Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
23.2.20 12:50

@Jaaanča moc mě to mrzí a budu na tebe myslet ať už je vše v pořádku.

Mě se dnes zdál strašně ošklivý sen.. Že mi nemohli to druhé najít na utz.. Poslední dobrou mám strašný stres, nové bydlení, hypotéka, svatba a hlavně mi teď tyden stoná pes a to už jsem myslela že nedám. Od včerejška samozřejmě přemýšlím, jestli je jim nemohla ublížit a jsou vporadku. Mám v plánu si koupit Angel sound… A vy holky? Jaký máte na něj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.2.20 12:56

@Verča19931993 jej to byl jen sen neboj :hug:.Angelsounds mam a je to super :) za me ano pze pobyby si porad nejsem jista.spia je necitim kdezto srdicka jsou slyset krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
23.2.20 20:05

@ametyst tak dneska jsem jej objednala a nemůžu se dočkat jak mi přijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.2.20 08:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.2.20 11:07

Holky a chci se zeptat… já už od včerejška cítím takové šimrání, popíchávání a pnutí v bříšku… není to zrovna příjemné ale určitě to není nic strašného, zkrátka jsem to zaregistrovala… jsem 14+3 takže na pohyby je ještě určitě brzy… jak ste na tom vy a cítíte břicho? No už at mám doma ten angel sound…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.2.20 11:09

Ahoj holky, jak se vám všem daří?
Já mam dnes nějakej splín. Mám zničehonic strach, aby vše dobře dopadlo. Možná k tomu trošku přispěla i Janča s tím, že se jedno miminko neudrželo. Také čekám jednovaječná a nic tomu tedy zatím nenasvědčuje, že by něco bylo špatně. V pátek máme tedy genetický ultrazvuk, kterého se moc bojím.
Jsem v 17 týdnu a já prostě to břicho nemám… není to divné na to že jsou tam 2 :(?! Taky máte občas tyhle strachy?
Možná je to tím, že přesně v tomto týdnu jsme v květnu minulý rok přišli o holčičku :(. Asi to na mě dolíhá. Možná je to i tím divným počasím, které panuje…

A Veru-taky mám stres z tý svatby, rekonstrukce bytu…jak se sem poskládáme…atd :(

Mějte se hezky a líp než já teď psychicky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.2.20 11:10

@Verča19931993 Veru mně přišlo že i mě v tomto týdnu něco šimrralo v břiše-pokud jsi citlivá tak to tak může být! Pak se to nějak ztratilo, nevím. TO angelsounds je super, užij si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
24.2.20 11:43

Holky, já jsem vás tím určitě nechtěla strašit! Vím že ta psychika je mrcha a nedá se moc ovlivnit, ale už kvůli mimískům se snažte nestresovat. Jo a já už taky zvažuji ten angelsounds :mrgreen:
@ametyst To moje jedno bylo podle doktora v nevýhodné pozici vůči placentě a mělo nejspíš málo výživy. Ty máš v 17tt obě v pořádku, to už se tě netýká, určitě to dopadne dobře, neboj :hug: A že nemáš břicho si užívej, však ono naroste a pak budeš teprve nadávat :D Na každé je to vidět jinak. V pátek budu držet pěsti ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.2.20 13:03

@ametyst Ahoj, tak to jsme na tom dost podobně… já už jsem dva dny jak na trní… aspoň že máš doma ten angelsounds, poslechni si a budeš hned klidnější. Já sis jej objednala úplně nový přes bazar tak snad mi jej dneska paní pošle… kontrolu mám 26.2. tak se strašně těším a zároveň strašně bojím. Nekrvácím nic, ale furt musím přemýšlet nad tím, jak je možné že to miminko to nezvládne a žena to ani nepozná, myslím tím že nemá bolesti, nekrvácí… břicho mi teda roste a ale to mi od strachu vůbec nepomáhá… a Jani určitě si mě nestrašila… člověk už je takový citlivý a úzkostlivý… já mám dvojvaječné… ale ikdyž se mi to neříká dobře… myslím si že pokud to nemá dopadnou, pak nedopadne… u nás už to všichni ví… všichni se radují a možná že i tohle mě děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.2.20 13:09

@ametyst a jinak jsem na tom tak, že si momentálně vyčítám to, jak jsem prožívala tu hypotéku a nemoc svého psa… že pokud se jim něco stalo, že si to nikdy neodpustím. Není mi vůbec dobře psychicky, ale tak snažím se…já o sobě musím říct, že jsem docela silný člověk…v devatenácti mi umřel partner, bydleli jsme spolu, chtěli se brát a to bylo tenkrát hotové peklo na zemi… od té doby se o všechny bojím a strachuju… ale furt doufám že ti malí budou silní po mě, že ten stres se mnou zvládli a já jim to všechno pak vynahradím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.2.20 13:45

@Jaaanča mne to presto ze se me to primo netyka nejak zasahlo ze to jedno se neudrzelo :(.Je mi to opravdu lito ale to co pises je asi pravda a bohuzel caste u tech jednovajecnych ze jedno zanikne kvili vyzive.ano ty moje jsou stale stejne velke to me uklidnuje. I pry maji pupecniky daleko od sebe na te placente coz je pry dobre.Ale i tak ti doktori v nemocnici rikali ze ten syndrom dvojcat se muze projevit i ve 20 tydnu i dele tak nevim…Ja se i bojim aby opravdu nebyli postizene kdyz jsem nebyla na te plodovce…Anebo jsem se i docetla ze nekdy to jedno miminko nezvladne a prestane mu bit srdicko a pze jsou jednovajecne tak strhne i to druhe…jsou to silenosti :(…Dekuju moc a hlavne at i u tebe vse dobre dopadne a mas krasne zdrave miminko!!!

@Verča19931993 to me mrzi ze ti umrel partner, muselo to byt moc tezke :(.Ja take bohuzrl mam spatne zivotni zazitky tak ten strach je asi kvuli tomu..mozna za to muzou i hormony :think: u nas dvojnasobne :think: :nevim:.Tyhle pocity asi ma obcas kazda…budu nam vsem drzet palce at jsme vsichni v poradku a zdravi! vzdyt ani u tebe nic nenaznacuje ze by se melo neco stat…a vic nez jim verit a byt v klidu asi delat nemuzeme…Stres kvuli hypo a nomocnemu pejskovi si nevycitej. Miminka ohrozuje az opravdu silny a dlouhy stres.to jsi urcite nemela az tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.2.20 13:49

@ametyst A myslíš že bych poznala kdyby bylo něco špatně? Musíme se zkusit dát do pohody trochu, takhle můžeme trpět až do konce těhu a po něm to bude ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.2.20 14:03

@Verča19931993 no to me prave taky desi ze ne :(.Nevim :(.Kazdopadne muj chlap mi vzdycky rika „nehledej problemy kde nejsou a uzivej si to“!!!Ja si vzdy reknu ze proste jsou v poradku ze to „vim“-intuice a v duchu se omluvim ze jsem o nich pohybovala.
Ale to vis ze mam taky strach kdy to neumim ovladnout. U me nejvic z tech vyvojovych vad.Jak uz jsem to jednou zazila tak si rikam a co kdyz ja jsem nejak vadna a zas neco bude logicky vysvetletni k tomu taky nemam, dle genetiky jsem ja i chlap uplne v poradku. A taky proste to bricho je porad normalni..netehotny tak mi to prijde lito.No asi hormony.. :think:
Musime byt pozitivni :hug: :kytka:!Je preci tolik zdravych krasnych dvojcat co se i uplne v pohode narodili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.2.20 14:25

@ametyst V tom strachu máme opravdu hodně společného… drž se.. vím že to není lehké. Ozvu se ve středu jak mi to dopadlo a v pátek bud naopak myslet na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
24.2.20 14:42

@Verča19931993 drzim palce na stredu a dekuju! urcite to bude dobre…ver tomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí