DVD v těhotenství

414
20.11.16 16:32

dvd v těhotenství

Maminky chystam se ve středu na natočení dvd chci se zeptat co mam čekat napriklad jak dlouhé to video bude popripade jake byla vase reakce na video? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
20.11.16 16:34

Jakoze jdes na 3D a 4D ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.11.16 16:38

jj

@Jogrr píše:
Jakoze jdes na 3D a 4D ultrazvuk?

Ja nevim, 3D fotku uz mam jen me objednali ze ve stredu se bude točit DvD :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
20.11.16 16:41

@pistamonta tak video je to 4D, tez takove dve mame. Jedno trva cca 15 minut, a je to mila pamatka na spunta v brise. My ho ukazali jenom rodicum a parkrat si ho pustili doma, mozna casem se k nemu zase vratime, az bude prcek na svete a bude nam rust pred ocima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.11.16 16:43
@Jogrr píše:
@pistamonta tak video je to 4D, tez takove dve mame. Jedno trva cca 15 minut, a je to mila pamatka na spunta v brise. My ho ukazali jenom rodicum a parkrat si ho pustili doma, mozna casem se k nemu zase vratime, az bude prcek na svete a bude nam rust pred ocima.

Dobre děkuju za reakci, take se tesim ze zase víc „uvidime“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
20.11.16 16:43

@pistamonta
Já mám asi tři nebo pět minut „filmu“, poustela jsem to akorát manželovi a tchýni s tchanem, tchán usnul :lol:
Jako není to film, co bych si chtěla pouštět po večerech, asi už bych na to znovu nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
20.11.16 16:51

My nemáme 3D, jenom z normálního ultrazvuku, na délce vyšetření se nahrávání na DVD nijak neprojevilo. Video má asi 10 minut, viděla jsem ho dvakrát (s jedněmi a pak druhými budoucími prarodiči), no bylo to hezké, ale už zas nevím, kde ho mám. Pro ty prarodiče, kteří u UTZ přímo nebyli, to bylo dojemné, pro mě už zase tolik ne. Možná za pár z nostalgie si ho zas pustím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.11.16 17:21

Pár minut…a záleží, jak mimi bude spolupracovat. my taky šli, ale nakonec jsme si odnesli jenom 1 fotku, protože prcek na nás vystrčil zadek, a že ať mu dáme pokoj. takže viděo absolutně nemělo cenu, sestra nebo kdo to byl, se ptala, jeslti ho chceme, že tam moc vidět není, tak jsme ani nechtěli, koupili jsme si jen 1 fotku, focenou ze strany, kde je z profilu, aspoň jsme ušetřili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.11.16 00:36

Já jsem z toho byla nadšená, i přítel s rodinou a to i přesto, že malou to nějak nebralo :mrgreen: Když už projevila aktivitu, tak si dala ručičku přes obličej a tím to haslo. Dohromady mám asi jen 3 minuty videa a asi 7 fotek, ale vidět tam je. Doteď se občas podívám, jak si tam plavala :mrgreen: Pro mě osobně hezký zážitek, u druhého půjdu zas.. Ikdyž já byla hotová i z klasických UTZ :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí