Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím všechny, prosím poraďte. Jsem v 1. trimestru (6+2 tt) a máme doma všichni chřipku. Mám hrozný dusivý kašel a jakmile si lehnu, začnu hrozně kašlat a dusit se. Nemůžu kvůli tomu vůbec ležet, natož spát. Nevíte, zda mohu nějaké léky na noc na utlumení kašle? Syn dnes od mudr. dostal Dithiaden, ale ten jsem se dočetla, že bych neměla. Normálně mu dávám fenistil, ale to na některých stránkách píšou že ano a na některých že ne. Moc děkuji za každou radu.
Chtěla jsem zavolat doktorce, ale bohužel má dovolenou.
Ahoj, mě doktor na kašel doporučil Robitussin, ale moc mi nezabíral, takže jsem pak střídala Stopkašel (ten, co mohou i kojenci od 1. roku věku) a domácí cibulový čaj s tymiánem.
Ja to mela v 7tt, nic mi dat nemohla.. Napsala herbamed a pít čaj.. Bylo to hrozné, myslela jsem, ze si ten plod vykašlu ven. Fakt děsný kašel v noci až do zvracení skoro. Nicméně po 2 týdnech jsem byla jakstaks ok a bejby se udrželo.
Bohužel to same jsem pak chytla ve 13tt a tam už to taková sranda nebyla a musela jsem ležet v nemocnici, kvůli hodně prokrvene děloze z kašle. Hrozně mě bolelo bricho. Už to byl ale 2.trimestr a dr rekl, ze hned nasadit Stoptussin. To bylo poprve co jsem se za celou noc ani 1× nevzbudila s kašlem, fakt hrozná úleva.
Musíš prostě vydržet.. Na prd, co
@Dea.Centaurea moc děkuji, zkusím ten stop kašel a uvidíme 😊 mně teda teď cibule šíleně smrdí.. ale kdyby to mělo pomoci, tak bych to snad i dala 😁
@Eljasa já jsem si to bohužel myslela, že nic moc nebude 🥺 ale musela jsem to zkusit.. už jsem opravdu zoufalá 🥺 každopádně je šílený, čím sis musela projít.. díky bohu, že to dopadlo dobře ❤️ Moc děkuju, snad to brzy přejde
@VilaAmalka31 hned jsem si ho před zavíračkou běžela ještě koupit, snad to alespoň trochu zabere 😊 držím palce ![]()
Moc děkuju holky ![]()