Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
5.2.20 08:24

@Zynea Ahoj :mavam: gratuluji, tedy spíše přeju moc a moc štěstí :srdce: :srdce: No myslím že pro nás všechny to byl nakonec šok :D :D nám to řekli přesně na Silvestra, přítel byl nadšený… já jsem to spíše vstřebávala :lol: :lol: před týdnem jsem začala krvácet a uvědomila jsem si, co pro mě ti malí znamenají… dnes jsem v 11+5 a v pátek mě čeká screening, tak už jsem opravdu nervozní, proto tady ani moc nepíšu, jsem nesvá, bojím se… My ty malé strašně moc chceme… přítel mě požádal dva dny zpátky o ruku, bereme se 18.4. ať jsme komplet rodina. Budeme mít nové bydlení, koupil mi nové velké auto abych do něj dala kočár a ty dva prcky… dnes jsem si vybrala těhotenské svatební šaty.. prostě všechno zalité sluncem a já jen doufám, že to tak zůstane i nadále. Jinak o těch příznacích… jak jsem tu už psala… mě bylo špatně jen jediný den, je to divné :D aktuálně mě po ránu natahuje při čistění zubů… ale co mě neminulo je strašné pálení tam dole vlivem rostoucí dělohy, to radši to zvracení opravdu… ale musím říct, že už se to zlepšilo, ale určitě to tak budu mít až do konce těhotenství… moc ti přeju ať ti vše výjde :hug: taky mě napadla myšlenka že je dám pryč… a do teď si to vyčítám že jsem tak jen na okamžik myslela… je to dar čekat dvojčátka :srdce: :srdce: moc si přeju ať máme všechny zdravé děti a porod zvládneme :) jinak taky jsem prvorodička, 26 let :) přeju pěkný den :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.2.20 10:33

@Zynea ahoj,no to je krásný příběh. A verim, že dvojčátka jsou něco echt!!! Taky čekáme dva kluky a moc se těším. Jak zkus se vymluvit třeba na to, že mas antibiotika na delší dobu. A nebo pokud je ti hloupé kazit zábavu tak nemusíš obíhat všechny akce… Popravdě já jsem že začátku byla unavená a slabá, ale blbě mě nebylo… tak gratuluji k miminkům a budu ráda, když ještě napíšeš jak to zvládáš. A věř mi je hrozně fajn když se přítel na to těší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 13:35

@Zynea Ahoj, super příběh :palec: moc vám fandím, sice to asi nebude jednoduché, ale je to takový zázrak :srdce:
Na zvracení je mi taky často, ale zatím jsem to vždy udržela :lol: Největší problém jsem měla teď v obchodě ve frontě na salám, kdy přede mnou stál pán který hrozně smrděl :poblion: už jsem měla vyhlídnutou krabici opodál že bych kdyžtak do ní… :lol: naštěstí nebyla potřeba. Jinak mi pomáhá čerstvý vzduch (v autě otevřít okno), popíjení vody a nebo žvýkání.
Teď jsem na oslavě celý večer pomalu ucucávala šáňo (celkem asi půl skleničky), taky nevím na co se furt vymlouvat :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.20 13:52

Holky, chci se zeptat - dnes jsem byla na kontrole, vše o. k., další kontrola za 2 týdny. Ale teď koukám že do zprávy napsal za 2 týdny těhotenské odběry :think: Co takové těhotenské odběry obnáší a co se zjišťuje? To bych měla být 10tt (dle UZ 11tt).

• Citovat
  • Upravit
13021
5.2.20 13:56

@Verča19931993 jé moc gratuluju k zasnoubení!!!Taky se chystáme vzít v dubnu :D!!!
A budu na tebe moc myslet v pátek. Vím jaké jsou to nervy… :?

@Anonymní píše:
Holky, chci se zeptat - dnes jsem byla na kontrole, vše o. k., další kontrola za 2 týdny. Ale teď koukám že do zprávy napsal za 2 týdny těhotenské odběry :think: Co takové těhotenské odběry obnáší a co se zjišťuje? To bych měla být 10tt (dle UZ 11tt).

to bych mu zavolala, podle mě to vypadá na ten první screening???Ten se nabírá v těchto týdnech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.20 20:12

Holky tak posílám fotku z dneska.. Krev na vše negativní. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.20 20:28

@ametyst ahoooj, a už máš vybrané svatební šaty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
5.2.20 20:42

@Verča19931993 jee to je super tak se ti ulevilo vid? pridavam taky foto nasich prcku..dali nam to 3d tak jsme koukali. zitra foto smazu snad to pujde..nechci nic zakriknout..

Saty nemam!!!vubec nevim do ceho se vejdu nebo nevejdu asi to necham az na brezen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.20 20:49

@ametyst bože to je nádhera.. Jistě, to chápu.. Mas to ale krásnou fotku :srdce: :srdce: tak snad jsem já nic nezakrikla, ale krev dopadla dobře tak snad :think: víš já se bála i resit ty šaty.. Ale musím… Pak už nebudu stíhat a hlavně platíme si svatbu sami a sítí mě vyjde levněji než půjčení tak jdu do toho :D můžu ti pak poslat pro inspiraci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.20 20:51

@ametyst myslíš že taky dostaneme 3D fotku? Jak to celé probíhá? Jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
6.2.20 07:30

@Verča19931993 urcite az sezenes ukaz :D!
Ja opravdu nevim to 3D tam. prepli to tam asi i kvuli tomu aby je lip zkontrolovali, pry jednovajecna dvojcatka nevidi casto…anebo mi chteli udelat radost nevim.Byla to chvilicka nic jsem neplatila.ale zkus se zeptat ja myslim ze by to v nemocnici meli mit :).
Ja se na ne porad divam a rikam si boze jsou krasny…musi byt zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.20 14:41

@Verča19931993 Screening zítra zvládneš, taky bych měla k doktorovi, na první odběr krve. Budu ale muset busem a samozřejmě na lačno (nikdo s autem není k dispozici), tak se celkem bojím jestli to dám :/

A gratuluju k zasnoubení! Obdivuju tě, že si takhle narychlo na to troufáš, všechno v tomhle stavu zařizovat, nedokážu si to představit :D Držím palce! :srdce:

@Yvulle Dva kluky, no budete mít veselo:)) Já zatím ještě nevím, ale přítel má dojem že to jsou holky, tak snad brzy uvidíme jak to s těma jeho předtuchama je :lol: Obíhal všechny akce rozhodně nechci, ale dlouho jsem v ČR nebyla tak se všichni chtějí vidět právě…

@Anonymní Jen čtu salám a je mi blbě :D Syrový maso nemůžu vidět ani v televizi, to mám hned žaludek v pohybu. A přitom mám jinak maso ráda. No teď smůla. Včera jsem zvracela i pomeranč, což mi teda bylo dost líto, protože jsem ho do té doby považovala za „bezpečnej“

@ametyst Je super, že se o tebe tak hezky starají, snad má můj doktor taky takový technologie, budu se tam muset pořádně porozhlídnout!

Jinak holky, doporučovali vám jíst nebo brát něco konkrétního? Já mám jen kyselinu listovou, ale přiznám se že ne pokaždé se přemluvím si ji vzít, nedělají mi ty prášky dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.2.20 15:55

@Zynea mně doktor doporučil superfolin chytré miminko. A nic mi po tom nebylo. A od kamarádek jsem na to slyšela také dobře ohlasy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
6.2.20 16:54

@Zynea no snad…ale strach budu mít asi pořád :/. Já beru Femibion, je sice strašně drahý ale prý nejlepší…Tu kyselinu má v sobě nějak jinak vázanou, nic mi po nich není…tak možná nebrat fakt jen čistě tu kyselinu ale změnit to.
A ten ultrazvuk by asi měli mít na každym většim pracovišti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 09:30
@Zynea píše:Jinak holky, doporučovali vám jíst nebo brát něco konkrétního? Já mám jen kyselinu listovou, ale přiznám se že ne pokaždé se přemluvím si ji vzít, nedělají mi ty prášky dobře

Mně Dr. doporučovala jen tu listovku už před otěhotněním, tak ji beru dlouhodobě, ale chci zeptat v lékárně na nějaké multivitamíny, beru totiž ještě vigantol (mám málo vit. D) a kvůli štítné žláze mám doporučený jód. Tak abych toho nebrala milion ale vše v jednom. Na femibion jsem slyšela taky jen chválu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex