Dušičky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
2.11.13 09:48

Jste mě tady rozbulely…Odcházím raději vařit oběd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.11.13 09:50
@Verca1989 píše:
@mejdylko mrzí mě to :hug: nám loni v září nečekaně umřela babička, ležela v nemocnici kvůli problémům s plícemi, v pondělí jsem s ní ještě mluvila a prý ji už pustí domů, byla v pohodě, veselá…a v úterý najednou zpráva o mrtvici, umělý spánek a v pátek byl konec :( Bylo jí teprve 66, naši malou si užila pouhého půl roku. Doteď jsem se s tím nesrovnala a asi nikdy nesrovnám, kdyby už byla opravdu starší, brala bych to jinak ale tohle nejde…odpoledne se chystám na hřbitov a nedávám to už teď :,(

Byla hrozně mladá,66 je moc málo. Děda měl 68.Nechápu to, ale je krásný, že babička malou viděla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 09:50

@Mišmiš já věřím, že až to bude nějakej ten rok po jeho smrti, že to bude lepší, ale tohle jsou první dušičky, první Vánoce… uff bude to asi mazec. Maminka dnes přijede a bude celou dobu snámi, nechci aby byla sama… taky se drž. Je mi to líta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.11.13 09:51

Tak aspoň trošku pro rozveselení…já vzpomínám na svůj tel, který jsem včera utopila v záchodě :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.11.13 09:53

Je zvláštní, že celý rok je nám smutno po těch, kteří už s náma nejsou, ale pokaždé hlavně na dušičky to na všechny tak jaksi dopadne. někdy mám pocit, jakoby ten den (myslím dušičky) byli tady s náma. možná je to jen sugesce, ale prostě mám POCIT, že tady je babi i děda, teta. a hodně blbý přirovnání-naše milovaná psí kamarádka :,(.ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

@Tom-Jerry to je mi moc líto. :( máš tam celou armádu andílků strážných… já teda mám jen mamku i když rodina žije, ale dlouhá léta spolu nekomunikujeme. Takže jsme taky sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

Dusicky jdou naprosto mimo mě. Samozřejmě jsou lidé, na které myslím ale to tak průběžně celý rok. Dnes nepociťuji žádnou kulminaci smutku.
Chceš-li plakat, plač. Chceš-li vzpomínat, vzpomínej. Posílám objetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 09:54

@wildcherry ty jsi šikovná. To už jsi druhá tenhle týden :D kamarádka utopila svůj novej tel za 16 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.11.13 09:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.11.13 09:55
@Rybička85 píše:
Je zvláštní, že celý rok je nám smutno po těch, kteří už s náma nejsou, ale pokaždé hlavně na dušičky to na všechny tak jaksi dopadne. někdy mám pocit, jakoby ten den (myslím dušičky) byli tady s náma. možná je to jen sugesce, ale prostě mám POCIT, že tady je babi i děda, teta. a hodně blbý přirovnání-naše milovaná psí kamarádka :,(.ach jo.

Mám to stejně. A dnešní počasí (u nás je mlha, zima, sychravo) to jen podtrhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 09:56

@MaDoRaBe děkuju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.11.13 09:58

Dneska je proste blbej den, ale zivot jde dal a mi nic s tim neudelame, asi to tak melo byt :nevim:

Příspěvek upraven 02.11.13 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 09:58

@Verca1989 achjo to je mi líto. Moc se dneska drž…jí bylo opravdu málo. :( mé babičce je skoro 84 a děsím se dne, kdy to potká i jí. Strašně moc pro mě znamená a nedokážu představit, že tu prostě nebude… nechci na to ani myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.11.13 09:59

Je to asi divný, ale babičce, když má děda narozeniny a svátek, tak si voláme, píšeme, jako že prostě přeji ji. Přeci jen, byl to děda, ale pro ni celoživotní partner…máme krásný vztahy v rodině. Bych ji zavolala i teď, no ale nemůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 10:00

@Tom-Jerry asi jo. Tak brácha si svůj odchod naplánoval sám a já pořád přemýšlím, co se dalo udělat jinak. Ale asi nedalo. Prostě to tak mělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová