Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
12.3.12 22:08

no tak já jsem si dala jogurt a je mi divně :poblion: ,ale mám ještě hlad :lol: :lol: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
12.3.12 22:36

Tak to ja konecne po 3 tydnech zacla normalne jist a stejne jako u prvniho tehu mam nejvetsi chut na bramborovou kasi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.3.12 07:25

Ahoj holky, tak ja nemohla v noci spat, sla jsem spat kolem 10. vzbudila se v pul druhy a koukla na simsonovi:) a pak spala do pul 6 a sla jsem se psema(yorksir a zlaty retriver) na prochazku, poklidila, najedla se, zatopila a ted se jen tak valim u pc.. po 12. h pojedu za pritelem do nemocnice( navstevni hodiny jsou od 12 do 19) takze cely odpoledne s nim.. tak to utece a zitra ho snad pusi( rikali st ci ct, tak snad zitra) mam dovcu tak aspon ze tak.. Noo Elenn motala se mu uz 4 dny hlava, na omdleni, tak ho hospitalizivali a asi pujde dnes na CT vysetreni, ale rikali mu ze to ma asi od patere, dali mu infuzi a po ty se mu hlava uz netocila, tak snad jen nakej nerv skriplej.. uvidime..ale je to hrozny bej tady sama, mam tu sice psika a tri kocky, ale s tema si nepopovidam, ja ktera jsem ukecana :-d tak chodim k sousedkam na kafe( duchodci- teta a babicka pritele, ale jsou spravnacky:-D)
Ty, vpáčenej pupik jo? jak to prosim te vypada?? a vytahany bricho? jeeej, ja mam metr sedesat a bude mi vyset bricho.. jeejda.. to budu mit jak druhej obri jazyk :-D
Holky ja vam nezavidim ze vam je spatne, me nic netrapi,ale obdivuju vas, ze to zvladate, nevim co bych delala ja, bych se asi zblaznila… a je vam spatne cely den, nebo jen po ranu? at vas ty nevolnosi co nedrive opusti, ale na druhou stranu se rika, ze kdyz jsou nevolnosti, ze se deti dobre vyviji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 08:00

Ahojky, tak je to asi 5 dnů, co mě konečně opustilo to šílený nechutenství včetně občasného zvracení, co jsem doteď měla (zhubla jsem 3 kila)a dokonce se mi zdá, že i ta hrozná únava se pomalu vytrácí a zase jsem schopná trochu fungovat a postarat se o malou. Bříško mám jak v 5. měsíci, ale řekla bych, že to bude tím, že už jsem jednou rodila - doktorka mi říkala, že jak už jsou jednou ty svaly a děloha roztažený, tak pak to jde ráz naráz. U prvního těhu jsem neměla ani jednu prasklinku na břiše, tak si dělám naděje, že bych to i teď mohla zvládnout bez větších škod, ale stejně si myslím, že to břicho bude tak obří, že mi stejně někde popraská :) Zatím furt chodím do práce, k doktorce jde na KO až 3.4., tak už začínám být pomalu nervózní, jestli je vše v pořádku, když zatím necítím pohyby… Ale je to stejné jako u prvního těhu, tam jsem taky týden co týden stresovala, jestli je vše ok a nejradši bych, aby mi utz dělali každý týden :lol: Jsem ráda, že se ta diskuze tady trochu oživila, čtu si i diskuzi „dvojčátka 2011“, ale tam maminy řeší jen kojení, příkrmy a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.3.12 09:19

Ahojky :mavam: :mavam:
Kátísek,tak at Ti to s přítelem,dneska hezky utíká :D
Lištičko už se taky těším až mě opustí ty nevolnosti :D ,ale jak vidím tvůj metřík tak to ještě chvíli potrvá… :hug: . Nám dneska dělají plyn, tak tady hučí zbíječky a vrtačky :evil: ,no,ale už nebudem muset topit dřevem :mrgreen: . Mě bylo ráno nějak zle a dala jsem si to zázvorový lízátko s doměním,že se mi uleví a mě se ztoho spíš ještě víc dělalo zle :nevim: ani,jsem malího nedovedla do školky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
13.3.12 10:09

Dobré ráno přeju všem :-)
u nás je sice zase škaredě, poprchává ale těším se na víkend, to má být až 20stupňů, moc se těším, už mi strašně chybí sluníčko…
Jinak nevolnost nezávidím, taky jsem si jí prošla asi 3 měsíce, občas jsem zvracela ale hlavně jsem měla pořád žaludek na vodě, jak bych byla po pořádné párty. Teď už mám naštěstí klid. Já jsem 22týden, od prvního dne na nemocenské, takže jsem šílený povaleč, raději nic moc nedělám, ať se něco nestane a můj doktor má dobrý názor, že mám poslední měsíce v životě volno, tak ať si to užívám:-) Ale řeknu vám, že kdyby nebyl internet, tak mě asi picne. ;)
Pořád něco hledám, výbavičku, oblečky atd ale ještě jsem skoro nic nekoupila, ještě vyčkávám… ale po 25.týdnu se na to vrhnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
13.3.12 10:12

já mám zatím 5kg, což jsem ráda, na to že končím 5měsíc, si myslím, že to je docela dobrý výsledek. Břicho se mi vyklubalo asi před měsícem a už docela ujde:-) jsem si tak říkala, kdo mi bude tak za měsíc obouvat ponožky a boty…
Ale jsi dobrý, že se tak držíš, z toho mám největší strach, myslím si, že u dvojčat je týden 33a víc už velký úspěch…
A jak jsem na tom s výbavičkou??? Kupovala jsi i velikost 50???

katkabanova píše:
pajo,taky jsem byla male postavy :D ted uz mam 25 kilo nahore,mozna vic :nevim: pritel mi rika hroší máma :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.3.12 11:02

:-D holky a kdy se maji zacit mimca hybat, jako ze to zacnu nejak citit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
13.3.12 11:28

to je různé, kolem 20.týdne, někdo dřív, někdo později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.3.12 11:35

tak to mam jeste dva mesice cas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.3.12 13:00

ahojky holky,
všem pohodový den,dneska jsem nakoukla včera jsem vytuhla s malou byla jsem unavená zato jsem večer nemohla usnout ale v noci se stejně budím tak dvakrát.Tak už začínám 26týden a začínám být více unavená ráno mě zlobí tlak dnes mi bylo v obchodě blbě musela jsem na vzduch.Bříško mažu ale u malé mi popraskalo tak uvidíme,jo kluci dělají snad v bříšku kotrmelce tak se občas nemůžu ani uvelebit na bok :D tak uvidíme jak bude zatím to celkem zvládám.Jinak pokojík je celkem hotový jen se složí ještě jedna postýlka,dokoupí nějaké věci pomalu to budu muset začít dávat dokupy ať to mám po kupě a nejsem ve stresu že není něco nachystané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
13.3.12 13:11

my jsme dělali pokojík oz zálkadu, elekřina, omítky, takže máme zatím vymalováno, příští týden podlala a potom můžeme koupit nábytek, postavit komodu atd… pak můžu i nakupovat, protože teď to nemám kam dávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.3.12 13:22
sandritkal píše:
my jsme dělali pokojík oz zálkadu, elekřina, omítky, takže máme zatím vymalováno, příští týden podlala a potom můžeme koupit nábytek, postavit komodu atd… pak můžu i nakupovat, protože teď to nemám kam dávat :D

To mi taky malovaly a malé koupily postel tak jsme to tam musely trošku vymyslet máme totiž malý byt 1+2 a do toho tu mám spousty věcí ze zahrady protože ještě stavíme novou chatu a chtěly by jsme to mít hotový než se děti narodí tak dokud můžu tak to doma dávám do kupy abych když mi není dobře mohla co nejvíc odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
13.3.12 15:19

sandritkal tak na konci 5.měsíce jsem měla nahoře taky tak 5 kilo,ono to vyroste až na tom konci všechno,proto mám ty problémy,přibrala jsem hodně rychle docela dost,hodně dělají ty otoky,věřím,že tak 15 kilo nechám v porodnici.Jinak pokud ses ptala na tu výbavičku mně,tak vel.50 si určitě pořiď,první měsíc ji budeš potřebovat,dvojky jsou fakt malinký když se narodí a v 56 plavou,plandají jim v tom nožičky a vadí jim to,jinak pohyby u prvorodičky až po 20tt (u mě 23tt),ale teď tam mám dvě fotbalistky a všechno to krásně vynahrazujou :pankac: :D holky držte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
13.3.12 16:29

Ahoj holky :mavam:
Ja mam pocit, ze posledni dny mi je o trochu lepe, ale asi ne :roll: nevim, porad je mi spatne, ale alepson muzu uz jist normalne. Zato vubec nemuzu jit na zachod, takze dneska beru projimadlo. Myslim, ze kvuli tomu mam tak velky bricho :lol: protoze rano nemam zadny :lol:

Ja dcerku citila uz v 16tt, ted jsem zvedava. Nekdy mam pocit, ze je uz je citim, ale to jsou prdiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí