Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
8.3.12 13:43

Není to hrozný ale musíš to rychle vypít pak čekat 2hod v klidu a to mi bylo celkem blbě na EKG jsem nebyla jen u obvoďáka pro razítko a už tam nemusím. No uvidíme pádím zase večer nakouknu už se mi zbudila malá tak jdu fungovat odpo dorazí kámoška s dětma a bráchovo děti tak tu bude veselo si vyzkouším jaké to bude až nás bude plný malý byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
8.3.12 14:39

holky, prosim vás, potřebuju rada. Brala jste některá utrogestan? Já teď nevím kdy ho vám vysadit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
8.3.12 16:06

jo brala, do 12. týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
8.3.12 16:27

Taky jsem Utroš brala do prvotrimestr. screeningu (12 -13 tt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
8.3.12 16:29

Takže když budu zítra 12+0 tak už ho brát nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
8.3.12 16:32

Holky.. jak písete o tom tvrdnutí bricha.. to je jako problém a jak se to pozna? je to bolestivé? co si pod tim mam vubec predstavit?
Kočárky.. pff… koukam koukam, ale chci korbicky vedle sebe a aby z toho sel udelat sportacek, uz takovej mam vyhlidlej.. a neni ani drahej :) ale to je koukame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
8.3.12 16:51
Já bych ho brala podle pokynů doktora - na tom screeningu mi řekl, že už můžu Utroš postupně vysadit.
marketi píše:
Takže když budu zítra 12+0 tak už ho brát nemusím?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
8.3.12 17:30

tvrdnutí břicha poznáš rychle, najednou ti uplně ztvrdne podbřišek, za chvilku to povolí, něco jako křeč. pokud je to jen několikrát denně nevadí ale může to až vyvolat potrat. Bere se na to magnézium, mě to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
8.3.12 19:16

a to magnezium mi ma predepsat doktor nebo muzu preventivne zacit brat, nebo brat nemam kdyz je to zatim dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
8.3.12 19:37

Ahoj holky,
nam se podarilo prirozene. Je pravda, ze to bylo 2. mesic po SP v 6tt, tak mozna jsem mela nejake vzbourene hormony nebo co :lol: Nikdo v rodine u nas dvojcata nemame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.3.12 10:16
Kátísek píše:
Novým tehullkám moc moc gratuluju.. a holky? mate prirozené poceti nebo umelé? a po antikoncepci nebo v rodine mate nekoho z dvojcat? pry kdyz se zena snazi otehotnet hned po antikoncepci tak to jsou dvojcata vetsinou( i kdyz se mi tomu tezko veri)ty joo a me porad dobre, bylo mi dobre.. dneska jse m13. tt a tedy rovnou uz 3. mesic konciii:)
s tou radosti a obavami se mi to porad strida… brísko mam,ale zatim malicky.. by nekdo mohl rict ze jsem tlusta :-) hih..
myslite ze kdyz uz mam treti mesic za sebou uz to bude v poradku? ze uz se nic nestane? mam strach z potratu.. pry jsou prvni tri mesice nejdulezitejsi a nemam zatim zadne problémy.. ale furt takovej divnej pocit…

ja jsem pocala prizozene. ja mam sice babicku z dvojcat,ale jednovajecnych a aj cekam dvojvajecny. antikoncepci jsem vysadila uz v srpnu a nechala jsem to az na prosinec. ale nekde jsem cetla, ze jsou castejsi dvojky ve vyssim veku a v druhem tehotenstvi - coz by byl muj pripad

je jasne, ze clovek porad premysli, stat se muze kdykoliv a cokoliv. ja si porad rikam, ze mimca jsou zdrava a uz se na ne tesim. snazim se to brat pozitivne a verim, ze to ma tak svuj vliv. tak se nestresuj a tes se, vsechno bude v poradku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
9.3.12 10:19

Dobré ráno holky. Tak jsem si raději zavolala k sestřičce na gynekologii a ta mi řekla že ho mám tedy dobrat, když ho mám na 7dní a příští týden nás čeká screening, tak uvidíme co řekne pan doktor, takže přesně jako si to měla ty jaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.3.12 10:29

jinak ke kocarum. my bysme spis chteli vedle sebe a koukala jsem na herqules http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…tor-nabidka/ ten uz novy nesezenu, ale stejne kvuli financim budeme kupovat bazarova. jeste me zaujal tenhle http://deti.bazos.cz/…U-S4.php,tak ho chvali na ovladani,ale uz je drazsi. chtela bych se na ne podivat nazivo. ten prvni mele jedna maminka veskolce a tak ho chvalila, tak uvidim. ale pocitam,ze bude tak na rok, pak uz bude tezky a pujdem do lehcich golfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
11.3.12 09:42

ahoj,holky :mavam: nikdo,nic nepíše :nevim: mě teď doktor na KO řekl,že Utrogestan mám užívat do 14. týdne..... a Prednison mám dobrat a už další nezačínat. Já se po kočárkách raději ještě nedívám,jsem oproti Vám hoooodně na začátku ,tak nechci nic zakřiknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
11.3.12 09:50

Taky nejsem moc daleko,ale snad bude vše OK,jak se cítíš? Já v pohodě,jen navečer nevolnosti a bolí mě prsa,ale fest ,auuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí