozne, ze je tu duch, ale take by me zajimalo, jak se ho zbavit. Dekuji za pripadne odpovedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně vás chápu, my ho měli v domě taky. Jen já a mladší syn, jsme ho viděli. On se mi vzbudil třeba v 01.00 v noci, ukazoval na něj a křičel , ať jde ten pán pryč. Trvalo to asi 5, let, co tu byl. Až jsem se jednou v noci probudila, koukali jsme na sebe s duchem chvilku, až jsem z šoku zařvala. Od té doby tu už není. Radu nemám. Něco asi chtějí, hlídají… nemám osobně vysvětlení, ale zlý nebyl. Přeji hodně sil. Omlouvám se za anonym, je to citlive téma.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Připadá Ti strašidelný je číst?Tak buď ráda, že jsi nezažila. Při posledním incidentu mi bušilo srdce div nevyskočilo z hrudníku, klepaly se mi ruce jak stoletý babičce a seděla jsem s přikrčenýma kolenama pod bradou
![]()
To znam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Démoni na sebe berou podoby a hlasy lidí...
@Anonymní píše:.. a malé děti je vidí, když přijdou. Malá dušička malého dítěte je totiž ještě nezkažená materiálním světem a zlem v něm, tudíž může vidět z druhého břehu =z toho duchovního světa, který je reálný jak démony, tak Anděly. Kdyz budeš odříkávat Svatý Růženec, démoni nepřijdou. Bojí se. Pomůže taky svěcená voda do každého rohu v domě-pak bude obydlí neviditelné démonům.
Radši anonymně, jsem více méně realistická takže se za toto téma docela stydím..
včera večer se mi stalo něco co je…divný. Přítel má odpolední takže přichází kolem 11té večer z práce. Dceru dávám spát v půl osmé, v osm jak to vyjde. V 7 jsem se šla sprchovat s tím že dcera koukala v obýváku na pohádku, při sprchování mám vždy otevřené dveře kvuli dceři a vidím do chodby a části obýváku abych jí měla trochu pod kontrolou. Když jsem si myla vlasy a měla zavřené oči, dcera přišla za mnou do koupelny tak jí po slepu říkám proč se nekouká na pohádku a jestli nechce čůrat. Nic. Otevřu oči a nikde nikdo, tak na ní volám a ona se ozve z obývákuuž se chystám jít ze sprchy a utřít se když dcera začne strašně řvát a běží za mnou. Řikám co je? Co se stalo ty si se bouchla? Prej ne, že prej jí táta straší…já řikám že nestraší že je v práci. (on si s ní hraje když je doma na schovku a když ho nemůže najít tak někde něčim zachrastí zakašle a tak a pak na ní někdy bafne dcera to miluje) no nemohla jsem jí utěšit pořád mi řikala že je schovanej že jí straší…
kdyby přišel z práce dřív stejně by se nemohl dostat do baráku protože mám klíč v zámku vždy když má odpolední, vyndám je až když se blíží 11tá aby si mohl odemknout. A takhle blbě by nás nikdy nestrašil..no vyděsila mě tim dost. Prohledala jsem dům ale nic co by jí mohlo vyděsit. Pak šla spát…pořád se bála musela jsem nechat svítit ale po chvilce usnula. Asi za půl hodiny mě vyděsila kočka která spala v jídelně na židli..koukám na televizi a kočka najedou vystřelila utíkala do rohu a tam se naježená krčela, koukala směrem do jídelny (máme spojený obývák s jídelnou a kuchyňským koutem) a začala prskat jak kdyby se k ní něco blížilo…to už jsem nevydržela a totálně podělaná běžela do ložnice k dceři, přikryla se peřinou až po uši a snažila se to celé zaspat. No neusnula jsem, musela jsem se ještě odvážit a jít v 11h vyndat klíč ze zámku aby se sem mohl dostat přítel, tomu jsem se svěřila, bral to s úsměvem, hledal vysvětlení, ještě jsme prošli dům jestli se sem nezaběhlo třeba nějaké zvíře ze zahrady nebo tak, no celou noc jsem nespala… jako nevím co si mám myslet, nikdy jsem se tu nebála, bydlíme v novostavbě první majitelé, u lesa, sousedů asi 6, začínají se tu dělat nové sítě na velké ploše takže cca za rok-dva už nebude o sousedy nouze…ale jak to tu do té doby přežiju..nevím co si o tom myslet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Nedávno jsem se snažila napojit na svého průvodce vyšší úrovně. Mám u sebe Strážné anděly a jsem za ně moc vděčná, ale protože se snažím vyrovnat se svým vnitřním dítětem, cítila jsem že mi pomůže i odhalit svého průvodce.
Od té doby cítím velmi, velmi zřetelně cizí energii. Cítím se příjemně. Ale včera se stalo něco, co si nedokážu vysvětlit a upřímně se trošku bojím. V noci jsem nemohla usnout. NĚCO mi bránilo.. Když jsem usla, tak jsem nespala dobře. Pak jsem se vzbudila a vyděsila. U mé postele bylo něco, co jsem tam rozhodně nedala já, protože jsem to doma ani neměla. Není důležité, co to bylo. Bylo to něco, u čeho jsem ale měla 100% jistotu že jsem TO TAM nedala..
JSEM doma sama.
Co s tím?
Poradí mi někdo?
Byl to jen důkaz, že je průvodce se mnou, nebo mi něco jiného říká, JSEM TU?
Díky Marta
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj.
Nedávno jsem se snažila napojit na svého průvodce vyšší úrovně. Mám u sebe Strážné anděly a jsem za ně moc vděčná, ale protože se snažím vyrovnat se svým vnitřním dítětem, cítila jsem že mi pomůže i odhalit svého průvodce.Od té doby cítím velmi, velmi zřetelně cizí energii. Cítím se příjemně. Ale včera se stalo něco, co si nedokážu vysvětlit a upřímně se trošku bojím. V noci jsem nemohla usnout. NĚCO mi bránilo.. Když jsem usla, tak jsem nespala dobře. Pak jsem se vzbudila a vyděsila. U mé postele bylo něco, co jsem tam rozhodně nedala já, protože jsem to doma ani neměla. Není důležité, co to bylo. Bylo to něco, u čeho jsem ale měla 100% jistotu že jsem TO TAM nedala..
JSEM doma sama.
Co s tím?
Díky Marta
Poradí mi někdo?
10 podpisu si tu zkus.. Už ti bylo odpovězeno..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
10 podpisu si tu zkus.. Už ti bylo odpovězeno..![]()
Je to veřejná diskuze s různými tématy a lidmi, kteří je navštěvují. Mužu se ptát v jiných tématech a tvoje povolení myslím nepotřebuji. Dala sis za cíl ponizit co nejvíce lidí?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj.
Nedávno jsem se snažila napojit na svého průvodce vyšší úrovně. Mám u sebe Strážné anděly a jsem za ně moc vděčná, ale protože se snažím vyrovnat se svým vnitřním dítětem, cítila jsem že mi pomůže i odhalit svého průvodce.Od té doby cítím velmi, velmi zřetelně cizí energii. Cítím se příjemně. Ale včera se stalo něco, co si nedokážu vysvětlit a upřímně se trošku bojím. V noci jsem nemohla usnout. NĚCO mi bránilo.. Když jsem usla, tak jsem nespala dobře. Pak jsem se vzbudila a vyděsila. U mé postele bylo něco, co jsem tam rozhodně nedala já, protože jsem to doma ani neměla. Není důležité, co to bylo. Bylo to něco, u čeho jsem ale měla 100% jistotu že jsem TO TAM nedala..
JSEM doma sama.
Co s tím?
Díky Marta
Poradí mi někdo?
s nejvetsi pravdepodobnosti jsi ve spanku vstala a udelala to sama. Pro to mluvi i fakt, ze jsi sama psala, ze si spala velmi spatne, naruseny spankovy cyklus muze vest k namesicnosti i ke spankove paralyze a lidi delaji hodne veci, kdyz jsou namesicni.
Moje mama mi vypravela, ze se jednou vzbudila na to, ze ji je zima. Nemela perinu a nedokazala ji najit. Proste byla pryc. Neco ji furt naseptavalo, at se jde podivat do kuchyne a tam ji nasla uhledne slozenou na jidelnim stole. Byla namesicni a odnesla si ji tam sama.
Jenze, to ty slyset nechces, ze? ty chces mermomoci slyset nejaky supernaturalni vyzblebt.
Jestli ti mohu poradit, urychlene prestan resit tyhle nadprirozene BLBOSTI a postav se zpatky nohama na koberec reality. Evidentne ti toto blbnuti nesvedci a muze se to spatne skoncit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je to veřejná diskuze s různými tématy a lidmi, kteří je navštěvují. Mužu se ptát v jiných tématech a tvoje povolení myslím nepotřebuji. Dala sis za cíl ponizit co nejvíce lidí?
Jsou tu zakázané Duplicity.. Stačí se zeptat jednou.. Asi to chce znát základní pravidla.. Co je na tom ponižující? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit