Dva dny nejde Facebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
11.4.13 09:05

Dva dny nejde Facebook

Ahoj lidičkové, už dva dny mám problém s Facebookem, on jakože jde, dostanu se na profil přátel, ale nejdou mi vkládat příspěvky, otevírat fotky, ale to bych se nezbláznila, nejsem nějaký závislák, ale ukázalo se mi, že mi přišla od někoho zpráva a nerada bych, aby si ten dotyčný myslel, že jsem nějaký nezdvořák, jenže prostě to nejde otevřít a přitom je už stránka aktualizovaná, atd.
Zkoušela jsem restartovat, čekat, ale jinak jde net v pohodě, jen ten Facebook, nevíte, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elis_an3
11.4.13 09:06

Není to vir?

• Citovat
  • Upravit
becky87
11.4.13 09:08

Zkus napsat na jejich podporu :think: mne jde fb normalne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18687
11.4.13 09:09

Mně se to stávalo na podzim v práci, trvalo to přes 14 dní, i když doma na pc šel otevřít v pohodě. Potom to přestalo, nikdy jsem nepřišla na to, čím to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.4.13 09:09

Abys mohla odepsat a když to nejde normálně, tak zkus otevřít ty zprávy přes m.facebook.com :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.4.13 09:13

@Kelly3 Díky, tam to otevřít šlo :-), ale i tak mi to vrtá hlavou, kde je zase problém, žádný problém mi antivirák nehlásil :think:, a to jinak řve jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.4.13 09:14

@zuzkacerna Taky netuším, v čem by mohla být chyba :nevim: a jinak nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
11.4.13 09:15

@zuzkacerna může to fakt být problém FB, jak psla @blorchi, napiš jim na podporu. Já to udělala stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.4.13 09:22

Ať čučím, jak čučím, tak nevidím, kde bych tu podporu našla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
11.4.13 09:28

Zkus jiný prohlížeč, mně to takhle blbne v Google Chrome, tak jsem začala používat Mozillu a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
5532
11.4.13 09:40

@zuzkacerna
Můžeš zkusit jiný prohlížeč.
Ale pozor, jestli to není vir. Mě takhle nedávno poslal známý přes skype odkaz na fotografie. Ten odkaz mi nešel otevřít a tak jsem se jala s ním zápasit. Naštěstí než se mi to podařilo otevřít, tak se probudil můj antivirový program a hlásil zavirovanou stránku. Tudíž jsem se na otevírání vybodla. A o pár hodin později mi psal ten známý, že se mu někdo naboural do skypu, a ten odkaz, že není od něj, a hlavně ať to neotevírám, nebo si zaviruji noťas…
Díky za šikovné antiviry :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.4.13 10:12

@Acinore Google Chrome právě máme… Jen se zeptám, jestli je v Mozille taky možnost překladu stránek do češtiny, který mi Chrome nabízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.4.13 10:54

Tak v Mozille to fakt jde, ale je to najednou hrooozně pomalé a ten nezvyk v designu stránek, mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák