Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brala jsem take na upravu cyklu,ale ne za ucelem otehotneni.Jediny efekt to melo,ze jsem byla na zabiti(asi vedlejsi ucinek).
Ale cyklus se mi neupravil a jede si dal svou.
@Toma18 ja jsem ho odmitla brat. Dr mi ho dal za ucelem otehotneni, presto ze jsem mu rikala ze ptoblem bude nekde jinde. Cyklus se mi upravil po kontryhelu a nosifolu.
@Toma18 píše:
Ahoj holky, doktorka mi dala duphaston na úpravu cyklu, protože po vysazeni HA mam více jak ctyri měsíce rozhozeny cyklus. Pomohlo vám to a podařilo se vám presto otěhotnět?
Ahoj tak já už ho beru přes rok a pořád nic akorát mi pomohl na úpravu cyklu
@Toma18. Brala jsem ho asi osm měsíců na úpravu cyklu, což se povedlo. Ale otěhotněla jsem hned, jak jsem ho vysadila… myslím, ze mi bránil v ovulaci.
![]()
Dostala sem Duphaston na úpravu cyklu. Byla sem po něm nafouklá a neskutečně protivná. Doktorka pak vyměnila za Utrogestan, po kterym jsem byla zase unavená, což se v kombinaci se školou fakt nedalo. Teď mám tabletky drmku a piju čaj z kontryhele. Cyklus nemám pravidelný, ale celkem se to srovnalo a už se mi nestává, že bych třeba 3 měsíce nemenstruovala vůbec. Vliv na těhotenství nemůžu posoudit, nesnažila sem se otěhotnět ![]()
Krásný den, přidávám se k vám. Snažíme se skoro rok a jelikož jsem teď vždy dva dny před MS špinila, tak jsem dostala od Dr. Duphaston. Máte s tím některá zkušenosti? Doktor mi řekl přesně který den ho mám začít brát (dva dny po ovulaci, aby ji to neblokovalo a zároveň udrželo případné uhnízdění) + se léčím se štítnou žlázou. Brala jsem euthyrox 50 a doktorka mi ho před týdnem zvedla na Letrox 75, prý to kolikrát pomůže. Jinak tedy jsem dnes 15DC. OVU byla včera a od zítra začínám brát ten Duphaston. Tak se modlím, že by to teď konečně vyšlo 🙂