Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ka2ka píše: Více
Studna ve třech metrech bere povrchovou vodu. Tam pramen uprostřed města nebude. A dost pochybuju, že ta studna je oficiální. Vrt by byl něco jinýho, tohle je spíš jímka.
@Kelsey1 píše: Více
Já už se na to taky díval. Ale výkon/výroba je dost žalostná oproti investici. A určitě by to šlo napojit k FVE do celkových rozvodů elektřiny.
@Cenarius píše: Více
Leda tak, ale nepořídíme. Jediné, co provozujeme navíc, je rekuperace v zimě. No a otužování.
To je ale divnej, doslova divnodům😂 jestli se ti to líbí, tak si to kup, ale na mě to působí strasne, já bych se tomu vyhnula obloukem😅
@Anonymní píše: Více
a to tam nejsou jiné domy v nabídce? tento je naprosto hnusný a naprosto předražený, je úplně vidět ty různé fintičky, jak to na povrchu vylepšili, aby se na to někdo nachytal - u vás je tohle běžná cena? 7 milionů za takovou trosku?
@PinkiePieCutie píše: Více
přidej, téměř 7 - nepochopitelné
![]()
u nás se takové baráky prodávají tak za 3 mio, jsme 5 km od okresního města, víceméně jsme součást toho města
@stinga píše: Více
koukala jsem ona chce zůstat ve měste takže jakž takž je 10 mega a pěkný 14
@Semtex píše: Více
přesně, hnusný, nepříjemný dům a naprosto předražený, za tu cenu by musel stát na Václaváku a to ještě nevím, jestli bych ho chtěla,
syrovina z toho čiší i přes obrázky, ta střecha je jak pěst na oko, opravdu výstavně nehezký dům
@stinga píše: Více
No, v Praze by fakt za tuhle cenu nebyl, to bylo výrazně víc.
@stinga my jsme menší město 10km od okresního města, 40km s dálnici do krajského města nebo do druhého krajského města nebo 1,5h do Prahy…a novostavbu o 200m s pozemkem o 4tis metrů máme za 8,5mil…a dvoupatrový dům po prarodičích se sklepem, celý že 60.let, 5km od okresního města se prodal loni za necelé 3mil…
@Anonymní píše: Více
no přesně, tady uvedený dům je předražená bída
Ten dum je hlavne hnusny, mistnosti jsou divne a tmave nudle, a to vse i pres bily nater sten. Zahradka je dlouha a nudlovita, zadne etablovane stromy a kere. Zahrada bude potrebovat roky, aby vypadala vubec nejak.
Dum vypada jako ceska verze domu Wesleyovych z HP. Vsude mozne nejake prapodivne pristavby a nastavby. Hruza.
Kdyby si najali nejakeho renomovaneho architekta, tak jim za velke financni investice z toho asi udela neco pekneho, ale silne pochybuju, ze zakladatelka ma v planu tolik do te barabizny investovat.
@PinkiePieCutie ve video prohlídce se na vteřinu mihne sklep a ten teda není suchý ani náhodou. Asi proto není vůbec ve fotkách. Ani se nedivím, že tuhle hrůzu inzerují už rok