Duolingo mi nevyhovuje, co jiného?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chtěla jsem se prosím zeptat, vy, kdo máte Duolingo, proběhly u vás také aktualizace?
Mě to ted denně tlačí at si zaktivuju verzi MAX, to by mě taky zajímalo, jestli někdo máte, jestli vám to přijde lepší než verze SUPER, kterou mám ted.
Jsou tam videohovory s Lily, to mě trochu děsí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše: Více
Jo, tu Super verzi furt tlačí, ale podle mě to za to nestojí. Dokonce mi videohovor s Lili nabídli zdarma asi jednu lekci a bylo to o ničem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše: Více
Mám normální bezplatnou verzi, a pořád tlačí SUPER, jinak otravné reklamy, limit srdcí 5, tak jsem si říkala, že si ten Super zaplatím, ale jestli tam zas tlačí Max, tak teda nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kopíruju od kamaráda, třeba to někomu pomůže…
Nekonečně trpělivý jazykový učitel 45 minut denně?
Když si zaplatíte chat GPT (500kč/měsíčně), tak máte pokročilý hlasový mód na cca 45 minut denně. Můžete s ním konverzovat česko/anglicky nebo česko/jakýkoliv jazyk. Zvládá oboje naráz. Konverzuje, vysvětlí, přeloží, 5× zopakuje atd.
Duolingo vás naučí jazyk jen pasivně (jsem na 600dní streak a stejně nemám pocit, že by mě to něco naučilo, i když asi něco jo), ale když to potom použijete aktivně v konverzaci, tak se teprve začnete pořádně posouvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanney7 píše: Více
Super mi vyhovuje, tu nabídku na Max prostě přeskakuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit