Dudlík Lovi nebo Avent?

2555
18.6.18 10:47

Dudlík Lovi nebo Avent?

Máte někdo prosím zkušenost s obouma dudlíky??Dcera měla od miminka Lovi a byly jsme sním moc spokojeni ale teď váhám zda na druhé miminko nezkusit Avent dudlík. Budu moc vděčná za každou recenci :kytka:

Příspěvek upraven 18.06.18 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
18.6.18 10:51

@Aninkaaa Starší měl Lovi. Mladší začínal též s Lovi, ale s těmi je problém s dostupností, buď přes internet, nebo specializovaný obchod. Avent je dostupnějši, mají ho i v supermarketech. Jinak je to asi úplně jedno. Tvar je dost podobný. Ale synovi je úplně jedno jaký má dudlík, hlavně že ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
18.6.18 11:05

Lovi i Avent v Dm. Dudlíky Babylov z Dm ty neanatomicke jsou taky fajn, podobny tvar Aventu, balení 2ks cca 90,–, jeden z nich v noci lehce svítí jako Avent nebo Lovi. Mají i malinký novorozenecký. Musí se to vyzkoušet, každé mimi si oblíbí jiný tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
18.6.18 12:05

A není trochu placatější od Aventu ta savička??podle fotek mi od Lovi přišela ta savička více do bambulky než od Aventu ale možná se mi to jen zdá Avent jsem na živo ještě v ruce neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
18.6.18 12:14

Zvolila bych cestu nejmenšího odporu - vybrala bych levnější + snáze sehnatelný a tím začala. Pokud se chytne, fajn, pokud ne, můžeš zkusit ten druhý.
Straší stačily obyč z hyperalberta za 50,– (myslím MAM) kupovala jsem svítící, abych je v noci nehledala. Mladší nedudá, nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
18.6.18 14:56

Já zakoupila dudlík MaM 0 + start pro novorozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
18.6.18 15:21

Dudlík od Adventu je placatejsi nez Lovi, Babylove je něco mezi Avent a Lovi. Náš právě Lovi nechce, možná až bude větší. Jestli ještě bude dudlat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
18.6.18 17:44

Hezký den,

můžete se podívat také na naše redakční testování dudlíků od Lovi. Třeba Vám při výběru pomůže. :kytka:

Adminka Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky