Dušičky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JellyBean
2.11.13 23:39

No a zapaleni svicek dopadlo dobre…kdyz jsme sli dolu pod most, tak jsem myslela, ze to neustojim a dostanu zachvat place, ale nastesti dobre, pri zapalovani ukapla slza, ale spis jsem tak jako vzpominala. Hlavne kdyz jsem tsla pod tim mostem a koukala nahoru, tak mi behal mraz po zadech. Je to silena vyska a skocit dolu, na to musi byt hodne velika odvaha. A on prost jen tak sel, dokouril cigaretu a bez rozmyslu skocil :( (bylo to zachyceno na kamerach) :( bylo mi z toho z toho uplne divne, kdyz jsem se predstavila jak leti…kazdopadne jsme se byli vecer jeste podivat z mostu a svicky stale horely, tak jsem mela radost, ze bezdomovci ani nikdo ji je neznicily.

• Citovat
  • Upravit
2143
3.11.13 07:17

@Ms.Blueberry kdyz mi Petula pred tema dvema roky odesla, tak jsem si na predlokti nechala vytetovat v italstine vetu. Mnozi z tech co ziji by zasluhovali smrt a mnozi z tech co zemreli by si zaslouzili zit. Mozna to zni drsne ale podle me to je pravda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.11.13 07:40

@Ms.Blueberry tak to je mazec 8o tys ty kamerový záznamy viděla??? My měli jít dneska na mši. Mámina kamarádka je věřící a chtěla za něj nechat sloužit mši, ale máma má rýmu a malej kašle. Tak radši nepůjdeme. Ale v 9 kdy to začne, tak zapálíme svíčku. Jsi moc statečná, vzládla jsi to. Uvidíš, že bude rok od roku líp. Hlavně že máme ty svoje dětičky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.11.13 08:34
@snikinka píše:
@Ms.Blueberry kdyz mi Petula pred tema dvema roky odesla, tak jsem si na predlokti nechala vytetovat v italstine vetu. Mnozi z tech co ziji by zasluhovali smrt a mnozi z tech co zemreli by si zaslouzili zit. Mozna to zni drsne ale podle me to je pravda. :pankac:

Drsne to je, ale pravdive taky :pankac: ja to nechapu, proc je to takhle nespravedlive, ale bohuzel on cely zivot je nespravedlivy :?

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
3.11.13 08:37
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry tak to je mazec 8o tys ty kamerový záznamy viděla??? My měli jít dneska na mši. Mámina kamarádka je věřící a chtěla za něj nechat sloužit mši, ale máma má rýmu a malej kašle. Tak radši nepůjdeme. Ale v 9 kdy to začne, tak zapálíme svíčku. Jsi moc statečná, vzládla jsi to. Uvidíš, že bude rok od roku líp. Hlavně že máme ty svoje dětičky. :)

Nn, nevidela a asi bych ani nechtela, bylo by to jeste horsi…pokud jste nastydly, tak to nema cenu lamat pres koleno, hlavne, ze na nej vsichni myslite :hug: A uzijte si krasnou oslavu narozenin ;) jaky jsi delala dort?

• Citovat
  • Upravit
11370
3.11.13 10:28

@Ms.Blueberry děkujeme moc… čekáme až se vzbudí taťka, pak půjde spát malej. Pak si uděláme obýde, dáme dortíka a možná pojedeme odpoledne za kamarádkou. Ale to ještě nevim, když je takhle hnusně…
No hele dělala jsem nepečený dort. Na dno dortový formy piškoty, na to krém z uvařenýho kokosovýho pudinku a tvarohu, na to dokolečka broskve a doprostřed borůvky, pak zas piškoty, zase krém a nahoru pokrajích jsem dala rozkrojené na půlky červené hroznové víno. Odpoledne odendám ty okraje dortový formy (krásně to ztuhlo) a jogurtem nebo lipánkem přilepím takový ty trubičky s vanilkou (bude to vypadat jako košík). Do prostřed pak prdnu 2 marcipánový postavičky, svíčku do tvaru jedničky a ještě dozdobím hroznem. A je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.11.13 11:09
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry děkujeme moc… čekáme až se vzbudí taťka, pak půjde spát malej. Pak si uděláme obýde, dáme dortíka a možná pojedeme odpoledne za kamarádkou. Ale to ještě nevim, když je takhle hnusně…
No hele dělala jsem nepečený dort. Na dno dortový formy piškoty, na to krém z uvařenýho kokosovýho pudinku a tvarohu, na to dokolečka broskve a doprostřed borůvky, pak zas piškoty, zase krém a nahoru pokrajích jsem dala rozkrojené na půlky červené hroznové víno. Odpoledne odendám ty okraje dortový formy (krásně to ztuhlo) a jogurtem nebo lipánkem přilepím takový ty trubičky s vanilkou (bude to vypadat jako košík). Do prostřed pak prdnu 2 marcipánový postavičky, svíčku do tvaru jedničky a ještě dozdobím hroznem. A je to :)

Ty jo, to zni hodne dobre a ty nepeceny jsou kolikrat lepsi jak peceny :pankac: Musi to i krasne vypadat.

• Citovat
  • Upravit
11370
3.11.13 11:22

@Ms.Blueberry až bude hotový, tak ti pošlu fotku. Jako já ten krém včera jedla samotnej jak to bylo dobrý :D máma mě musela krotit. Prckovi jsem dala líznout a chutnalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.11.13 13:04
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry až bude hotový, tak ti pošlu fotku. Jako já ten krém včera jedla samotnej jak to bylo dobrý :D máma mě musela krotit. Prckovi jsem dala líznout a chutnalo. ;)

Jee, tak to se tesim na foto :)

• Citovat
  • Upravit
11370
3.11.13 13:48

@Ms.Blueberry tak to jsou moje výtvory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.11.13 20:47
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry tak to jsou moje výtvory :)

No to je parada :potlesk: jsi sikulka! A urcite to muselo byt moc dobre.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová