Dušičky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
2.11.13 10:01
@Rybička85 píše:
Je zvláštní, že celý rok je nám smutno po těch, kteří už s náma nejsou, ale pokaždé hlavně na dušičky to na všechny tak jaksi dopadne. někdy mám pocit, jakoby ten den (myslím dušičky) byli tady s náma. možná je to jen sugesce, ale prostě mám POCIT, že tady je babi i děda, teta. a hodně blbý přirovnání-naše milovaná psí kamarádka :,(.ach jo.

taky to tak citim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.11.13 10:02
@mejdylko píše:
@Tom-Jerry to je mi moc líto. :( máš tam celou armádu andílků strážných… já teda mám jen mamku i když rodina žije, ale dlouhá léta spolu nekomunikujeme. Takže jsme taky sami.

to mam, proto si moc vazim sveho partnera, ktereho bych nemenila za nic na svete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.11.13 10:09

Mejdylko Ahoj :mavam: Uz jsme si jednou psaly v mnou zalozene diskusi prave na tohle tema :( Je mi hodne podobne jako tobe…myslim na nej kazdy den, ale dnes o ten dusickovy jeste o to vice. Vcera vecer jsem si zase dost pobrecela, kdyz jsem vzpominala a neubranim se tomu ani dneska. Svicku pujdeme dneska zapalit…nema bohuzel hrob, takze pujdeme na misto, kde se vsechno stalo a svicku zapaleime tam. Je to pod mostem a trochu se obavam, ze tam svicka moc dlouho nevydrzi, protoze tam pusobi bezdomovci, ale aspon o ten pocitm ze si vzpomenem a svicku zapalime. Treba budem prekvapeni a priste ji tam najdem, kdo vi :nevim: Je mi neuveritelne smutno, tezko, zaroven hrozne prazdno a pokousi se i me takovy ten vybuch place, ketry kdyz se rozjede, tak nejde zastavit :( ale snazim se drzet. Sice to hrozne boli, ale me by to byt hezka vzpominka, takze se snazim myslet na ty hezke veci a snazim se ovladat. Rikam si, ze takovy konec si vybral sam a treba tedy pro to mel duvod i kdyz neskutecne ublozil lidem kolem nej a tak snad je mu ted dobre. Rika se mi to hrozne tezko, dala bych cokoli, aby tady byl s nama, ale bohuzel nejde to a tak nezbyva nic jineho nez opravdu hezky vzpomina, doufat, ze jim je dobre a verit, ze se na nas shora nekde usmivaji. My bychom se radi usmivali na ne, ale bohuzel nejde to :,( Mejdylko drz se!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
2.11.13 10:09

Mejdýlko moje

Zlato, už jím je dobře..mě umřelA BABIČKA 26.10.2012..MALÉ NATÁLCE byli přesně 2 měsíce, kojila jsem a volala mi máma, málem jsem se zhroutila, bylo to náhle, ten večer co umřela se mi blbě spalo… :,( Neustále se mi o ní zdá, děsí mě ve snech, byla se semnou ve snu po pohřbu rozloučit… :hug: :,( Stále to nezvládám..

• Citovat
  • Upravit
4637
2.11.13 10:10

A taková maličká rada… Rozsviťte svíčky, lucerničky i pro sebe. Do Slunovratu zbývá měsíc a půl a stejně tolik od něj, než pocítíme návrat světla. Bude teď pár měsíců tma, tak sviťme a přemůžeme tak temnotu venku i v nás. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.11.13 10:12
@Ms.Blueberry píše:
Mejdylko Ahoj :mavam: Uz jsme si jednou psaly v mnou zalozene diskusi prave na tohle tema :( Je mi hodne podobne jako tobe…myslim na nej kazdy den, ale dnes o ten dusickovy jeste o to vice. Vcera vecer jsem si zase dost pobrecela, kdyz jsem vzpominala a neubranim se tomu ani dneska. Svicku pujdeme dneska zapalit…nema bohuzel hrob, takze pujdeme na misto, kde se vsechno stalo a svicku zapaleime tam. Je to pod mostem a trochu se obavam, ze tam svicka moc dlouho nevydrzi, protoze tam pusobi bezdomovci, ale aspon o ten pocitm ze si vzpomenem a svicku zapalime. Treba budem prekvapeni a priste ji tam najdem, kdo vi :nevim: Je mi neuveritelne smutno, tezko, zaroven hrozne prazdno a pokousi se i me takovy ten vybuch place, ketry kdyz se rozjede, tak nejde zastavit :( ale snazim se drzet. Sice to hrozne boli, ale me by to byt hezka vzpominka, takze se snazim myslet na ty hezke veci a snazim se ovladat. Rikam si, ze takovy konec si vybral sam a treba tedy pro to mel duvod i kdyz neskutecne ublozil lidem kolem nej a tak snad je mu ted dobre. Rika se mi to hrozne tezko, dala bych cokoli, aby tady byl s nama, ale bohuzel nejde to a tak nezbyva nic jineho nez opravdu hezky vzpomina, doufat, ze jim je dobre a verit, ze se na nas shora nekde usmivaji. My bychom se radi usmivali na ne, ale bohuzel nejde to :,( Mejdylko drz se!!! :hug:

Omlouvam se za chyby a preklepy, ale pri psani jsem se placi neubranila :,(

• Citovat
  • Upravit
RUR
15
2.11.13 10:14

@mejdylko Škoda, že se tohle plánovat nedá. Z takového plánovaného smíchu bývá někdy jedna velká křeč. Chápu, že chceš kvúli prckovi. Mně se osvědčilo přijímat smutek, když přijde, pozitivně - jako něco, co mě nemá zdeptat, jako něco, co pomůže. O to dříve pak odejde. Blbě se to popisuje, napsaný to zní dementně. Brácha by byl rád, že na něj vzpomínáš, byl by jistě rád i za pár upřímných slz, ale nebyl by rád, že Tě smutek zžírá a deptá. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 10:30

@Ms.Blueberry drž se… je to tak smutné. :( vím že jsme si psaly a doufám, že časem bude o maličko líp. Plakej, já bulela snad hodinu. Teď už jsem se trošku dala do kupy. Malej potřeboval přebalit, dal si jogurt, napil se a teď kouká na pohádku. Je to moje záchrana odevšeho. Myslím na tebe, jsi moc statečná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 10:32

@Sandra752 :,( kočko… mě brácha taky navštěvuje, dřív se mi zdálo že ho vidím po tom aktu co udělal, ale teď ke mě chodí jako když byl malinkej a byly jsme děti. Hrajeme si na zahradě a jsme zas spolu.. to je mi pak tak hezky když se vzbudím. Jsi silná holka, musíme to zvládnout, kvůli naším drobečkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 10:34

@RUR máma trochu fušuje do ezoteriky a přišla s takovou verzí, že když pláčeme my tady na zemi, tak jejich duše tam nahoře jsou smutné a trpí, porotože jim je tam moc dobře a krásně a to že pláčeme je drtí. Tak se snažím na něj myslet jen pozitivně. Ale dneska mě to nějak přemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.11.13 10:37
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry drž se… je to tak smutné. :( vím že jsme si psaly a doufám, že časem bude o maličko líp. Plakej, já bulela snad hodinu. Teď už jsem se trošku dala do kupy. Malej potřeboval přebalit, dal si jogurt, napil se a teď kouká na pohádku. Je to moje záchrana odevšeho. Myslím na tebe, jsi moc statečná :hug:

Ja take stale doufam, ze bude o neco lepe…je to 5 mesicu a me to prijde pomalu furt stejne :zed: Uz to neni tak, ze pri kazdem vzpomince bulim, ale opravdu na nej myslim kazdy den a kolikrat si i predstavuju jake by to bylo, kdyby tady byl :zed: Kdyz se treba neumimi rozhodnout, tak si vzpomenu na nej jak by to udelal on, co by rekl a tak podobne, kolikrat si prijdu jak blazen :oops: a nekdy mam i pocit, ze je tady s nama :oops: docela dost verim na nadprirozeno a podobne veci. Jeste, ze ty prcky mame vid? Taky jsi hodne statecna :hug: Verim, ze tohle obdobi prekoname. Ono vlastne musime, jinak to ani nejde a uz je na kazde z nas jak…ja sice brecim, ale zatim my to jde pojmout v tech veselych vzpominkach a doufam, ze to tak zustane. Musim to pro nej vydrzet, urcite by nebyl rad, kdybych se nejak hodne utapela. Jen mam strach z toho, az pujdem zapalovat tu svicku…Mejdylko moc diky za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
16989
2.11.13 10:41

Nejde nemyslet na andílka každý den, ale dnes se chci vybrečet-né, protože jsou Dušičky, ale protože se blíží výročí narození a v ten den chci být veselá.. Na druhou stranu se snažím pořád něco dělat, abych na to myslet nemusela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 10:42

@Ms.Blueberry poplač si, když to potřebuješ, slzy to spláchnou a bude líp. Určitě. Budu na tebe moc myslet. :hug: já dneska jedu na nákup odpoledne do Prahy, pak budu dělat dort pro malýho a bude tu maminka, tak bude malinko líp. Ještě vzpmínám na to, co bylo před rokem touhle dobou, to jsem rodila :) zítra bude oslava, tak zas budou jiné myšlenky. Zvádneme to, časem se ta bolest otupím, ale nikdy nezpomeneme. Pořád tu jsou snámi, já věřím že nás brácha hlídá a je tu s námi, když je nám fajn a i když je mi ouzko. Nechci se trápit, nechci aby cítil tu bolest tam nahoře, protože už je mu dobře. To jen my se s tím musíme vyrovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 10:46

@Králičice :hug: drž se, užijte si s malinkou oslavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.11.13 10:55
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry poplač si, když to potřebuješ, slzy to spláchnou a bude líp. Určitě. Budu na tebe moc myslet. :hug: já dneska jedu na nákup odpoledne do Prahy, pak budu dělat dort pro malýho a bude tu maminka, tak bude malinko líp. Ještě vzpmínám na to, co bylo před rokem touhle dobou, to jsem rodila :) zítra bude oslava, tak zas budou jiné myšlenky. Zvádneme to, časem se ta bolest otupím, ale nikdy nezpomeneme. Pořád tu jsou snámi, já věřím že nás brácha hlídá a je tu s námi, když je nám fajn a i když je mi ouzko. Nechci se trápit, nechci aby cítil tu bolest tam nahoře, protože už je mu dobře. To jen my se s tím musíme vyrovnat…

Mame podobne plany…take odpoledne jedem na nakup do Prahy a snad prijdu na jine myslenky. Nebo ne jine, asle proste, ze se zbavim toho place a budu se zase spis usmivat, tak by si to pral :pankac: Je dobre, ze se dneska necim zamestnas! Ono je to potreba a dalsi plus je, ze budes mit u sebe maminku. Neci pritomnost je v tomhle velika pomoc, ale to ti nemusim psat, to znas sama ;) Tvemu,,malickemu,, preji dopredu vsechno nejlepsi ka narozeninam, hodne stesti, zdravi, lasky a spokojeny zivot vam vsem :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová