Poradna duly
Jana Čurdová
@ametyst ahojky
tak je to dobrý… Potvrdila nám holčičku
druhé stále nevíme ale jsem přesvědčena vnitřně o holčičce
bylo to krásné, hlavičky měly u sebe a malá si cucala palec
jinak já se mám připravit na porod cca v 37 týdnu, ale bůh ví jak to bude… Jinak co mě nepotesilo… Další kontrola až 25.3…nastesti jdu já ten screening 9.3.
a co vy a ta svatba? My do toho teda jdeme 18.4.
@Verča19931993 tak to je moc dobre
.A co to vlastne bylo-klasicka kontrola? A 9.3.to uz mas 2.ultrazvuk?
Ja chodim kazde 2 tydny nevim jestli je to lepsi porad byt po doktorech
.
Kazdopadne vcera jsme nakonec na pohotovost jeli.Je vse ok
takze to je nejspis roztahovani delohy atd a vzhledem. k tomu ze fakt to bricho zstim nemam jak podotkl dr.tak holt asi ted bude rust.Tak jsme aspon klidnejsi no a zitra tam jdrm znovs na ten geneticky ultrazvuk
.
My mame termin 25.4.Ale nemame saty, fotografa, vybrany dort a kvetiny.Ale tyhlr posledni 2 veci snad nebudou problem. Horsi jsou pro me ty saty.Na moji postavu ![]()
@ametyst No 9.3. jdu na ty tripple testy… kvůli té vyšší hodnotě HCG, doktorka říkala že tam mám jít, že aspoň uvidím malé
no a 25.3. klasická kontrola..no a včera to byla taky klasická kontrola. Taky jsem právě čekala že budu chodit co dva týdny ale sestra řekla že je vše v pořádku že stačí tak tož nevím.. v kolikátém že to jsi přesně týdnu? jí jsem dnes 14+6. No my máme všechno už na svatbu, ještě musíme vybrat o víkendu oznámení, v pondělí jedeme pro prstýnky… nakonec budeme mít 50 hostů tak to bude náročnější ale to zvládneme
horší to bude s financema ![]()
@Verča19931993 jej jdeš na triply jo???no tak snad to dopadne dobře..já už na ně nepůjdu…tak snad nic nezanedbám ![]()
Aha..no ale to máš l epší než tam lítat jako já skoro pořád. Ale to je kvůli tomu že mám ty jednovaječná prý no…musí hlídat ten transfuzní syndrom.
Já jsem teď v 16+5
.
A vidíš, oznámení a prstýnky též nemáme
. Ale obojí myslim, že se dá velmi rychle pořídit!
Já se faktk spíš bojim těch šatů…ani nechci aby na mě působily nějak „trapně“ vzhledem k tomu, že nemám zrovna 50kg.
My budem mít kolem 40 hostů, takže dost podobně. Peníze budou
. Spíš se bojim jak budou po tom co budou dvojčata na světě…plus ještě máme (mám) syna že… ![]()
@ametyst No, tak si potom pošleme fotky ze svatby
já mám objednané, ale zatím ani obraz ani zvuk tož nevím
snad mě budou, jinak nevím… na další nemám peníze už ![]()
Ahojky tak vcera dopadla kontrola taky dobre..nic zvlastniho na nich nevidel a byl docela tenkrat doktor zpruzeny (ale pak je zjistila ze pospichal jelikoz odlozil ultrazvuk a rikal ze jde na prednasku)ale nic nezanedbal si myslim. Rikal ze se porad zajimam o syndromy misto toho aby me zajimalo jestli nevznika ten transfuzni syndrom…ze je to pry mnoh vetsi riziko.No ale ma se mi divit? No kazdopadne pak byl milejsi a rikal ze nic zvlastniho nevidi ze je vse v poradku z toho co je videt. A na 90%jsou to holcicky
. Ale ty ja citim od zacatku tak snad…Hlavne at jsou zdravi ![]()
@ametyst Ahoj, tak to velice ráda slyším
přeji ti, ať je každá další kontrola takhle bez problémů
my jedeme 9.3. na ty triply tak jsem zvědavá… a měli by nám říct pohlaví toho druhého miminka… ale taky se cítím na holky
teď jsme začali řešit tu svatbu, konkrétně oznámení a opravdu jsem v údivu jak je vše drahé ![]()
@Verča19931993 dekuju a drzim palce na triply! Ja uz jen musim doufat ze tam opravdu postizeni neni…
At je to co je to hlavne at jsou miminka zdrava
!!!Jo ja vim…my dnes zajistili dort a kvetiny. O vikendu jsme se byli podivat na prstynky do Brilas a ja mam asi vybrano
. Ted jeste oznameni ale to je brnkacka, fotografa a saty a to i pro malyho…Muzikanty uz mame
!
@ametyst My máme taky vše, kromě toho oznámení
šaty se mi šijou
a ještě mám pár věcí objednaných z Alliexpressu… co říkáš na ten koronavirus? Já bych to neřešila, ale trošku mi dělá starost, že jsem těhotná tak abych něco někde nechytla…
@Verča19931993 ano to si rikam taky..a hlavne ja uz 3 tydny kaslu a smrkam..nejal se toho nemuzu zbavit. strach mam hlavne kdyz jsem z prahy a ted uz se objevili 2 pacienti…Musime si mit hodne ruce a jist ovoce jinak asi nic ![]()
@ametyst no taky z toho nemám radost… ani trochu, kdybych nebyla těhotná tak to beru jako normální chřipku a nebojím se, ale takhle ano… náš kolega odjel do Rakouska, tak snad nic nepřinese do práce ![]()
@Verča19931993 ty jeste pracujes? Ja uz tyden tedy ne. Trapi me ten kasel a docela zacinam silet jestli to nemuze miminka nejak poznamenat…
.
@ametyst já ano a ještě dlouho chci, teda pokud mi to zdraví povolí… mám v plánu až do června, ale nevím nevím… no to se ti nedivím… já si mám jít k obvodní na prohlídku že jsem těhotná a rozhodně nejdu… do čekárny plné nemocných ani náhodou.. ale stejně si myslím, že se tomu člověk nevyhne, ale snažím se tomu předcházet… do práce jedině autem
@Verča19931993 aha me rekl doktor ze to mam tak rizikove ze proste musim.Tak bud opatrna.ale jako ja porad litam po meste a tak..stejne
.
No svagrova je ve stejnem tydnu co ja a me vetsi brisko???!!!nechapu.ale uz se trochu rysuje ale porad neni poznat ze jsem tehotna.
Za to jsem se dnes rano malem rozbrecela pri pohledu na vahu
.Uz mam 6kg nahore.Moc se bojim jak budu vypadat na konci a hlavne na svatbe ![]()