Duolingo recenze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanney
16.10.22 19:33
@Lama Lama píše:
Je i jinak. Na webu asi vždy. V apce někdo. Čím se to řídí, netuším.

Fakt? Pro mě ta verze Super stejně není, já bych u toho pak seděla furt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81500
16.10.22 19:49
@Hanney píše:
Fakt? Pro mě ta verze Super stejně není, já bych u toho pak seděla furt :mrgreen:

Tak lepší, než emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
17.10.22 00:16
@Hanney píše:
@Finkaa a co se přihlašovat normálně přes prohlížeč? Neomezené množství srdíček je jen ve verzi Super, jinak ne.

Ano, tak nezbude než aplikaci asi nepoužívat a otevírat i v mobilu přes prohlížeč. Zajímavé je, že kde jsem se posunula v mobilu přes prohlížeč, to se mi do aplikace přineslo, zbytek bohužel ne… Já vidím těch rozdílů mezi prohlížečovou/PC verzi a aplikací víc a zrovna ty srdíčka jsou jednou z nich. Taky je rozdíl v reklamě - v prohlížeči v mobilu žádná nebyla a třeba v apce sbírám drahokamy, v prohlížeči ligoty a každé má jinou barvu a ani se mi jejich počet neshoduje…
Kdyby někdo přišel na to, jak přenést pokrok mezi apkou a PC verzí, budu ráda, když dá vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
17.10.22 07:07
@Finkaa píše:
Ano, tak nezbude než aplikaci asi nepoužívat a otevírat i v mobilu přes prohlížeč. Zajímavé je, že kde jsem se posunula v mobilu přes prohlížeč, to se mi do aplikace přineslo, zbytek bohužel ne… Já vidím těch rozdílů mezi prohlížečovou/PC verzi a aplikací víc a zrovna ty srdíčka jsou jednou z nich. Taky je rozdíl v reklamě - v prohlížeči v mobilu žádná nebyla a třeba v apce sbírám drahokamy, v prohlížeči ligoty a každé má jinou barvu a ani se mi jejich počet neshoduje…
Kdyby někdo přišel na to, jak přenést pokrok mezi apkou a PC verzí, budu ráda, když dá vědět.

Vše co popisuješ mi přijde běžný rozdíl mezi apkou a prohlížečem ( srdíčka, lingoty) co je rozdíl v pokroku? Nemůžeš udělat screenshoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
17.10.22 10:13
@Finkaa píše:
Kdyby někdo přišel na to, jak přenést pokrok mezi apkou a PC verzí, budu ráda, když dá vědět.

Koukla jsem na nějaké diskuze a je to celkem zajímavý, třeba dva lidi s appkou mají rozdílnou verzi. Co tam psali, snad by pomohlo sjednotit prohlížeče. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3253
17.10.22 21:33

@Lama Lama Pokrokem myslím splněné cvičení/oblasti, protože když splním cvičení otevřou se mi další cvičení… Takže když splním cvičení v PC v aplikaci jsou pořád na nižší úrovni, opačné mi to funguje - cvičení splněné v apce se v PC promítnout. Ale vlastně mi to zcela znemožňuje obě formy kombinovat, což mě mrzí a rády bych je kombinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze