Dudlík u 5měsíčního v noci - problem

941
11.2.12 17:49

Dudlik u 5mes. v noci - problem

Holky prosim o radu.
Maly sa mi budi v noci na kojenie, co 3 hodky. To by mi tak nevadilo, ale ked sa k tomu prida, co hodina dudka, ze zacne plakat… tak to je uz trosku problem.

Neviete ako sa jej zbavit?
Inac utisit velmi nejde, ked mu ju dam, okamzite stihne, da hlavicku na bok a spinka dalej. Inac straaaaaaaasny krik. DIKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
11.2.12 18:01

Bylo tu nedavno několik diskuzí, zkus pohledat. Ale shrnutí - nic převratného neexistuje. Buď to vydržíš do doby, než si bude umět dudlík najít a nasadit, nebo musíš nechat mimino vyřvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.2.12 18:05

hm, myslela som si :)
ale tomu vyrvavaniu sa musim vyhnut, spinka i s braskom, tak to radsej asi budem vstavat co hodku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
11.2.12 18:10

My jsme si dali jeho postylku hned vedle postele, vyndali mrize a kdyz potreboval dudlik, tak jsem v polospanku natahla ruku, dala dudlik a zase spal. :)

• Citovat
  • Upravit
700
11.2.12 20:34
Scarlett2011 píše:
My jsme si dali jeho postylku hned vedle postele, vyndali mrize a kdyz potreboval dudlik, tak jsem v polospanku natahla ruku, dala dudlik a zase spal. :)

udělali jsme to samý :palec: protože několik nocí jsem krom kojení vstávala co chvíli a strkala malé dudlík,za noc jsem naspala tak cca 2 hodiny několik dní,už sem v
byla fakt vyčerpaná,spala jsem ve stoje,takže jsme postýlku přirazili k naší posteli a je to :pankac: dudlík strkám v polospánku a jsem mnohem víc odpočatá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.2.12 11:22
jayjay píše:
hm, myslela som si :)
ale tomu vyrvavaniu sa musim vyhnut, spinka i s braskom, tak to radsej asi budem vstavat co hodku…

Ty máš mimčo v jiným pokoji než v ložnici? A to každou hodinu vstáváš a jdeš do dětskýho pokoje, abys malýmu dala dudlíka? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.2.12 11:27

za mě: vzít do postele, dudlík zahodit z okna a nechat dudlat prso, budeš mít klid a krásně se celou noc vyspíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.2.12 11:36
Barush píše:
za mě: vzít do postele, dudlík zahodit z okna a nechat dudlat prso, budeš mít klid a krásně se celou noc vyspíš. :palec:

možná se vyspíš,ale celou noc nechat dudlat prso,no nevím,mimi může ve spánku vdechnout mlíko a udusit se :,( před tímhle mě varovala laktační poradkyně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.2.12 11:45
Žesťovka píše:
Barush píše:
za mě: vzít do postele, dudlík zahodit z okna a nechat dudlat prso, budeš mít klid a krásně se celou noc vyspíš. :palec:
možná se vyspíš,ale celou noc nechat dudlat prso,no nevím,mimi může ve spánku vdechnout mlíko a udusit se :,( před tímhle mě varovala laktační poradkyně..

Malý mě vždycky pustil jakmile trochu zabral, uspávala jsem ho vždy tak max 10min. Jinak jedna laktačmí poradkyně mi taky říkala že se nesmí kojit v těhotenství a druhá že to vůbec nevadí.Takže bych řekla žeje to spíš věc názoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.2.12 14:56

Sousty dětí usíná u prsa a o žádném zadušeném jsem ještě neslyšela.
Jinak mám asi blbý prsa, ale zatím jesem nenašla takovou lohu ro kojení v leže, u které bych dokázala usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.2.12 08:34
Scarlett2011 píše:
My jsme si dali jeho postylku hned vedle postele, vyndali mrize a kdyz potreboval dudlik, tak jsem v polospanku natahla ruku, dala dudlik a zase spal. :)

taky tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.2.12 23:46

Já dávám malé přes pusinku plínku a dudlík nevypadne, jak usne, tak ho sama vyplivne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
homolusa
16.5.12 13:38

Taky řeším problém s dudlíkem. Malá po nakrmení třeba dvě hodiny usíná, jakmile jí vypadne dudlík, tak propadá panice, šermuje rukama a okamžitě pláče, takže dudlík v noci dávám tak po pěti minutách, což je dost vyčerpávájící. Malé je teprve šest týdnů, takže doba, kdy si dudlík najde sama je zatím v nedohlednu. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Bydlíme v paneláku, takže nechat ji vřískat v noci není možný.
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
471
16.5.12 14:43
@homolusa píše:
Taky řeším problém s dudlíkem. Malá po nakrmení třeba dvě hodiny usíná, jakmile jí vypadne dudlík, tak propadá panice, šermuje rukama a okamžitě pláče, takže dudlík v noci dávám tak po pěti minutách, což je dost vyčerpávájící. Malé je teprve šest týdnů, takže doba, kdy si dudlík najde sama je zatím v nedohlednu. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Bydlíme v paneláku, takže nechat ji vřískat v noci není možný.
Děkuju

Ahoj Homolusa…jako mozna me tu maminy ukamenuji:) ale napisu ti jak jsem to delala ja abych nemusela tak malemu mimi chodit co 5 min davat dudlik-Miky si samozrejme jako vetsina miminek zvyknul a uklidnil se vzdy kdyz byl pevne zavinuty do zavinovacky (nebo samozrejme v mem pevnem objeti)..a pak jsem si vsimla ze proste snadneji usina kdyz ma jakoby kolem krku-nemyslim nejak stazenou!!!ale jen velmi volne polozenou plinku-proste pocit bezpeci…no a stacilo tu plinku malinko posunout a jakoby o ni ,,oprit" ten dudlik-zduraznuju zadne utahovani, kt. by mohlo mit za nasledek skrceni-pak totiz kdyz mu dudlik vypadnul-tak nikde ne daleko od pusinky a on sam hlavickou zavrtel a dudlik mu tak hupsnul zpatky do pusy…jinak teda znama treba uz byla zoufala a prikladala o dudlik malinko opreny nejaky pidi plysak-ale to uz se mi zda teda extrem…ikdyz je jasne, ze volne polozeny,maly lehky plysacek i miminko odtlaci pokud mu bude vadit…jinak teda Miky ted vetsinou usina s plinkou u obliceje,casto si s ni prekryva hlavicku a do 5min tvrde spinka…i v manduce jak si opira hlavicku o me,tak ma plenku a je klidek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí