Poradna duly
Jana Čurdová
@Verča19931993 také gratuluji 🥳 😊 jsou dvouvajecna.. Mě je 29.. A vy čekáte jake dvojčatka?😊 jo kdybych doma neměla žádné ditko nebo jedno tak bych to brala..Ale s dvouma to je fakt pro mě šílenost. 🙄 😂
@Verča19931993 jinak šok to byl pořádný byla jsem tam 30.12 a potvrdil mi tehu..2.1 jsem tam byla něco řešit a udělal mi raději ultrazvuk a už tam byli dvě.. já když to viděla na tom ultrazvuku jak jeden ten vacek zhasl a ukázal se ten druhej tak mu říkám: Že ne 😂 😂 a on Jo jo 😂
@Nela.Lea tak to jsme měli úplně stejně… Doktorka že víte co to znamená
a já neeee a přítel joooo jsou tam dva
taky dvojvajecna
řekli nám to na silvestra…strasny šok ale zároveň radost
jak říkám, my děti nemáme tak to bude aspoň při jednom
akorát jsme si řekli, že pokud to budou dva kluci pak musíme zkusit do třetice holcicku:D ale jelikož je šance na dvojčata až 70% pokud to má jeden z nás v rodině tak nevím nevím
jinak bude to těžká dřina… Děti nemám ale všem mým kamarádkám stačí až nad hlavu jedno a jsou hotové, takže si to tak nějak aspoň trochu představuju co mě čeká
a kdy máš termín jestli teda můžu tykat ![]()
@Verča19931993 joo tykej, no 30 ledna jedu na kontrolu a bude mi dávat průkazku a říkat termín..při jednom jsem měla 29.8.. Tak teď nevím.. No mi dvojcata také v rodině nemáme.. říkal že každá 80 žena čeká dvojcata..nechápu proč jsem tam musela patřit😂 😂 mít 4 děti v této době.. No bude to zajímavé..a ty už máš termin?
@Verča19931993 jinak já tu informaci obrecela..byla jsem opravdu nešťastná..manžel úplně na x hodin přestal mluvit..teď už to přijal, já teda ještě moc ne 😂 a jeste k tomu máme 2 holky a pořídili jsme si staforfici a bude ji 5 mesicu..Takže manžel že tam ten kluk musí prostě bejt 😂 😂
@Nela.Lea a žijete v bytě nebo domečku? No víš,… My chtěli stavět, jenže jsem otěhotněla a musíme do bytu.. Máme zlatého retvivra tak si snad na byt zvykne. Teď bydlíme v domě u rodičů.. No ti ti řeknu teda.. 4 děti, to je dost ale řeknu ti to asi tak. Buďme rady ze jsme plodné a že to jde.. Znám X případů kde se nedaří… Radši mít velkou rodinu… Určitě to zvládnete. Dnes už to beru jako dar a přeju si jen jediné. Ať vše dobře dopadne ![]()
@Verča19931993 manžel má být 2+1 ale bydlíme v mestskem 4+1 ale ty dva pokoje jsou fakt malinkr..zrovna jsme chtěli koupit baracek..v prosinci jem ukončila práci kde jsem dělala a od ledna měla nastoupit do nové.. Takže se na prd..ve staré jsem skončila sice beru neschopenku, ale do te nové jsem už nastoupit nemohla..Takže baracek padá.. ten nejspíše až se vrátím do práce..
@Verča19931993 jinak nám řekli, že nejspíš už děti mít nebudu, že budu muset na umělé.. Ale v listopadu jsem měla zákrok a brali mi vzorky zda nemám rakovinu..naštěstí vše v pořádku ale hned po 6nedeli jsem otehotnela.. A takhle.😂
@Nela.Lea tak to jsme na tom i s baráckem podobne
a v kolikatem si teda týdnu? Tak hlavně že si zdravá!! Víš já měla velké gynekologické potíže, možná si to tu četla, každopádně jsem se moc bála, že nebudu mít děti.. V listopadu jsem vysadila antikoncepci, ale ne proto že jsem chtěla ale spíš aby se mě tělo ocistilo a hlavně jsem s tím vůbec nepočítala…myslela jsem že to bude trvat roky.. No a ještě v tim listopadu jsem otěhotněla a takhle jak ty říkáš ![]()
@Verča19931993 dnes jsem 9+2..No tak jsme na tom dost podobne ve vsem ![]()
@Verča19931993 ahoj tak jsem dnes byla na kontrole..Rostou krásně a říkal že většinou u dvojek je nějaký denni rozdil ale mě se ve stejný den uvolnily vajicka a stejně oplodnily..podle ms jsem 9+3 ale podle ultrazvuku jsou obě 9+1a jsou i stejně velcí..Termín mám 31.8..kontrola 11.2 a dá mi už zadanku na ultrazvuk na genetiku ve 13tt..A možná prý už řeknou pohlavi 😊 😊
@Nela.Lea jéééé tak ti jsou krásní, bobíci jedni! Úžasné
Opravdu možná řeknou? My to máme 7.2. tak pak písnu jak to s náma vypadá
ve čtvrtek budu mít další utz, to budu 10+6, tak pošlu fotečku
máš krásné ty fotky, já když byla o týden vzad na utz tak vůbec nebyli tak pěkně vidět, furt se hemžili ![]()
@Verča19931993no to dej 😊 a jak se cítíš? Já mám šílenej tlak..hrozně nizkej..A to zadychavani..to nevím co budu delat az budu mit břicho 😂 😂 😂
@Verča19931993 a ty mas nejaky rozdíl dní mezi nimi? A kdy že máš termin? 7.2 už máš genetiku? Zavidim 😊 😊
@Nela.Lea taky ty to budeš mít o týden později tu genetiku cca? já jsem dnes 10+4 a v den té genetiky budu přesně 12TT. Mám nízký tlak, není mi špatně, spíš mě tak trochu táhne břicho a sem tam píchne… bohužel mě strašně pálí tam dole, jak mi roste ta sliznice.. je to hrozně bolestivé, ale snažím se na to zvyknout no, nic jiného mi nezbývá… já doufám, že to časem přestane, nebo nevím… mažu to konopnou mastí, žádná hitparáda, ale aspoň trochu… já mám totiž sedavou práci víš a nejhorší je pro když sedím ![]()