Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky chystam se ve středu na natočení dvd chci se zeptat co mam čekat napriklad jak dlouhé to video bude popripade jake byla vase reakce na video? ![]()
@Jogrr píše:
Jakoze jdes na 3D a 4D ultrazvuk?
Ja nevim, 3D fotku uz mam jen me objednali ze ve stredu se bude točit DvD ![]()
@pistamonta tak video je to 4D, tez takove dve mame. Jedno trva cca 15 minut, a je to mila pamatka na spunta v brise. My ho ukazali jenom rodicum a parkrat si ho pustili doma, mozna casem se k nemu zase vratime, az bude prcek na svete a bude nam rust pred ocima.
@Jogrr píše:
@pistamonta tak video je to 4D, tez takove dve mame. Jedno trva cca 15 minut, a je to mila pamatka na spunta v brise. My ho ukazali jenom rodicum a parkrat si ho pustili doma, mozna casem se k nemu zase vratime, az bude prcek na svete a bude nam rust pred ocima.
Dobre děkuju za reakci, take se tesim ze zase víc „uvidime“
@pistamonta
Já mám asi tři nebo pět minut „filmu“, poustela jsem to akorát manželovi a tchýni s tchanem, tchán usnul ![]()
Jako není to film, co bych si chtěla pouštět po večerech, asi už bych na to znovu nesla.
My nemáme 3D, jenom z normálního ultrazvuku, na délce vyšetření se nahrávání na DVD nijak neprojevilo. Video má asi 10 minut, viděla jsem ho dvakrát (s jedněmi a pak druhými budoucími prarodiči), no bylo to hezké, ale už zas nevím, kde ho mám. Pro ty prarodiče, kteří u UTZ přímo nebyli, to bylo dojemné, pro mě už zase tolik ne. Možná za pár z nostalgie si ho zas pustím ![]()
Pár minut…a záleží, jak mimi bude spolupracovat. my taky šli, ale nakonec jsme si odnesli jenom 1 fotku, protože prcek na nás vystrčil zadek, a že ať mu dáme pokoj. takže viděo absolutně nemělo cenu, sestra nebo kdo to byl, se ptala, jeslti ho chceme, že tam moc vidět není, tak jsme ani nechtěli, koupili jsme si jen 1 fotku, focenou ze strany, kde je z profilu, aspoň jsme ušetřili ![]()
Já jsem z toho byla nadšená, i přítel s rodinou a to i přesto, že malou to nějak nebralo
Když už projevila aktivitu, tak si dala ručičku přes obličej a tím to haslo. Dohromady mám asi jen 3 minuty videa a asi 7 fotek, ale vidět tam je. Doteď se občas podívám, jak si tam plavala
Pro mě osobně hezký zážitek, u druhého půjdu zas.. Ikdyž já byla hotová i z klasických UTZ
![]()