Dušičky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
2.11.13 10:59

@Ms.Blueberry děkujeme moc… byl to dlouhý a namáhavý porod, ale stálo to za to. Je to sluníčko moje šikovný :) teď půjdu vzbudit přítele, ohlídá malýho a já půjdu uklohnit něco dobrýho a pak budem čekat na mamku. Zítra si uděláme hezkej den… svíčka pomalu dohořívá, musím zapálit novou. Je mi už malinko líp, ty největší slzy už odešly. A u tebe snad taky bude dnes líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
2.11.13 11:23

Ahoj, taky pujdu dnes zapalit svicku. v zari to byly dva roky, co mi po tezkym boji s rakovinou umrela ma nejlepsi kamaradka. :,( jsem ji moc vdecna a jsem moc smutna, ze jsem ji to nemohla rict, protoze diky tomu ze zemrela jsem potkala sveho manzela.oni se znali a kdyz se manzel dozvedel, ze umrela, poslal mi zpravu se zadosti, zda bych na pohreb za nej koupila kytici.byl tou dobou pracovne v zahranici.pak se vratil a vezl mi penize za tu kytici a od te doby jsme spolu.zari mame osudove, poznali jsme se, dalsi zari byla svatba a dalsi zari se mela narodit nase dcera, ale kvuli preeklampsii musela ven o mesic drive. :) mrzi me, ze ji nikdy nepozna. :,( byla proste skvela, plna pozitivni energie. s jejim odchodem odesel i kus meho ja.ale diky ni mam skveleho manzela a nadhernou dceru a spoustu veci naucila i meho syna, ktery i kdyz je mu teprve sest let na ni taky casto mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.11.13 11:27
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry děkujeme moc… byl to dlouhý a namáhavý porod, ale stálo to za to. Je to sluníčko moje šikovný :) teď půjdu vzbudit přítele, ohlídá malýho a já půjdu uklohnit něco dobrýho a pak budem čekat na mamku. Zítra si uděláme hezkej den… svíčka pomalu dohořívá, musím zapálit novou. Je mi už malinko líp, ty největší slzy už odešly. A u tebe snad taky bude dnes líp. :hug:

To je dobre, clovek musi mit program :pankac: take uz je mi o neco lepe. Jsem moc rada za nas obe! Nejhorsi me ceka…je mi jasne, ze az pujdu pod most zapalit tu svicku, tak si hned budu predstavovat jak tam lezel a podobne veci :zed: :,( ale musim to ustat! Mas zapalenou svicku jen doma a nebo se taky chystat na hrbitov?

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
2.11.13 11:30
@snikinka píše:
Ahoj, taky pujdu dnes zapalit svicku. v zari to byly dva roky, co mi po tezkym boji s rakovinou umrela ma nejlepsi kamaradka. :,( jsem ji moc vdecna a jsem moc smutna, ze jsem ji to nemohla rict, protoze diky tomu ze zemrela jsem potkala sveho manzela.oni se znali a kdyz se manzel dozvedel, ze umrela, poslal mi zpravu se zadosti, zda bych na pohreb za nej koupila kytici.byl tou dobou pracovne v zahranici.pak se vratil a vezl mi penize za tu kytici a od te doby jsme spolu.zari mame osudove, poznali jsme se, dalsi zari byla svatba a dalsi zari se mela narodit nase dcera, ale kvuli preeklampsii musela ven o mesic drive. :) mrzi me, ze ji nikdy nepozna. :,( byla proste skvela, plna pozitivni energie. s jejim odchodem odesel i kus meho ja.ale diky ni mam skveleho manzela a nadhernou dceru a spoustu veci naucila i meho syna, ktery i kdyz je mu teprve sest let na ni taky casto mysli.

Krasny a bohuzel smutny pribeh :( Je mi lito, ze kamaradka boj s rakovinou prohrala. Ted je tolik tatkto nemocnych :( Ten na koho myslim ja si prave kvuli rakovine zivot vzal :( je to hodne zakerna nemoc :( a v nasi rodine ted takyjeden clovek s touto nemoci bojuje :( stale verim, ze to dobre dopadne…je mi lito, ze u tve kamradky to tak nebylo :(

• Citovat
  • Upravit
11370
2.11.13 12:12

@Ms.Blueberry prosim tě, brácha leží docela daleko. Je ve Dvoře Královým rozptýlený na paloučku a my bydlíme u Prahy a vzhledem k počasí a dálce, nemá cenu tam jet. Je to pro nás dost finančně nákladné a ještě musíme dělat ty věci na oslavu. To bychom nezvládli. Já nepotřebuji tam jezdit, já na něj myslím pořád. Plánujeme tam cestu v létě a pak zůstat u přibuzných, co tam mají kousek chlupu, ať se to fakt vyplatí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
2.11.13 12:14

@Ms.Blueberry jj,je to zakerna nemoc. jeden boj s ni vyhrala, ale bohuzel se presne po roce vratila zpet a uz neslo nic delat. :,( metastaze mela v celem brise.ona to ani nevedela, jen my kamaradi a rodina.byla moc sina bojovnice a chtela zit, ale bohuzel ji nebylo prano. :,( ted vim, ze ji je nahore v nebicku lip a tady by se jen trapila. je mi lito, ze jsi taky zazila smrt pro tebe blizkeho cloveka a budu doufat, ze tvuj pribuzny, ktery s touto nemoci bojuje tu mrchu porazi :hug: musime byt silne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.11.13 12:20

@snikinka to je mi moc líto. :( achjo… babičce umřeli na rakovinu oba manžele. Byla dvojnásobna vdova už v 58 letech. Týden po úmrtí mýho dědy, máma zjistila, že je těhotná a čeká mě. Takže děda ani nevěděl, že bude děda… první manžel babičce umřel na rakovinu celýho vnitřku. Dělal v Jáchymově v uranových dolech (komančové ho zařeli, protože byl proti nim) a celýho ho to uvnitř sežralo. Umřel babičce v náručí… můj děda měl silnej cukr (hodně i pil a kouřil) nakonec měl rakovinu močového měchýře. Umřel v jeho 69 letech. Jeho dcera (moje teta) teď je na tom úplně stejně. Je jí 65. Doufám, že nás tohle mine. Musí to být hrozný. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.11.13 12:35

@mejdylko Ahoj mejdýlko, dík za tuhle diskusi, není nad to se vykecat.. Mám to úplně stejně, jen to není brácha, ale mamka.. Umřela letos na konci února, během šesti týdnů nám zmizela před očima.. Naše holčička se narodila na začátku srpna, takže od čtvrtého měsíce jsem řvala a řvala a upla se na miminko a skrze ten smutek se děsně bála, že maličká tím bude poznamenaná.. Naštěstí je to veselý miminko a pomáhá mi úplně nejvíc všechno zvládat.. Táta to hodně špatně nesl, vůbec nezvládá stres a jakjékoli změny a přišlo tohle.. byl skrze svý trápení hnusnej i na mně.. :,( Co se týče vánoc, vcelku se děsím toho, co bude, loni jsme byli s našima a s mužským společně u nich, dalším dárkem pod stromek bylo mé těhotenství.. Představa, že je tam letos taťka sám, nebo my u něj, mně děsí - to bych zas nezvládla já.. Myslela jsem, že s narozením vnučky se to zlepší, ale teď má nějakou krizi, o vánocích u nás doma zatím nechce ani slyšet.. :( Nejvíc je mi líto, že už jsem mamce nestihla říct, to, co jsem si uvědomila a poznala až ve chvíli, kdy jsem se taky stala mámou.. Až moc pozdě jsem pochopila tu její větu, když se bála mě pouštět na disko a pod., „Počkej, to poznáš jednou, až budeš mít vlastní“ :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
2.11.13 13:42

@mejdylko jezis,to je hrozny :hug: nejhorsi je, ze odchazeji hodni lide a ti spatni tady strasi buh vi jak dlouho.tim urcite nikomu smrt nepreju, hold je to osud nas vsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.11.13 13:47

@snikinka Bůh prý k sobě bere nejprv ty, co má nejraději :( Jinak co jsem tak pročítala příspěvky tady, mrazí mě po těle, když přemýšlím nad rovnováhou života a smrti ve spoustě rodinách.. Někdo odejde, jiný přijde.. A já věřím, že duše se k sobě vrací, že se s mamkou zase setkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
2.11.13 14:11

@Anet13 asi to tak bude.ale hold takovy je zivot a bohuzel to nijak neovlivnime. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
2.11.13 14:21

@mejdylko me pred rokem touto dobou zemrel tatinek. Strasne se mi styska a jsem rada, ze mame nasi malou prdolku, dokaze mne rozptylit, kdyz je mi smutno. Drzela nas nad vodou, kdyz nam bylo nejhur. Mrzi me, ze si ji muj tatka moc neuzil (male budou tri roky), ani nevis jak. Ze mu nemuzu rict, jak roste, co umi. Ale verim, ze se na nas odnekud diva a vidi ji a to mi pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.11.13 23:25
@mejdylko píše:
@Ms.Blueberry prosim tě, brácha leží docela daleko. Je ve Dvoře Královým rozptýlený na paloučku a my bydlíme u Prahy a vzhledem k počasí a dálce, nemá cenu tam jet. Je to pro nás dost finančně nákladné a ještě musíme dělat ty věci na oslavu. To bychom nezvládli. Já nepotřebuji tam jezdit, já na něj myslím pořád. Plánujeme tam cestu v létě a pak zůstat u přibuzných, co tam mají kousek chlupu, ať se to fakt vyplatí. :)

Tak to je opravdu dalka…ale hlavni je, ze na nej myslis :hug:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
2.11.13 23:29
@snikinka píše:
@Ms.Blueberry jj,je to zakerna nemoc. jeden boj s ni vyhrala, ale bohuzel se presne po roce vratila zpet a uz neslo nic delat. :,( metastaze mela v celem brise.ona to ani nevedela, jen my kamaradi a rodina.byla moc sina bojovnice a chtela zit, ale bohuzel ji nebylo prano. :,( ted vim, ze ji je nahore v nebicku lip a tady by se jen trapila. je mi lito, ze jsi taky zazila smrt pro tebe blizkeho cloveka a budu doufat, ze tvuj pribuzny, ktery s touto nemoci bojuje tu mrchu porazi :hug: musime byt silne. :hug:

Tak to je mi opravdu moc lito :( clovek si mysli, ze tu mrchu jednou prekonal a ona se vrati znovu :zed: :( to je hrozne smutny tohle. Hodni odchazeji a ti, co si to nezaslouzi, ti maji stesti a zustanou :zed: zivot je opravdu nespravedlivy…a moc a moc ti dekuji :hug: nezbyva, nez jen doufat.

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
2.11.13 23:31
@snikinka píše:
@mejdylko jezis,to je hrozny :hug: nejhorsi je, ze odchazeji hodni lide a ti spatni tady strasi buh vi jak dlouho.tim urcite nikomu smrt nepreju, hold je to osud nas vsech.

Jo, to je presne to, co jsem psala pred tim :( je to tak vzdycky :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová