Dudlík od Bočka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
nikol.ondrášovka
5.9.11 00:00

Dudlík od Bočka?

Ahojky maminky.
Ráda bych znala váš názor.
Náš malej Dominiček pořád vyplivuje dudlík. Nevím jestli je to tím že jej nechce, nebo tím že jej neudrží v pusince. :nevim:
Hyperaktivní tatínek na první pokus koupil drahý Avent, ale ten vyplivuje.
Na druhý pokus, doufaje ve zlepšení, jsme pořídili ortodontického Nuka a toho dokonce střílí do větší dálky než Aventa.
Tak teď dotaz:
Myslíte, že dudlíka neudrží nebo jej nechce?
A druhý dotaz:
Zkusila bych kytičku od Bočka, jaký na ten dudlík máte názor a máte zkušenosti?
Děkuji za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mobina
5.9.11 00:18

Avent u nás vyhozený peníze. Obě děti na obyč „kytce“ :wink:

• Citovat
  • Upravit
10713
5.9.11 00:26

Když ho nechce, tak mu im nedávej… Není přece povinnost, aby dítě mělo dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.9.11 00:28
pomeranca píše:
Když ho nechce, tak mu im nedávej… Není přece povinnost, aby dítě mělo dudlik.

to ano ale občas by bylo fajn kdyby se uklidnil jinak než v náručí :)

• Citovat
  • Upravit
10713
5.9.11 00:35

Aha, tak to jo… No tak zkus ten obyčejný dudlik, aspoň to bude levnější než ty značkové;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
5.9.11 07:36

Já mám děti dvě, ale dudlík nechtělo ani jedno. Vyzkoušela jsem jich poměrně dost, včetně kytičky, ale všechno mi vyhazovaly. Takže dudlíky byly chvíli u hraček, když si s nimi hrály a za pár týdnů letěly do koše. Mám děti prostě nedudlíkové a vůbec mi to nevadí - i když ty prořvané noci u dcery - to jsem fakt trpěla.
Ale na druhou stranu - mám čtyřletou neteř a ta má dudlíka dodnes. Prostě bez něj neusne v poledne ani večer 8-o , takže ve finále jsem ráda, že jsem dudlík nemusela odnaučovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.9.11 07:36

my jedeme na techto Bočcích - http://www.napetrinach.cz/index.php?… a absolutni spokojenost ;-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.9.11 07:43

Zkus. U nás teda kytička neprošla, měli jsme Avent a od asi od 8 měsíců máme jeden dudlík a to Mam. Jinej nechce a nemůžu mu ho ani vzít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
5.9.11 08:13

My mame tu kytku a super.Nuk nam taky strili metr daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
5.9.11 08:24

Ahoj, naši taky nic jiného než obyčejné ,,kytky" do pusy nevzali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.9.11 08:26

A jaký zkoušíš? Silikonový, latexový nebo oboje? Naše Linda dostala jako první silikonovej dudlík, tvarovanej, ale byl poměrně tuhej, takže ho neudržela. Další dostala latexovej taky tvarovanej, ale už měkkej, to jí šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21478
5.9.11 08:53

klárku jsem naučila na dudlíka až s dudlíkem od Chicco, a to latexovým. mají i dudlíky hodně malé, takže pro nás ideální řešení - ostatní dudlíky pro novorozence jí nadavovaly. pak jsem ji postupně převedla na silikonový Mam. Viktor dostal latexový MAM hned v porodnici a v pohodě. pak jsem pouze přehodila na silikon. ty latexové se mi nelíbily, protože se strašně rychle vyžužlaly. jinak já mám děti dudlíkové, ale oddudlíkování proběhlo u klárky dost v pohodě. zase lepší než aby si cucala prsty. dudlík zmizí, ale palec ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
5.9.11 09:37

Malá nechtěla nejdřív žádné dudlíky, pak jen ty placaté (MAM, Avent, nebo z DM), u kulatých se tvářila, že bude zvracet. Když trochu povyrostla, tak si oblíbila i kulaté (asi ji to fakt dráždilo) a teď dudlá cokoliv, co má v dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
5.9.11 12:43

já nakoupila drahé ortodontické, krásně zdobené a z pusy jí vypadávaly.. měla silný sací reflex, takže dudel potřebovala, sestra v nemocnici jí pak zkusila nabídnout kytičku a malá spokojená, takže jedem v kytičkách a svoje slavné krásné ortodontické si může nechat maximálně tak na panenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
25.10.11 11:01

Kde kupujete ty kytičky? ptala jsem se ve dvou lékárnách a vůbec nevedli (lloyds a ta druhá nevím :think: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí