Dům u statku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.5.19 11:56
@pikola píše:
Ne, vůbec nic. Vy jste asi ideální kupci pro ten barák :jazyk:
Jen se ptam nerozumime tomu
@Prof. Farnsworth píše: Že česky se to píše „měsíc“?

Ne komentuj když se ti to nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.5.19 11:56

@pikola tak to by mne taky zajímalo, co to bylo za odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 11:57
@pikola píše:
To byl odkud ten odborník?

To byl nějaki známý od kolegine z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
4.5.19 11:57
@Tichošlápek píše:
@pikola tak to by mne taky zajímalo, co to bylo za odborníka

Asi nějaký od realitky :mrgreen: paninko to je jako nový, stačí jen vymalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.5.19 11:58

Tak podle těch fleků na stropě tam nejspíš zatéká. Celé je to naleštěná bída - starý barák na kterém se jen vymalováním a plovoucími podlahami zakryly velké problémy. Bude to vlhké, půjde to špatně vytopit (tj. vysoké náklady na topení), rákosové stropy, elektrické rozvody bude třeba vyměnit, pokud tam zatéká, bude třeba vyměnit střechu (možná ne hned, ale časem). Proč u inzerátu nejsou fotky z patra (co nechtějí ukázat)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
4.5.19 11:58

Té rekonstrukce bych se až tak nebál, také jsem jí dělal…dá se to dělat postupně a přitom bydlet a ten dům má dle fotky celkem solidní dispozici /teda doufám, že k tomu není ten statek/, ale jak jsem psal daleko horší mně připadá lokalita s žádným aspoň trochu rozumným městem v blízkém okolí, železnicí atd…ta 3/4 hoďka je na věčně zacpané D1 teoretická a v podobné dojezdnosti, jak tady někdo poznamenal je v ČR několik měst nad 100 tis. obyvatel…z Liberce to mám na Černý Most podobně s busem každou 1/2 hodinu, ale stejně by to na každodenní dojíždění byl opruz…ale pro chovatele koní asi super…

• Citovat
  • Upravit
4.5.19 11:59
@Kriss Tina píše:
@Mravenecekkk jestli nemáte peníze, tak se do baráku nepoustejte. Tohle je sebevražda. Čím levnější pořizovací cena, tím je to podezrelejsi a tím víc penez do toho nacpete. Co budeš dělat až budes mít koupenou takovou ruinu a bude ti to padat na hlavu?? Zvlášť jestli tomu nerozumíte a budete potřebovat pomoc řemeslníků, tak tam necháte majlant. Radši šetřete, kupte menší pozemek a nechte si postavit dům nový, to se dá třeba kolem 3 milionů zvládnout :think: do tohohle byste nacpali víc…

Moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
4.5.19 12:00

@Prof. Farnsworth vimalovat a podkovy / zřejmě podkroví / je taky dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.5.19 12:01
@Mravenecekkk píše:
Aši máte pravdu ale my už nevíme kam dál protože máme málo peněz a baráky jsou drahy a na ty nemáme právě

S tímhle přístupem si můžete koupit nějaký zámek před rekonstrukcí - některé obce nabízejí zámky i za korunu. Co na tom, že to vyžaduje rekonstrukce za desítky (spíš stovky) milionů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
4.5.19 12:01

Hele, nikdo ti to nekoupí. Běž s tou nevyžádanou inzercí do míst, kam slunce nesvítí. Buďto troll nebo majitel, snažící se zbavit vlhké, plesnivé barabizny.

• Citovat
  • Upravit
13955
4.5.19 12:02
@pikola píše:
To není moc u Prahy. To je dost daleko od Prahy :mrgreen: za 45 min taky můžu být z Prahy v Ústí a není to okolí Prahy. Možná i v Drážďanech když pojedu rychle :jazyk:Příspěvek upraven 04.05.19 v 11:42

Tak v drazdanech ani omylem rychle :D to zas ne :D ale to Usti od cedule k ceduli za 40 minut uplne na pohodicku a neprekrocis rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
4.5.19 12:02
@Mravenecekkk píše:
Jen se ptam nerozumime tomu

Sami teď hledáme něco podobného a do tohohle bych nešla a o hledáme i dále od Prahy
a) je to strašně nedostupné- autobus do většího města 4× denně- budete otroci aut
b) dům mi nepřijde v tak šíleném stavu (byli jsme na mnohem horších), ale musíš dost zvážit, jesli máš šikovnýho chlapa, co to umí opravit sám. Ale jako pořádně upravit= předělat elektřinu, rozvody apod..nemyslím tím jen vymalovat. Co by mi vadilo je viditelná plíseň na fotkách, do toho bych nešla nikdy! Z fotky zvenku vypadá jedna stěna úplně vlhká- ale může to být jen blbě nafocené, fotky zevnitř- jakmile je u obvodovch zdí při zemi flek- žlutá/šedá/zelená, nebo odlupující se omítka- je to plíseň. Z fotek je navíc patrný plesnivý flek na stropě- nejspíš zatéká někde střecha.
c) Vadila by mi jímka (obzvlášť pokud v obci není kanalizace k napojení)= vysoké náklady na její vývoz a ještě víc by mi vadila voda ze studny (= dnes je velmi častý problém s nedostatkem vody, takže v létě můžete být bez vody a navíc to chce pravidelné robory vody) bez dostupnosti obecní vody.

• Citovat
  • Upravit
15409
4.5.19 12:03

K tomu inzerátu řeknu jen jedno: nechtěla bych to ani zadarmo…V příšerném stavu, za plotem obrovký kravín, jestli ne ještě něco horšího. Hlavě, že to má bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
@Prof. Farnsworth píše: Že česky se to píše „měsíc“?

Nevotravuj…vyučování ti ti začýná až pozýtřý… :think:

• Citovat
  • Upravit

Nevíte zda něco koupit do milionů nějakou chatu kde se dá celorocne bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat