Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
26.2.20 20:46

@ametyst ahojky :mavam: tak je to dobrý… Potvrdila nám holčičku :srdce: druhé stále nevíme ale jsem přesvědčena vnitřně o holčičce :srdce: bylo to krásné, hlavičky měly u sebe a malá si cucala palec :D jinak já se mám připravit na porod cca v 37 týdnu, ale bůh ví jak to bude… Jinak co mě nepotesilo… Další kontrola až 25.3…nastesti jdu já ten screening 9.3. :D a co vy a ta svatba? My do toho teda jdeme 18.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.2.20 09:39

@Verča19931993 tak to je moc dobre :) :palec:.A co to vlastne bylo-klasicka kontrola? A 9.3.to uz mas 2.ultrazvuk?
Ja chodim kazde 2 tydny nevim jestli je to lepsi porad byt po doktorech :? :think:.
Kazdopadne vcera jsme nakonec na pohotovost jeli.Je vse ok :think: takze to je nejspis roztahovani delohy atd a vzhledem. k tomu ze fakt to bricho zstim nemam jak podotkl dr.tak holt asi ted bude rust.Tak jsme aspon klidnejsi no a zitra tam jdrm znovs na ten geneticky ultrazvuk :(.
My mame termin 25.4.Ale nemame saty, fotografa, vybrany dort a kvetiny.Ale tyhlr posledni 2 veci snad nebudou problem. Horsi jsou pro me ty saty.Na moji postavu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
27.2.20 10:00

@ametyst No 9.3. jdu na ty tripple testy… kvůli té vyšší hodnotě HCG, doktorka říkala že tam mám jít, že aspoň uvidím malé :) no a 25.3. klasická kontrola..no a včera to byla taky klasická kontrola. Taky jsem právě čekala že budu chodit co dva týdny ale sestra řekla že je vše v pořádku že stačí tak tož nevím.. v kolikátém že to jsi přesně týdnu? jí jsem dnes 14+6. No my máme všechno už na svatbu, ještě musíme vybrat o víkendu oznámení, v pondělí jedeme pro prstýnky… nakonec budeme mít 50 hostů tak to bude náročnější ale to zvládneme :) horší to bude s financema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.2.20 10:07

@Verča19931993 jej jdeš na triply jo???no tak snad to dopadne dobře..já už na ně nepůjdu…tak snad nic nezanedbám :(
Aha..no ale to máš l epší než tam lítat jako já skoro pořád. Ale to je kvůli tomu že mám ty jednovaječná prý no…musí hlídat ten transfuzní syndrom.
Já jsem teď v 16+5 :think:.
A vidíš, oznámení a prstýnky též nemáme :lol:. Ale obojí myslim, že se dá velmi rychle pořídit!
Já se faktk spíš bojim těch šatů…ani nechci aby na mě působily nějak „trapně“ vzhledem k tomu, že nemám zrovna 50kg.
My budem mít kolem 40 hostů, takže dost podobně. Peníze budou :palec:. Spíš se bojim jak budou po tom co budou dvojčata na světě…plus ještě máme (mám) syna že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
27.2.20 12:30

@ametyst No, tak si potom pošleme fotky ze svatby :D :D já mám objednané, ale zatím ani obraz ani zvuk tož nevím :D :) snad mě budou, jinak nevím… na další nemám peníze už :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
29.2.20 20:18

Ahojky tak vcera dopadla kontrola taky dobre..nic zvlastniho na nich nevidel a byl docela tenkrat doktor zpruzeny (ale pak je zjistila ze pospichal jelikoz odlozil ultrazvuk a rikal ze jde na prednasku)ale nic nezanedbal si myslim. Rikal ze se porad zajimam o syndromy misto toho aby me zajimalo jestli nevznika ten transfuzni syndrom…ze je to pry mnoh vetsi riziko.No ale ma se mi divit? No kazdopadne pak byl milejsi a rikal ze nic zvlastniho nevidi ze je vse v poradku z toho co je videt. A na 90%jsou to holcicky :D. Ale ty ja citim od zacatku tak snad…Hlavne at jsou zdravi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.3.20 18:59

@ametyst Ahoj, tak to velice ráda slyším :hug: přeji ti, ať je každá další kontrola takhle bez problémů :) my jedeme 9.3. na ty triply tak jsem zvědavá… a měli by nám říct pohlaví toho druhého miminka… ale taky se cítím na holky :D teď jsme začali řešit tu svatbu, konkrétně oznámení a opravdu jsem v údivu jak je vše drahé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.3.20 20:03

@Verča19931993 dekuju a drzim palce na triply! Ja uz jen musim doufat ze tam opravdu postizeni neni…
At je to co je to hlavne at jsou miminka zdrava :kytka: :hug:!!!Jo ja vim…my dnes zajistili dort a kvetiny. O vikendu jsme se byli podivat na prstynky do Brilas a ja mam asi vybrano :D. Ted jeste oznameni ale to je brnkacka, fotografa a saty a to i pro malyho…Muzikanty uz mame :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.3.20 20:14

@ametyst My máme taky vše, kromě toho oznámení :D šaty se mi šijou :) a ještě mám pár věcí objednaných z Alliexpressu… co říkáš na ten koronavirus? Já bych to neřešila, ale trošku mi dělá starost, že jsem těhotná tak abych něco někde nechytla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.3.20 21:37

@Verča19931993 ano to si rikam taky..a hlavne ja uz 3 tydny kaslu a smrkam..nejal se toho nemuzu zbavit. strach mam hlavne kdyz jsem z prahy a ted uz se objevili 2 pacienti…Musime si mit hodne ruce a jist ovoce jinak asi nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.3.20 10:04

@ametyst no taky z toho nemám radost… ani trochu, kdybych nebyla těhotná tak to beru jako normální chřipku a nebojím se, ale takhle ano… náš kolega odjel do Rakouska, tak snad nic nepřinese do práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.3.20 10:31

@Verča19931993 ty jeste pracujes? Ja uz tyden tedy ne. Trapi me ten kasel a docela zacinam silet jestli to nemuze miminka nejak poznamenat… :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.3.20 10:40

@ametyst já ano a ještě dlouho chci, teda pokud mi to zdraví povolí… mám v plánu až do června, ale nevím nevím… no to se ti nedivím… já si mám jít k obvodní na prohlídku že jsem těhotná a rozhodně nejdu… do čekárny plné nemocných ani náhodou.. ale stejně si myslím, že se tomu člověk nevyhne, ale snažím se tomu předcházet… do práce jedině autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.3.20 10:40

@ametyst a co bříško? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.3.20 11:50

@Verča19931993 aha me rekl doktor ze to mam tak rizikove ze proste musim.Tak bud opatrna.ale jako ja porad litam po meste a tak..stejne :?.
No svagrova je ve stejnem tydnu co ja a me vetsi brisko???!!!nechapu.ale uz se trochu rysuje ale porad neni poznat ze jsem tehotna.
Za to jsem se dnes rano malem rozbrecela pri pohledu na vahu :(.Uz mam 6kg nahore.Moc se bojim jak budu vypadat na konci a hlavne na svatbe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí