Po koupání řev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2075
3.9.11 19:22

Po koupání řev

Ahoj holky,mám 2měsíční dceru, je to asi týden kdy mi po koupání jakmile jí položím na přebalovák začne řvát, do té doby klid, je usměvavá, koupe se ráda.Zima jí není, nosím zabalenou v ručníku a na přebalováku je také ještě nějakou dobu zabalená, prdy nás netrápí. Když pochovám tak dobrý, položím a je zle, dělá to jen po tom koupání a já už nevím co s ní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
3.9.11 19:39

My to máme také,ted už je to tedy o ohdně lepší,když neni moc unavená,tak se i směje jinak řev a řev.Nevím,čím to je.Podle mě už je pak unavená a do toho jí bolí možná bříško,jak jde z tepla do zimy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
3.9.11 19:40

Zkusila jsi jí položit třeba na bříško,nejprve a teprve po tom na zádíčká, zkus jí strčit něco do ručiček, nebo jí zkus zpívat, když jí položíš :-) jestli je to jenom po koupání,může být už unavená :-)

• Citovat
  • Upravit
1937
3.9.11 19:44

Ahoj,
my měli taky něco kolem 3 měsíce podobný problém. Trvalo to zhruba 2 týdny. Prostě když jsem ho v ručníku položila, že budeme přebalovat, tak řevánkoval. Rychle jsem tedy přebalila, převlíkla a byl klid. Přestalo to samo a myslím, že to nebylo nic důležitého. Bude to jen nějaké období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.9.11 19:47
PetkaSv píše:
Zkusila jsi jí položit třeba na bříško,nejprve a teprve po tom na zádíčká, zkus jí strčit něco do ručiček, nebo jí zkus zpívat, když jí položíš :-) jestli je to jenom po koupání,může být už unavená :-)

jj souhlas, myslím, že jsem mu taky honem něco dala do ručičky, jsem si vzpoměla, jak to tady čtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.9.11 19:59

zpívám o sto šest abych jí zabavila,ještěže bydlíme v domě :lol: v ruce zatím nic neudrží tak má jenom plínku, také jsem zkoušela hrkat hrkáčkem ale nepomohlo. Jakmile jsem otočila na bříško řev ještě větší, vyloženě mi přijde že se vzteká. Já jsem právě počkala až se vzbudí, bylo to něco přes hodinku po jídle a šli jsme koupat. Když jsem jí pak vzala do náruče tak se uklidnila, dala do postýlky tak zase natahovala, zachránil to dudlík a drncání, pravda že potom usnula. Jestli je unavená tak už nevím kdy koupat, koupu kolem 19h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
3.9.11 20:21

můj syn (3 měsíce), se koupe v kyblíku -to miluje, ale občas taky, jak ho vytáhnu, tak spustí řev.
Myslím, že to bude zimou nebo hladem.
I když je v koupelně teplo, tak když je celej mokrej, může mu být chladno… zabalím do osušky, dám dudlík a když chci dát plínku, tak mu nechám přikrytou horní půlku těla a oblíkám odspodu. obvykle zmlkne.
jak tady někdo radí - dát něco do ruky, no nevím… stále ještě nic aktivně nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
3.9.11 20:34

U nas to bylo asi trochu pozdeji, ale pak se ukazalo ze je hladovy. Prohodili jsme poradi, ze nejdriv veceri a pak se koupe a od te doby mi nerve. Jaky postup mate vy, nemuze to byt tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.9.11 21:01

hladem si myslím že to není, vydrží většinou ty 3 hodinky do dalšího krmení, někdy je to 2,5h ale dříve ne takže právě koupu aby jsme byli min. přes hodinku po krmení a do další zbývalo taky přes hodinu.Ona brečí i když je zabalená v ručníku, jakmile položím na přebalovák tak je zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.9.11 22:05

Já pouštěla na malou teplo z fénu, zabralo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.9.11 00:28
hofka píše:
Já pouštěla na malou teplo z fénu, zabralo:-)

My zas měli takové malé topeníčko (aby šlo na syna teplo), a po každém koupání byl klid. Malého jsem osušila a oblékla bez pláče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.9.11 02:00

Diskuzi jsem nečetla, ale pamatuju si, že mi to malá v tom věku taky dělala a taky jsem si nejdřív myslela, že je to zimou. Ale nebylo, bylo to tím, že se jí tuze líbilo být nahatá a jakmile jsem ji vykoupanou položila na přebalovák, vytušila, že s nahotou je konec a jde se do plíny a dupaček.
Zavedla jsem teda po koupání nahatou půlhodinku na dece u topení a byl klid. Poválela se, později se přetáčela a pérovala, a za těch 20-30 minut se nechala v klidu obléct. Zrušila jsem tenhle zvyk, až když začala lézt a z deky utíkala.
Tak to zkus. Třeba vám to taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.9.11 11:14

U nas to bylo to same - ale od narozeni. Nevim, kdo vymyslel kojeni po koupani! U nas to byl hlad i po hodine po kojeni! Dodnes kdyz nenakojim pred koupanim (4,5mes.), tak je zle. Podle me ma mala hlad.. Kolikrat jsem mu musela dat nahatemu prso! Jinak by asi byl fialovy od revu.. Zkus to a uvidis. Ted se mi vzteka uz jen pri oblikani, to proste nema rad i rano..
Ja tvrdim po mych zkusenostech s radami cizich jedno - rid se svoji intuici!!! Jsi matka a ona ti napovi presne, co mas delat! Kdybych na ni dala uz v porodnici, usetrila bych malemu spoustu proplakanych minut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí