Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jsem předchozí anonymní
Bohužel vaší skupinku opouštím, na poslední kontrole se zjistilo že jedno z dvojčátek nežije
Podle Dr. by to dál mělo pokračovat jako běžné jednočetné těhotenství. Tak se teď budu bát jen o jednoho prcka.
Přeji vám všem bezproblémové těhotenství a zdravá miminka ![]()
@Hayley55 píše:Špinění je docela běžná věc, snad to nic neznamená. Nejspíš dostaneš něco jako utrogestan a Ascorutin a ono to přejde. Držím pěsti, drž se.
Ahojte kočky. Som v 10tyzdni a mám také slabé špinenie na nohavičkách.. dosť sa bojím, zajtra utekám k dr nech ma pozrie, len ma napadlo že či s tým nemáte niekto skúsenosť.
@Jaaanča jezis to me mrzi
.Ty jsi si to snad tim strachem privolala..nemyslim zle.To byli ty jednovajecne ze? Drzim palce at to miminko zvladne a budu rada kdyz se nekdy ozves treba pres sz. Myslim ze zrovns ja te umim pochopit…Kazdopadne strachem si opravdu nepomuzes snaz se ted uz myslet jen pozitivne ![]()
Ahojte ![]()
No bola som dnes u toho dr, tak bábätká sú v poriadku, srdiečka bijú, aj sa dobre vyvíjajú.. ale našli mi cystu
dostala som Duphason, tak uvidíme zas o 2 týždne na kontrole ako sa to vyvíja
@Jaaanča
To je mi líto
tak hlavně ať je to jedno miminko v pořádku. Přeju hodně štěstí a budu držet palce ![]()
@Hayley55
Aha, s cystou jsem se nesetkala. A teď nevím, už jsi tady psala, jestli máš jednovaječný nebo dvojvaječný?
Tak se jdu pochlubit..dnes genetika 😊 Tak miminka jsou úplně ukázkový..jsou větší i o malinko víc než by měli být.. takže paráda.. zdraví, žádný syndrom a plod A je 100% kluk a plod B vypadá také na kluka..ale 13.3 jedem ještě na genetiku a tam nám B potvrdí. 😊
Ahoj, přidávám se taky zatím jako anonym, protože jsem teprve v 6 TT, dle ultrazvuku jednovaječná dvojčata možná jen s jedním obalem, to nebylo dobře vidět. Doma už máme 14 m kluka, takže druhé dítě takhle brzo byl celkem šok (moc jsme to ale nehlídali no) a dvojčátka byl teda šok ještě větší, i když v rodině několik dvojčat máme a tak nějak jsem vždycky tušila, že to potká i mě. Stejně se s tím ale pořád srovnávám..neumím si představit jak se o ně zvládnu postarat, jak budu fungovat ještě se „starším synem“, neumím si představit život se třemi dětmi, bojím se že starší bude na druhé koleji, že už asi nikdy nepojedeme na rodinnou dovolenou atd. Nemá to někdo podobně?
Peta
@Anonymní píše:
Ahoj, přidávám se taky zatím jako anonym, protože jsem teprve v 6 TT, dle ultrazvuku jednovaječná dvojčata možná jen s jedním obalem, to nebylo dobře vidět. Doma už máme 14 m kluka, takže druhé dítě takhle brzo byl celkem šok (moc jsme to ale nehlídali no) a dvojčátka byl teda šok ještě větší, i když v rodině několik dvojčat máme a tak nějak jsem vždycky tušila, že to potká i mě. Stejně se s tím ale pořád srovnávám..neumím si představit jak se o ně zvládnu postarat, jak budu fungovat ještě se „starším synem“, neumím si představit život se třemi dětmi, bojím se že starší bude na druhé koleji, že už asi nikdy nepojedeme na rodinnou dovolenou atd. Nemá to někdo podobně?
Peta
Ahojky
preju hodne stesti!!!Mam take starsiho syna ale uz o neco starsiho a jednovajecna dvojcatka na ceste.Taky jsem mela obavy…asi za 14 dni me to preslo a zacala jsem se moc tesit a spis mit strach aby byli obe v poradku.
@ametyst píše:
Ahojkypreju hodne stesti!!!Mam take starsiho syna ale uz o neco starsiho a jednovajecna dvojcatka na ceste.Taky jsem mela obavy…asi za 14 dni me to preslo a zacala jsem se moc tesit a spis mit strach aby byli obe v poradku.
Děkuju. Já vím, že těšení a strach o zdraví přijde, ale zatím mi spíš hlavou jdou tyhle obavy☹️️
Asi bych potřebovala slyšet, že to bude v pohodě a že i se třemi dětmi v tomhle složení se dá život užívat a ne jen přežívat ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju. Já vím, že těšení a strach o zdraví přijde, ale zatím mi spíš hlavou jdou tyhle obavy☹️️
Asi bych potřebovala slyšet, že to bude v pohodě a že i se třemi dětmi v tomhle složení se dá život užívat a ne jen přežívat
Samozrejme ze to bude v pohode..zivot urcite nekonci. Budes mit doma bandu to jo ale veselou
.Bude to krasny a dvojcatka kort jednovajecna se pry maji i moc radi a jsou sladena co se tyce spani, krmeni a tak
.Zacatky asi budou tezsi ale uz jsi zkusena mamka kdyz mas jedno ditko ![]()
@Jaaanča ahoj, strašně mě to mrzí.. Nechci se nějak vyptavat ale to si to nepoznala, žádný signál? A v kolikatem týdnu si byla? Držím palce ať je druhý mimisek zdravý!
Holky díky, snad to ten jeden prcek zvládne.
@ametyst Ano byla jednovaječná, mo-bi, naštěstí se to stalo aspoň takhle brzy než se mezi nimi vytvořili ty spojky a neohrozí tak to druhé. Podle Dr. je to dobrá zpráva, že takhle to jedno má mnohem větší šanci na přežití. Hrozné, ale pravdivé.
@Verča19931993 Je fakt, že mi se pár dní před kontrolou udělalo líp, ale podle doktora to nic neznamená, logicky i s jedním mimčem mám dost vysoké HCG aby mi mizely těh. příznaky. Zjistilo se to v 10.tt, na kontrole v 8tt bylo vše v pořádku a nejspíš se to stalo potom, vzhledem k jeho stejné velikosti.
@Jaaanča vidis to me na druhe prisli az prave v tom 10 tydnu…No urcite je velka sance ted ze bude miminko v poradku.Mrzi me to ale
.Nikdo tu jednovajecne snad nema krome me tak se mi zda ze tu jsem nejrizikovejsi skoro sama koho strasi.
Drzim palce verim.ze to bude v poradku ![]()