Duolingo recenze
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Hanney píše:
Fakt? Pro mě ta verze Super stejně není, já bych u toho pak seděla furt
Tak lepší, než emimino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanney píše:
@Finkaa a co se přihlašovat normálně přes prohlížeč? Neomezené množství srdíček je jen ve verzi Super, jinak ne.
Ano, tak nezbude než aplikaci asi nepoužívat a otevírat i v mobilu přes prohlížeč. Zajímavé je, že kde jsem se posunula v mobilu přes prohlížeč, to se mi do aplikace přineslo, zbytek bohužel ne… Já vidím těch rozdílů mezi prohlížečovou/PC verzi a aplikací víc a zrovna ty srdíčka jsou jednou z nich. Taky je rozdíl v reklamě - v prohlížeči v mobilu žádná nebyla a třeba v apce sbírám drahokamy, v prohlížeči ligoty a každé má jinou barvu a ani se mi jejich počet neshoduje…
Kdyby někdo přišel na to, jak přenést pokrok mezi apkou a PC verzí, budu ráda, když dá vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa píše:
Ano, tak nezbude než aplikaci asi nepoužívat a otevírat i v mobilu přes prohlížeč. Zajímavé je, že kde jsem se posunula v mobilu přes prohlížeč, to se mi do aplikace přineslo, zbytek bohužel ne… Já vidím těch rozdílů mezi prohlížečovou/PC verzi a aplikací víc a zrovna ty srdíčka jsou jednou z nich. Taky je rozdíl v reklamě - v prohlížeči v mobilu žádná nebyla a třeba v apce sbírám drahokamy, v prohlížeči ligoty a každé má jinou barvu a ani se mi jejich počet neshoduje…
Kdyby někdo přišel na to, jak přenést pokrok mezi apkou a PC verzí, budu ráda, když dá vědět.
Vše co popisuješ mi přijde běžný rozdíl mezi apkou a prohlížečem ( srdíčka, lingoty) co je rozdíl v pokroku? Nemůžeš udělat screenshoty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa píše:
Koukla jsem na nějaké diskuze a je to celkem zajímavý, třeba dva lidi s appkou mají rozdílnou verzi. Co tam psali, snad by pomohlo sjednotit prohlížeče. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama Pokrokem myslím splněné cvičení/oblasti, protože když splním cvičení otevřou se mi další cvičení… Takže když splním cvičení v PC v aplikaci jsou pořád na nižší úrovni, opačné mi to funguje - cvičení splněné v apce se v PC promítnout. Ale vlastně mi to zcela znemožňuje obě formy kombinovat, což mě mrzí a rády bych je kombinovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt? Pro mě ta verze Super stejně není, já bych u toho pak seděla furt