Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte někdo prosím zkušenost s obouma dudlíky??Dcera měla od miminka Lovi a byly jsme sním moc spokojeni ale teď váhám zda na druhé miminko nezkusit Avent dudlík. Budu moc vděčná za každou recenci ![]()
Příspěvek upraven 18.06.18 v 11:15
@Aninkaaa Starší měl Lovi. Mladší začínal též s Lovi, ale s těmi je problém s dostupností, buď přes internet, nebo specializovaný obchod. Avent je dostupnějši, mají ho i v supermarketech. Jinak je to asi úplně jedno. Tvar je dost podobný. Ale synovi je úplně jedno jaký má dudlík, hlavně že ho má.
Lovi i Avent v Dm. Dudlíky Babylov z Dm ty neanatomicke jsou taky fajn, podobny tvar Aventu, balení 2ks cca 90,–, jeden z nich v noci lehce svítí jako Avent nebo Lovi. Mají i malinký novorozenecký. Musí se to vyzkoušet, každé mimi si oblíbí jiný tvar.
A není trochu placatější od Aventu ta savička??podle fotek mi od Lovi přišela ta savička více do bambulky než od Aventu ale možná se mi to jen zdá Avent jsem na živo ještě v ruce neměla
Zvolila bych cestu nejmenšího odporu - vybrala bych levnější + snáze sehnatelný a tím začala. Pokud se chytne, fajn, pokud ne, můžeš zkusit ten druhý.
Straší stačily obyč z hyperalberta za 50,– (myslím MAM) kupovala jsem svítící, abych je v noci nehledala. Mladší nedudá, nechce.
Dudlík od Adventu je placatejsi nez Lovi, Babylove je něco mezi Avent a Lovi. Náš právě Lovi nechce, možná až bude větší. Jestli ještě bude dudlat…
Hezký den,
můžete se podívat také na naše redakční testování dudlíků od Lovi. Třeba Vám při výběru pomůže. ![]()
Adminka Zuzi