Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ja si to vubec nedovedu predstavit jak budu fungovat, sice od kvetna budu doma( coz mi bude koncit 5. mesic) ale nwm jak to zvladnu pak az budu mit ohromné bricho.. jsem taky prvorodicka takze vubec nwm co me ceka ![]()
JOoo, to me taky absolutne nic neni, az je mi to divny
ale jsem rada, ale doufam, ze si to tehotenstvi bez problému nevybere dan napr pri porodu ci jinde
Bechy a v jakém jsi týdnu?
Kátísek píše:
Holky ja si to vubec nedovedu predstavit jak budu fungovat, sice od kvetna budu doma( coz mi bude koncit 5. mesic) ale nwm jak to zvladnu pak az budu mit ohromné bricho.. jsem taky prvorodicka takze vubec nwm co me ceka
a co budes chtit zvladat s velkym brichem?Mas nejake velke povinnosti?doma ,nozky nahoru a odpocivat:))potom to bude mnohem horsi ![]()
Tyjo, ja jsem skoro lezak uz 3 tydny, kvuli ten nevolnostem a taky mam dvoulety dite. Chudinka mala to cele odnasi. Manzel s ni chodi ven a kdyz jde odpoledne do prace, jsme samy doma a koukame na tv
, pak jen vykoupat…mam taky strasny strach. Jeste ke vsemu jsem dost male postavy ![]()
pajo,taky jsem byla male postavy
ted uz mam 25 kilo nahore,mozna vic
pritel mi rika hroší máma ![]()
Katísek jsem v 16 týdnu.
Třeba to břicho tak obrovské nebude. ![]()
Katko, bricho nebricho - to pak zase splaskne, ale jsem dobra, ze je tak krasne u sebe drzis ![]()
Ja teprve koncim 8tt, rano to jeste jde, ale vecer mam bricho jak v 5. mesici ![]()
Paji me taky byva dost spatne,ale zacinam 13 tt a uz je to mnohem lepsi,dost mi pomohl zazvorovej caj.jinak jsem dost unavena,navic mam nejakou chripajznu,takze hruza,taky me mrzi,ze to odnasi malej no a ten konec to si radsi nepredstavuju,uz ted z toho mam nocni mury.
Holky ja jsem dneska 13+4 a brisko ani nak moc zatim nemam.., tak snad pak najednou nevylitne a nepopraskam… nn, žádne povinnosti nemam, diky bohu,ale nejsem takova abych se jen valela..ale asi pak budu rada ze se muzu jen valet
![]()
Kátísek píše:
Holky ja jsem dneska 13+4 a brisko ani nak moc zatim nemam.., tak snad pak najednou nevylitne a nepopraskam… nn, žádne povinnosti nemam, diky bohu,ale nejsem takova abych se jen valela..ale asi pak budu rada ze se muzu jen valet![]()
potom ti nic jineho nezbyde,pri rizikovem tehu a to vetsinou dvojcatove je,je odpocinek zrejmy a pred porodem povinnosti,uvidis jak se budes citit:))ja brisko nemela do 22.tydne jsem ho hledala a pak se ukazalo,myslim ze popraskani se nevyhnes
s tim proste pocitej,ja se mazu desetkrat denne s prominutim jak krava,ale to uz je takova ta zachrana z posledni ruky.))
pred porodem povinnosti? jakééé?? my uz nakoupime tak v kvetnu v cervnu at to nehonime na posledni chvili(termin zari,ale dr rikala uz v srpnu) nebo aby to pritel neschanel sam…
No já uz se mazu tedkon.. zatim vecer,ale asi zacnu dvakrat.. ci vicekrat..
jůůj, holky, mam pritele v nemocnici a jsem tu sama a je to tu takovy prazdny ![]()
katísek a proč je manža v nemocnici??? On šel na nějaké vyšetření,vlastně,že??? No já se mažu taky jen jednou denně
kamarádka co porodila loni v bčeznu dvojčata tak nepopraskala vůbec,ale zůstalo jí staršně vytahané břicho a vpáený pupek,tak chce jít na plastiku ,tak se toho taky bojím
Mě je už 3 dny strašně zle,sice nezvracím,ale je to hrůza
v lékárně mi dali jen lízátka,že prášky mi musí předepsat doktor,tak musím ještě týden vydržet… ![]()
Holky, nestras te me! Ja teda uz jedno dite odnosila, bricho nepopraskalo a krasne se zatahlo, ale rikam si, ze kdyz uz jednou bylo vytahly, ze to mozna ted pomuze…vubec si to nedovedu presdtavit a snazim se na to radeji nemyslet ![]()
Jinak i dneska je mi celkem fajn, ale stejne se doma jen valim, na co se prepinat, ze?
Zavidim tem, kterym nic neni ![]()
Já taky závidím,těm ,kterým nic není
paja88 : přesně,mě u malího taky břicho nepopraskalo ,ale teď u těch se toho trošičku bojím
,ale jsou to moje vymodlené děti
tak co bych pro ně neudělala
. a co děláte holky ?? já koukám na farmáře a pak půjdu spát
a mám hlad,ale mám starch se najest,že mi bude zase zle ![]()
Elenn ja taky koukam na farmars akorat jsem to nevydrzela a cpu se
![]()